Jump to content
Juoksufoorumi.fizdWKVj0g

Jäsenet
 • Content Count

  530
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About zdWKVj0g

 • Syntymäpäivä 01.01.1900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rasittava asenne, gtfo. Ei kaikista lähtökohdista voi vaan kerta kaikkiaan onnistua. Oma kysymys on tietysti se, että olisiko ohjelmasarjaan pitänyt valita realistisemmin treeniohjelman läpäiseviä ihmisiä?
 2. Niin no jos suppeasti vain rattaiden hampaiden suhde käsitetään välityksenä. Pyöräilijälle myös sillä kammen pituudella on merkitystä, miten kevyeltä/raskaalta mikäkin vaihde tuntuu. Menipäs vaikeaksi.
 3. Ajaisitte samoilla välityksillä samoissa tilanteissa 170 mm ja 180 mm kammilla? http://www.slowtwitch.com/Tech/Crank_Length_and_Gearing_4095.html
 4. Mä olen tuosta eri mieltä. Kammen pituudella on vaikutusta siihen millä kadenssilla on luontevaa ajaa. http://www.analyticcycling.com/PedalOpCrankLength_Page.html
 5. Ei, tuo kampiasia on ollut olemassa siitä lähtien kun polkupyöriä on ollut. Ammattilaiset ajavat lähtökohtaisesti pidemmillä kammilla aika-ajot ja mahdollisesti mäkietapit paremman väännöntuoton vuoksi matalamman kadenssin kustannuksella.
 6. Jos ei vaikuttaisi, niin varmaan ajaisit 180 mm kammilla mieluiten? :)
 7. Koska OP mainitsee, että välitykset auttamatta loppuvat kesken, ei varmaan tuo takapakan 12t -> 11t vaihdos auttaisi riittävästi. Ostaisin sen uuden 11-28-takapakan tästä huolimatta, maksaa kolmisenkymppiä.
 8. Jees. Etukäteen varattu BoltBus-linja-auto Boston - New York maksaa tyyliin $20 eikä häviä ajallisesti merkittävästi junalle/lentokoneelle. Iltabussi kisan jälkeen lähti viimeksi muistaakseni klo 17 ja oli käytännössä täynnä maratoonareita, eli siinä saa vielä jälkipelit pelattua erinomaisesti.
 9. Kannattaa tosiaan olla hyvien kulkuyhteyksien päässä se majapaikka, koska aamuherätys on joka tapauksessa tylyn aikainen. Lämmintä vaatetta mukaan reilusti, siitä saattaa olla iloa myös maalissa. Lähtöalueella on reippaasti aikaa käkäillä ja nokkelimmat olivatkin varanneet mukaan pahvin palasia tai vastaavia istuinalustoja.
 10. Jep, Pasin kanssa samoilla linjoilla. Tieto on valtaa.
 11. zdWKVj0g

  High5 Zero ?

  Urheilujuoma imeytyy vettä paremmin ja pitkällä lenkillä palauttaa myös hikoilussa menetettyjä suoloja. Kalorit otetaan sitten muista tuotteista esim. geeleistä tai vaihtoehtoisesti thinspataan. Vischy kuulostaa kalliilta ja epäkäytännölliseltä.
 12. zdWKVj0g

  High5 Zero ?

  On kokemuksia. Hyvä edullinen tuote, tabletit ovat varsinkin pyöräilykäytössä käteviä. Ainoa miinus on tuo kalorittomuus.
 13. zdWKVj0g

  Inov8 Road-x 255

  Mulla olisi myynnissä vähän juostut Road-X:t kokoa 42,5 tuolla: http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?34261-Inov-8-Road-X-255-(UK-8-5-EU-42-5-lt-50-km-juostut)&highlight=
 14. zdWKVj0g

  Polar V800

  Parikymmentä sivua keskustelua V800:n bugeista, laatuongelmista ja puutteista. Antaisin rahani Garminille.
 15. zdWKVj0g

  More Mile

  Siis ostit sadetakin ja ihmettelet, kun se ei hengitä lenkkeillessä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy