Jump to content
Juoksufoorumi.fi


UberLehrer

Jäsenet
 • Content Count

  1 180
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

2 Followers

Converted

 • Coopperi
  3270 (-13)
 • 10km
  40:09 (-13)
 • Maraton
  3:18:XX (-15)
 • Tavoite
  ---

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nonniin, saatiin ilmoittautuminen auki, nyt sieltä http://kokkolaultrarun.fi/ pjh, Runner67, LauriH, Eloisa vm60 ja Tupukin mukaan!
 2. UberLehrer

  Spartathlon 2014

  Lyhyt versio rapsasta: Kunto riitti patsaalle. Pidempi versio --> http://matkallaspartaan.blogspot.fi/
 3. Sairanen vaikka soutaa sen 200K, siitä lähdetään ;) Pele, firestarter, Mattfield ja jamaatta, eikun viivalle :) Kulmille halutaan tehdä jotain ja yritetään "pyöristää", katsotaan jos ja kun saadaan ratamestari mittaileen. Pitänee vain hakea uudet Bronze Labelit silloin, kun rata vähän muuttuu...
 4. UberLehrer

  Spartathlon 2014

  Helpottaa vähän, jos ja kun kelit ovat mitä ennusteet näyttävät. Osaiskos SUH kertoa, miten sadetilanteen kanssa on? Ja jos sadetta luvassa, niin millaisella varustuksella kokeneemmat ovat varustautuneet?
 5. Hienoa, että heti löytyy kiinnostusta. Isillä onkin sitten edessä 200K puhkominen :) (kuten Sairasellakin). Karva, Dorian, hatapa ja Pottonen on mukava nähdä uudelleen: kaikille uusia ennätyksiä toivotaan. BrÃ¥oddvarille ja etelle tervetuloa.
 6. Mukavan positiivisen palautteen takia intouduimme järjestämään Kokkola Ultra Runin (KUR15) uudestaan ensi vuonna. Ajankohtana sama, eli toukokuun puoliväli. Ilmoitamme tämän nyt, jotta voitte alkaa suunnittelemaan ensi vuoden harjoitusohjelmaa ja kisakalenteria. Kotisivut päivitetään pikimmiten ja lisäinfoa tulee, kun sitä saamme. Avaamme myös piakkoin ilmoittautumisen. Matkat ovat 6h, 12h ja 24h. Lisäksi järjestämme 24 tunnin viestin korkeintaan kahdeksan hengen joukkueille. Lähtö tapahtuu kaikille matkoille lauantaina 16.5.2015 kello 12:00. Rata on sama kuin viime vuonna. TERVETULOA! Terveisin KUR15 järjestäjät exvol Fredi UberLehrer
 7. Hullun hommaa :) Lähdin läpäisyä hakemaan ja sen sain. Ei ihan täpöllä vedetty, että palautuisi, mutta kyllä keli oli sellainen, että yhtään lujempaa, jos olisi menty, niin noutaja olisi saattanut tulla. Kiitokset järjestäjille, hienosti tehty ja apua löytyi yllin kyllin meille yksinäisillekin liikkujille. KIITOS!!! Kisarapsa --> http://matkallaspartaan.blogspot.fi/
 8. 6-pv kisat kiinnostavat kyllä kovastikin, mutta pitää ensin vielä harjoitella näitä yksillä silmillä tehtäviä alimatkoja. Jos tollainen leiri järjestetään, niin kovasti olisi kiinnostusta tulla kuunteluoppilaaksi.
 9. Edelleen tarkoituksena lähteä kokeilemaan läpäisyä, ja huom! vain läpäisyä. Ei ole oikein varma olo tuon uinnin ja pyöräilyn kanssa, joten rauhallisesti ERITTÄIN pitkänä PK-lenkkinä tämä tehdään, ja saatanpa ottaa välillä uinosetkin. Sen verran olen kokeillut, että rauhallisesti kun pyöräilee, niin pitemmät paussit ei vedä jalkoja tönkkiin. 48h taisi olla aikaa ja tämä on vähän niinkuin synttärilahja itselle, saa viettää koko 26. päivän tehden asiaa, josta saa syvää nautintoa, eli PK-mättöä pyörällä ja jalan.
 10. Hieno veto! Oli mukaa tavata IRL Perniössä. Terveitä kilometrejä jatkossakin.
 11. Hieno kisa, hyvät järjestelyt ja ennenkaikkea pidin radasta. Sain onnistuneen juoksun, joka luo valtavasti uskoa tekemiseen ja myös tuleviin kisoihin. Kiitokset Tomille, Antille ja Samille. Lyhyt rapsa (tyylin Jolkku): A-tavoitteeseen palindromiajalla 8.29:28. Pidempi rapsa löytyy blogistani: http://matkallaspartaan.blogspot.fi/
 12. Mukaan mieli tekisi muodossa tai toisessa, mutta on niin lähellä Spartathlonia, että saas nähdä missä kunnossa on.
 13. Kolmas kerta toden sanoo. Minun piti jo alunperin tulla Suomi-juoksuun 2012 ja sitten 2013, mutta molemmilla kerroilla peruuntui odottamattomien seikkojen takia. Nyt pääsen mukaan!!! Mukava tulla katsomaan tämä perinteinen 100K kisa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy