Jump to content
Juoksufoorumi.fiSavotar

Jäsenet
 • Content Count

  1 939
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Savotar

 • Syntymäpäivä 19.05.1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko nää sun treenit tehty ulkona lumisilla väylillä? Jos on, olet todella kovassa kunnossa!
 2. Savotar

  Garmin Connect

  Siirto tapahtuu täysin automaattisesti, kun tökkäät USB ANT Stick:n paikalleen. Helpompaa on, ku vanhassa versiossa:)
 3. Savotar

  Garmin Connect

  Samoja ongelmia mullakin ollut muutamana päivänä Connectin kanssa. Siirryin tilapäisesti vanhaan versioon ja siellä muokkaus onnistui. Myös manuaalisesti sain lisättyä harjoituksia, mikä ei jostain syystä onnistu nyt uudessa versiossa.
 4. Savotar

  Rooman maraton 23.3.2014

  Ilmoittautuminen suoritettu ja tänään haettu todistus työpaikkalääkäriltä. Hotelli ja lennotkin varaamista vaille valmiina. Hyviä treenejä kaikille!
 5. Oletko tietoinen, että Pieksämäellä (Osmon Superhölkkä) on erittäin tasainen reitti, josta aika suuri osuus juostaan päällystämättömällä alustalla (polkua, hiekkatietä). Mun arvion mukaan tuolla 10.55km:n kierroksella melkein puolet on muuta kuin asfalttia.
 6. Savotar

  HCM 16.8.2014

  Kysymyksiä jää, joihon ei koskaan ehkä löydy vastausta. Uskon, että tuota esittämääsi kysymystä pohtivat nyt monet maratoneja harrastavat ihmiset... Todella surullista, että näin ikävästi kävi teidän pojallenne. Mitkään sanat eivät varmaankaan lohduta nyt. Ei voi muuta kuin toivottaa jaksamisia kaikille menehtyneen läheisille.
 7. Harmilliseen aikaan taudin iski sulla. Toipumisia! Mä olen tehnyt noi 4 x 2000m:n vedot matolla nyt muutamaan kertaan. Kentälle ei ole päässy. PS. Jos tauti ei hellitä pian, muista Joutseno tai Pieksämäki...
 8. Muutama vuosi sitten juoksin Ristiinassa puolikkaan. Lähtö oli tuolloin urheilukentältä ja siitä lähdettiin Suurlahdentielle, jota juostiin 10.55km ja käännös takaisin. Tuolla reitillä oli mäkiä -muistaakseni.
 9. Alle neljän juokset maratonin varmasti, jos juokset pitkiä lenkkejä tarpeeksi. Mulla viime syksynä Joutsenossa puolikas 1.51.xx ja siitä kahden viikon päästä maraton 3.49.xx. Tsemppiä treeneihin!
 10. Viileammalla kelilla olisit juossut 3.35 ajan! Me olemme viela taalla. Tanaan on huomattavasti viileampi keli kuin eilen ja toissapaivana. Katsoin, etta sulla on ollut todella tasainen juoksu, onnittelut viela kerran! Laitan sulle viestia mun juoksun vaiheista ja tuntemuksista, kun ehdin.
 11. Onnittelut enkasta, todella hienosti vedetty lammosta huolimatta! Ja kiitos matkaseurasta sinne 13km:iin asti. Oli todella mukava tutustua sinuun ja puolisoosi eilen "seppolan tapaamisessa". Mulla lampo vaikutti juoksuun ja vauhti hiipui. Mutta tyytyvainen olen 3.50.07 aikaani noissa olosuhteissa. Syksylla sitten enkan kimppuun. Tunnelma reitilla oli aivan mahtava. Lopussa oli paljon kavelijoita tien tukkeena, lampo yllattanyt muutkin kuin minut:) Nyt valmistautumaan Barcelona-Osasuna otteluun!
 12. Olen mielenkiinnolla seuraillut treenejäsi. Hienosti ja tunnollisesti olet harjoitellut, unohtamatta tärkeitä lepopäiviä. Viivalla tavataan, toivottavasti saamme nauttia työmme hedelmistä!! Tsemppiä valmistautumiseen!
 13. Älä enää mieti. Odotan jo tietoja, miten meni:)
 14. Näyttäis olevan tällä hetkellä 60 suomalaista menossa Barcelonaan. 47 miespuolista ja 13 naista. Alle 3 tunnin ryhmässä 6 suomalaista: 3.0-3.15 ryhmässä 7, 3.15-3.30 ryhmässä 5, 3.30-3.45 ryhmässä 10, 3.45-4.00 ryhmässä 17 ja yli 4h ryhmässä 15. Hyviä treenejä kaikille!
 15. En huutanut metsään. Joten se akoittelu ei ollut vastaus huutooni. Ainoa asia, jota moitin siellä huoltomiehelle (tai pikemminkin se oli esitetty toivomus) oli se liian kuuma vesi. Toivomuksen esitin asiallisesti. Juu, tiedän sen, että jalat tottuvat talvijuoksuun. Minä vaan en ollut ehtinyt talvioloissa juoksemaan ennen maraa, vaikka kilometrejä tälle vuodelle on vähän yli 2700km:). Tiesin, että juoksu saattaa käydä jalkoihin ja sehän ei tietenkään ollut järjestäjien vika. Siltä osin olin kyllä paska, myönnetään. Meille tuli lumet vasta n.viikko sitten, joten talvikilometrit jäi sen vuoksi vähiin. Juoksumatolla vedin viimeset treenit ennen maraa. Iloisin mielin tästä jatketaan!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy