Jump to content
Juoksufoorumi.fiDuckbill

Jäsenet
 • Content Count

  151
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Duckbill

 • Syntymäpäivä February 25

Converted

 • Coopperi
  3020m
 • 10km
  42min (?) 2007
 • Puolimaraton
  1:38 2018
 • Maraton
  3:28 2007
 • Tavoite
  Nuts Ylläs 105km, kunnialla maaliin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos kyseessä on perus "pikkulampppu", joka on yleiseen puuhailuun tarkoitettu alle 100 eur, niin voi jäädä hieman liian heikoksi, jos sattuu johonkin itsekseen eksymään. Pyöräilyyn tarkoitettu 100€ kiinan ihme riittää taas oikein mainiosti.
 2. Tämä ketju alkaa olla jo aika vanha, mutta nostellaampa esiin jälleen. Hieman kiinnostaisi tietää miten tässä hommassa lopulta kävi? Äärimmäisen terveeltä kuulostaa meininki. Tosin epäilen, että saattaisin itse sortua samaan Jukolan kyseessä ollessa. Minulla toistuvat nyrjähdykset suunnistuksessa johtivat nilkan stabilointiin nilkan nivelsiteitä kiristämällä leikkauksella. Nilkkani leikattiin elokuun lopulla ja pikkuhiljaa alkaa olla aika palata ensin lenkkihommiin pyörätielle ja myöhemmin taas suunnistukseen. Hieman jännittää miten nilkka toimii metsässä. Viime kesän suunnistin nilkkateipattuna, toimi ainakin minulla paremmin kuin kaksi erilaista tukea joita testasin. Korkeavartisiin suunnistuskenkiin en toivottavasti joudu turvautumaan jatkossakaan tai ainakin tavoitteena on vahvistaa nilkan lihaksia ja kordinaatiota erilaisilla harjoitteilla. Ainakin tasapainolauta on ollut kovassa käytössä viime viikkoina.
 3. Duckbill

  Rogaining

  Oli näköjään menny väärään ketjuun mun edellinen viesti. Kengät on hankittu ja hyväksi havaittu. Reppu on edelleen suutarissa, joten voi olla, että laina kamoilla pitää lähtä liikenteeseen. Ja valmistautuminen on ollu enempi "lahjattomat harjoittelee"-taktiikalla tähän tapahtumaan...
 4. Positiivitista: Aika alle 1h20min Negatiivista: Taisin hävitä UM:lle.
 5. Ilmoittautuminen Salpaus Rogaining II:een on sisällä. Parina on tuttu Kuivaniemen Hasselhoff. Mulla eka kerta tätä lajia ja heti kunnianhimoisesti 12h sarjaan. Hasselhoffilla on sen sijaan puolustettavana viime vuoden kisassa 6h sarjassa saavutetun neljännen sijan kunnia ja maine. Vielä pitäisi saada reppuun vetoketju korjautettua ja kengät investoitua niin olisi varuste puolikin kunnossa...
 6. Ilmoittauduttu on ja ilmoittaudun myös tuohon Mähösen ja Pantsen 4:50/km ryhmään. Ekakertalaisena tässä meinaa jo melkeen ruveta jännittämään...
 7. Duckbill

  Kotirataultra 2011

  Olipa hyvä, että tuli luettua tämä ketju. Eli aikasintaan klo 11 alkaen esportissa. Lenkin minimimitta 25km ja jos maistuu niin siitä sitte eteenpäin vaikka kokonainen. Tää on kolmas kerta kotirataa samassa paikassa, joten alkaa perinteet jo velvoittaa. Tää on sitte samalla kolmenkympinkriisin juhlajuoksu...
 8. Juoksin ensimmäisen satasen vuoden 2007 Masulla, muutamien vuosien maraton harrastelutaustalla. Kokemus oli hyvä ja tulos tyydytti. Sen jälkeen olen juossut muutaman lyhemmän ultran (Vaajakosken maastoultra, HH6H) ja ajallisesti pisimmän ultrani Mammuttimarssi 2009:n. Nyt itää ajatus toisesta satasesta ensi kesän masokistilla. Henkisesti toinen satanen tuntuu etukäteen huomattavasti haastavammalta. Ehkä kunnioitus on lisääntynyt kun tietää kuinka pitkä matka se oikeasti on. Optimistisesti ajattelen, että minun kohdalla riittää säännöllinen ulkoilu kevään ajan 3-6 kertaa viikossa sisältäen muutaman vähän pidemmän lenkin. Kilometrejä kertyy näistä 30-50km viikossa. Osa voi olla tietysti hiihtoa tai pyöräilyäkin. Keväämmällä ja kesällä kilometrejä pitäisi kertyä parikymmentä viikossa lisää. Ehkä 1-2 100km viikkoa pitää yrittää saada lähinnä henkisen varmuuden kasvattamiseksi. Saapa nähdä miten käy.
 9. Duckbill

  Suunnistus

  Oma kolmos osuus katkesi puolinvälin paikkeella olleelle juomapisteelle. Ainut kohta ilmeisesti koko radassa, jossa sai juosta tietä pitkin 150m. Viiden kymmenen metrin jälkeen taittui nilkka sen verran pahasti, että tulin sitten autokyydillä metsästä kisakeskukseen. Joukkueemme oli muutenkin aika epäonninen kun lisäksi meidän aloittaja unohti tarkistaa rastin koodin ensimmäisellä rastilla, joten hylky olisi tullut ilman meikäläisen jalkaakin. Tuon puolikkaan radan perusteella voi kyllä sanoa, että vaativaa oli. Ei mikään mielenkiintoisin rata kuitenkaan mielestäni. Ylös-alas-suo/tiheikkö-ylös-alas-suo/tiheikkö kaava toistui enimmäkseen koko ajan. Ei sen Mikkelin kaltaista polkujuoksua tarvi olla, mutta pidin esimerkiksi Tampereen 2008 radasta paljon enemmän.
 10. Duckbill

  Mammuttimarssi 2010

  Allekirjoitan tän. Toivottavasti saan jälleen Hasslehoffin ja Prinsessa Sofian intoutumaan viivalle itseni kera. Vaatinee Marssin matkaksi, että pääsee oikein mammuttimaiseen fiilikseen. Tosin taitaa olla huomattavasti rankempi ku 2008 versio, mutta itseluottamus korvaa turhan höntyilyn treenauksen suhteen.
 11. Duckbill

  Maantiepyöräily

  Jahas, keskellä kuumeisinta Jukolaan valmistautumiskautta tulin hankkineeksi ensimmäisen pitkään haaveilemani maantiepyörän. Mä olen nyt onnellinen käytetyn Vituksen omistaja. Hassulta kuulostaa vieläkin tuo lause. Hyvä tuuri kävi tuon kanssa kun olin ensin menossa sovittamaan toista pyörää, jonka myyjä olikin jo myynyt (cyclocross, huuto.netissä), mutta kyseli olisinko kiinnostunut maantiepyörästä. Luetteli siinä sitten pyörän ominaisuuksiksista mm. hiilikuiturungon, italialaisen osasarjan ja mainiot kaupanpäälliset (mm. käyttämättömät maantiepolkimet ja kasan varaosia) niin totesin, että ei ole mun budjetissa. Lupasi kuitenkin myydä samaan hintaan kuin sen jota olin menossa katsomaan. Kun vielä kävin toteamassa omalla vähäisellä tuntemuksellani pyörän todella hyvin pidetyksi niin kaupat syntyivät aika nopeasti. Homma ei kyllä lähtenyt kovin hyvin käyntiin, koska ensimmäisen lenkin jälkeen huomasin molempien kumien tyhjentyneen sekä yhten pinnan katkenneen takakiekosta (ei ollut poikki ostohetkellä, tarkistin). Itse en uskaltanut pinnan vaihtoa ruveta tuolla harjoittelemaan, joten nyt sitten kärvistellään viikon verran pyörähuollon jonossa korjausta. Kovasti tekisi mieli kyllä taas päästä polkaisemaan Vituksella. Sääriäni en ajatellut kyllä vielä hetkeen ajella.
 12. Pitää kirjoitella vähän pidempää selvitystä juoksusta kunhan tässä kisan jälkeisestä lämmön noususta toipuu. Tulos (61,12km) yllätti äärimmäisen positiivisesti tällä kertaa. Mulla on pisin lenkki tänä vuonna ollut 1h45min. Vanhasta muistista vissiin tuli juostua. Ei ollut mitään ongelmia ja jäi hyvä mieli.
 13. Jahas, ei taida tosiaan toistua mun viime kertasen Hiekkaharjun kisan (2008) lämpöongelmat. Mä taidan turvautua lainattuun kuntosalin sponsorimukiin ja ottaa viimeiselle tunnille sen muumimukin kassiin mukaan, jos ei vaikka toimikkaan tämä ensimmäinen vaihtoehto. Mulla on ollut valmistautuminen liiankin huoletonta ja rentoa. Varmaan unohtuu puolet tärkeitä varusteistakin kotiin lähtiessä. Tavoitteena on lähinnä nauttia ilmapiiristä ja saada tuntemuksia nykykunnosta tulevaisuuden suunnitelmien varalle. Nyt seuraavaksi paikalliseen naapurin kanssa hiomaan kisataktiikka kuntoon...
 14. Sä oletkin nyt tahkonnut pari vuotta semmosella raivolla, että voi tehdä sapattivuosi ihan hyvää. Ja eihän sitä tiedä vaikka loppu kesästä innostuu taas ihan eri lailla. Mulla jäi viime vuosi käytännössä pelkkään Tukholman maratoniin ja muu aika meni suunnistellessa ja meloessa. Ei ois kyllä kauheasti kiinnostanutkaan. Nyt kyllä nappaa taas, mutta ei kuitenkaan ihan niin paljo, että tarvis tähän ketjuun kirjotella.
 15. Mites ajattelitte ratkaista erilaisen juomakuppi systeemin? Perinteinen muumimuki vaan pöydälle ja siitä hörppimään? Sopivan pieni isolla aukolla varustettu juomapullo ois varmaan optimaalinen. Mulla ei kyllä ole tässä juoksussa mikään kiire eli voisin vaikka kiusallaan tuoda sen muumimukin juoda siitä aina kaikessa rauhassa. Hyvä idea tämä on kyllä sinänsä. Kannatan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy