Jump to content
Juoksufoorumi.fiarhimo

Jäsenet
 • Content Count

  8
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

237 profile views
 • JJ87

 • Ippi

 • jtv76

 1. Onnea @Seppo, hieno suoritus ja pitkään jahdattu tavoite saavutettu!
 2. arhimo

  Alelaari

  Intersportin viheltäen menee kamppiksen myötä verkkokaupassa nyt Nike Pegasus 34 69,90€. Ei varmaan mikään ennätystarjous, mutta kokoja näytti olevan hyvin jäljellä.
 3. Aikamoinen parannus maailmanennätykseen! https://www.sportingnews.com/au/athletics/news/berlin-marathon-2018-eliud-kipchoge-smashes-marathon-world/emhpp8yvfrmw1bw56uhyfc0ef Tuolla jo juttua juoksusta.
 4. Alisakin näyttää ilmottautuneen mukaan.
 5. Totta. Vaikka enemmän diesel-tyyppi olenkin, ei kunto tällä hetkellä varmasti ole tuohon 2.50 mara aikaan vielä riittävä. Puolikkaan aika on viime vuoden keväältä, kun olin harjoitellut taas kolmisen kuukautta Bakkenin ohjelman mukaan säännöllisemmin. Sen jälkeen ei ole tullut puolikasta juostua, mutta mahdollisesti siitä voisi hyvänä päivänä saatua viilattua minuutin tai pari pois, kun nyt on kuitenkin tullut treenattua viime touko-/huhtikuuta lukuunottamatta melko säännöllisesti.
 6. Kiitokset vastauksista! Olen tosiaan aina aiemmin pitänyt vähintään yhden lepopäivän viikossa, joten siinä mielessä kommentit lepopäivän säilyttämisen puolesta kuulostavat oikein hyvältä. 2010-luvun alkupuolella minulla tuntui tulevan varsin helposti kaikenlaista pientä pohje- ja polvikremppaa, jotka ovat nyt pysyneet poissa hiukan lisääntyneen venyttelyn ja melko säännöllisen hieronnan tultua osaksi harjoittelua. Tuo kremppariski varmasti kasvaisi lepopäivien vähentämisestä. Pitkä kiihtyvä lenkki oli tosiaan jo pyörinyt mielessä yhtenä mahdollisena muutoksena harjoitusohjelmaa
 7. Niin lisäyksenä vielä, että pohdin myös olisiko esimerkiksi vauhtikestävyyden kehittymisen kannalta järkevää vaikkapa lisätä yksi extra vk-lenkki joka toisen viikon vapaapäiväksi ja pitää lepopäivä näin ollen kerran kahdessa viikossa? Lähinnä tuossa ratkaisussa itseäni arveluttaa telakkariskin kasvaminen.
 8. Foorumia olen seuraillut kiinnostuksella jo vuosikausia, mutta nyt ensi kertaa aktivoiduin kirjoittamaan asti. Bakkenin maratonohjelmat tuntuivat olevan muutamia vuosia sitten suosiossa, mutta vähään aikaan en ole kuullut niistä pahemmin puhuttavan. Olen juossut sykkeiden perusteella Bakkenin ohjelmien mukaan noin 2-3 vuotta, ja ovat olleet ainakin itselleni sopivan vaihtelevia. Olen muutaman vuoden vajaa neljäkymmenen oleva mies ja oma juoksemisen pääpaino on maratoneissa. Kestävyys tuntuu olevan suhteessa vahvuutena vauhtiin verrattuna. Alkuvuodesta kymppi meni Aktiassa pari sekunt
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy