Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Skylihme

Jäsenet
 • Posts

  6 214
 • Liittyi

 • Last visited

About Skylihme

 • Syntymäpäivä 16.08.1960

Converted

 • Tavoite
  7134 m

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skylihme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Videon poikanen meitin reissusta. Ja tästä legendaarisesta kisasta vähän muutenkin...
 2. Oi oi millaisia päivityksiä... kolme vuotta jo kulunut! Kätköjä tullut etsittyä harvakseltaan, mutta välillä innostutaan enemmänkin. Ulkomailla varsinkin on aika mielenkiintoisia paikkoja tullut koluttua, harmi vaan kun tuolla Dolomiiteilla ei opas antanut pysähtyä kovin jänskiin paikkoihin Via ferrata -"polkujen" varrelle etsimään kun oli jonkinlainen kiirus välillä paikasta toiseen. Mielenkiintoisin paikka mistä isäntä on kätkön hakenut oli varmaankin Kuolleen naisen sola Perussa. Sieltä lähti mukaan myös Travel Bug. Niin ja se lähikätkökin on löytynyt, vaati kyllä muutaman ehkä kymmenen viisitoista etsintäreissua :))) (ps.ja edelleen joka kätkölle mennessä säilyy ikuisesti mielessäni entisen fb kaverini vähättelevä kommentti homman mielekkyydestä, tosin nyt se vaan naurattaa!). Tosi hauska ja mielenkiintoinen harrastus, suosittelen ulkoilun lomaan kaikille!
 3. Hieno kesä, upea syksy, hyvä fiilis ja upea runsasluminen talvikin tulossa! Mikäs sen parempaa :) Lomat vietetty viikon parin jaksoissa, ensin vuorilla oman "juoksu"kisan merkeissä, sen jälkeen taas vuorilla isännän juoksukisan merkeissä ja viime viikko ylläri pylläri taas vuorilla, ehkäpä niillä maailman kauneimmilla, <3 Dolomiiteilla. Koettu uutta, opittu uutta ja mielettömästi uusia tuttavuuksia, mikä parasta terveenä pienistä vastoinkäymisistä selvitty ja uusia juonia ensi kaudeksi punoen! Tässä vähän fiilistelyfilminpätkää siitä mitä kaikkea voi tehdä kun vaan menee ja tekee, poluilla tallustelun lomassa :)
 4. Hyvää matkaa. Illaksi kotiin :)
 5. Skylihme

  UTMB 2014

  Kaikki tosiaan maalissa ja selviytymisprosentii ei enempää eikä vähempää kuin 100. Todella paljon onnea ihan kaikille, jotka viettivät täällä Chamonix:ssa upean pitkän viikonlopun ja ylittivät maaliviivan. Tämä meininki on täysin sanoinkuvaamaton, se pitää itse kokea niin sitten vasta tietää :) Tässä vielä Jukka, joka kertoi tämän maaliviivan olleen hänelle unelma vuodesta 2006.
 6. Skylihme

  UTMB 2014

  Mikael maalissa 32:40 ajassa. Uskomatonta, miten keskellä yötä kello kolme on kymmeniä jollei sata tai parikin sataa ihmistä maalisuoralla ja loppureitin varrella ja maalissa kannustamassa joko omiaan tai ihan muuten vaan. Lehmänkellot kilkattaa ja torvet törisee. Jokainen maaliintulija myös kuulutetaan nimellä.
 7. Skylihme

  UTMB 2014

  Keskiyötä täältä Chamonix;sta. Heerman lähestyy jo maalia, mutta tunnin puolitoista tai parituntia vielä menee... Valmennusjohto valvoo myös jo toista yötä, tosin itse sain nukuttua tunnin verran, kunnes sain viestin, että Niiloksella vierähti tovi Trientin huollossa kun räjähtäneitä varpaankynsiä piti operoida ja loputkin teipata että pysyy jotenkin koossa, mutta maaliin tulee jos luoja muuten sen suo :) Menee kyllä aamuun. Noora on siinä samoilla minuuteilla, mutta eivät taida tuntea toisiaan yön pimeydessä kun pikaisesti vain lähdössä tapasivat. Elwood ja Pekka vielä reissaavat jossain ja saapunevat Trientiin tunnin kuluttua. Keli on hyvä, lämmin poutainen yö.
 8. Skylihme

  UTMB 2014

  Kyllä se Mäkeläkin siellä Pinolan edellä taapertaa ja twiittaa. Taitaa tulla aika pitkäksi...
 9. Skylihme

  UTMB 2014

  Lähtö oli kyllä aika järisyttävä kokemus ihan näin valmennusjohdonkin näkökulmasta aidan vierestä katsottuna. Hieman ehkä tunnelmaa latisti se kun ihan kymmentä minuuttia vaille alkoi sataa ja satoi aika kovaakin niin, että kun juoksijat viimein lähtivät niin näkyi että suurin osa oli vetänyt jo sadetakit niskaan suosiolla... Sitten sade lakkasi ja välillä oli täällä kylässä ihan kivan lämmintä mutta kosteaan. Nyt tosin sataa taas...
 10. Skylihme

  UTMB 2014

  Huomenta täältä kisapaikalta. Pilvistä, sadekuuroja luvattu illaksi ja yöksikin. Ollaan samassa majapaikassa Stanley Parkin ja coutsin kanssa ja me coutsit lähdemme assistentti korteilla seuraamaan yöllä puolivälin krouviin Courmayeriin, jossa saadaan myös huoltaa.Täällä pitää siis olla huoltajillakin omat "passit" millä pääsee kisapaikalla ja lisäksi tietysti maksetaan itse matkat jne Tulee pitkä yö... Eilinen päivähän oli iltapäivästä suorastaan kuuma kun taas pari päivää sitten satoi kaatamalla koko ajan, joten säät vaihtelee rajusti. Tuossa nenän edessä pakataan kisareppua jo kolmatta kertaa, vaikka se oli periaatteessa valmis jo kotoa lähdettäessä. Kaikki vaadittava mahtui UD:n SJ:n 7 litran reppuun. Drop bagiin tulee sitten niin paljon tavaraa, ettei meinaa kiinni mahtua. Klo 11:30 alkaa pasta party ja voitte kuvitella millainen ruuhka siellä on kun yli 2000 kisailijaa ryntää yhtäaikaa syömään. Starttihan on sitten klo 17:30. Näihin kuviin, näihiin tunnelmiin. Tsemppiä koko suomiporukalle! Ja siitä lähdetään, että viimeistään lauantain ja sunnuntainvälisenä yönä, puolenyön paikkeilla juoksemme maalisuoralla suomalaisen juoksijan rinnalla siniristilippujen kera!
 11. Skylihme

  UTMB 2014

  Kisa(t) lähestyy uhkaavasti! Ensi viikon maanantaina klo 17:30 starttaa ensimmäisenä PTL, jossa mukana myös oliko vaan yksi suomalaispari? Ja siitä se sitten jatkuu... Meidän tiimi lähtee paikanpäälle keskiviikkona ja itse UTMB:n startti sitten perjantaina myöhään iltapäivällä. Niilos juoksee ja minä tietysti jännitän ja valvon. Pitää katsoa, josko pääsis edes yhteen paikkaan matkan varrelle katsomaan, todennäköisesti kuitenkin vasta loppupuolelle eli Trientiin tai Vallorcineen. Laittakaan tähän taas niitä seurantalinkkejä sitten, että kaikki pääsevät mukaan tunnelmaan. Mukana eri matkojen lähtölistoilla tänä vuonna yhteensä kolmisenkymmentä suomalaisnimeä!
 12. Hieno ajatus! Reittihän ei sinänsä ole uusi vaan on ollut olemassa ennenkin, tosin hieman vähän käytetty, taidettiin mennä se vuonna 2007. Mutta uutta on MAASTOPYÖRÄILYREITTI, joka toki myötäilee vaellusreittiä suurelta osin, mutta poikkeaa käsittääkseni joissakin kohtaa. Opasteet ovat toki hyvät, joten tarkoitatte varmaankin tosiaan tuota maastopyöräilyreittiä kun puhutte 33 km:stä.
 13. Kiitos jak! Ja onnea matkaan sinne samoille seuduille, toivotaan että enimmät lumet ovat sulaneet :) Olihan tuolla kisan aikanakin 30 asteen helle, joten liki kilsan persmäki lumessa tuntui vaan mukavan viileältä. Täytyy panostaa ensi vuodelle alamäkitekniikkaan :)
 14. Reissu tehty ja maailma nähty. 37 km:n cut off:ssa ottivat chipit pois, olimme noin tunnin jäljessä selviytymisaikaa. Lunta oli ja, no - katsokaa itse
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy