Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tigr

Jäsenet
 • Posts

  474
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tigr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Onko mitään mahdollisuutta saada vanahalta alustalta tuotua noita seurattuja ketjuja tänne? Nyt on kohtuuttoman vaikeaa tätä palstaa seurata kun Tapatalk ei toimi ja seuratut ketjut ovat kadonneet.
 2. Tigr

  Suunto Ambit3

  OK, eli aika samalla mekanismilla hajoaa kuin Polarin vastaava. Sääli, tuo tuntuu uutena niin lujalta ja jämäkältä.
 3. Tigr

  Suunto Ambit3

  Mikä siinä vyössä siis on vikana? Mun mielestä vaikuttaa lujatekoiselta ja on toiminutkin toistaiseksi moitteetta.
 4. Tigr

  Polar V800

  Ok. Ajatuksesi jäi hyvin epäselväksi.
 5. Tigr

  Polar V800

  Nyt menee omenat ja appelsiinit sekaisin. Garminin vastaava toiminto on ultratrac ja se sammuttaa GPS:n ja pidentää akunkestoa.
 6. Tigr

  Maastojuoksukengät

  Nuo inovit on kyllä aika traktorit barefoot-kenkiin verrattuna... Esimerkiksi New Balancen minimus sarjassa on paljon maastojuoksukenkiä. Hyvin niillä pärjää jos on tekniikka kunnossa. Tiesiirtymät saattaa sitten olla kivuliaampia.
 7. Tigr

  Polar V800

  Kyllä se T31c toimii. Tosin mielestäni sekään ei ole uintiin kovin hyvin soveltuva. Samalla lailla veden voima vetää sitä irti rinnasta käännöksissä. En ole mikään uimari, mutta joskus vuosia vuosia sitten muistan tuota kokeilleeni. Tuli muuten mieleen, että syököhän kloorattu uimahallivesi tuota vyötä erityisen nopeasti? Siis jos ui paljon? Halvat uimapukumateriaalithan ainakin kuluu nopeasti kloorivedessä...
 8. Tigr

  Suunto Ambit3

  Entä kuinka pitkään tallennukseen sykevyön muisti riittää? Jossain näin jonkun arvon, mutta en nyt löydä sitä. Edit. Löysikin vastauksen: "The log length depends on the heart rate value, as the belt is storing ibi values. The max log can contain 27000 ibis (this corresponds to 3.5 hours recording with 120bpm)."
 9. Tuo Mittarit-alueen järjestely on ilmeisesti jäänyt kesken? Suunto-alafoorumi on nyt tyhjä ja Suunnon tuotteisiin liittyvät ketjut ovat Mittarit-alueella.
 10. Ei VHH dieetillä kuitenkaan automaattisesti lisäänny kuidun saanti. Riippuu niin paljon siitä, mitä on syönyt ennen ja minkälaista dieettiä noudattaa. Vaikka parin ruisleivän kuitumäärän saadakseen joutuu kuitenkin syömään noin ämpärillisen salaattia.
 11. Jep, tarkoitinkin tätä kohtaa: Joka on siis väärin. Ennen Wildfloweria karppasi.
 12. No ei. Wildflower kisa oli viikko ennen kolmatta testiä. Toiseen testiin mentiin tuolla "moderate carbohydrate" dieetillä. Wildflower kisa ja kolmas testi oli sitten VHH, eli tuo 15 %.
 13. Vielä joudut tav tavaamaan tarkemmin tuon Inkisen tekstin. Ei mennyt vieläkään oikein.
 14. Tigr

  Polar M400

  No äläpä muuta sano!
 15. Tigr

  Polar M400

  M400 nappaa tietokoneeseen kytkettäessä satelliittitiedot muistiinsa. Eli muutaman päivän ajan pitäisi satelliitit toimia salamannopeasti. Kokeilepa kuinka käy.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy