Jump to content
Juoksufoorumi.fi


makez76

Jäsenet
 • Content Count

  1 387
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

makez76 last won the day on September 14 2017

makez76 had the most liked content!

Community Reputation

1 151 Excellent

About makez76

 • Syntymäpäivä 23.06.1976

Contact Methods

 • Website URL
  https://hyvallahookilla.wordpress.com/

Converted

 • Coopperi
  3400
 • 10km
  36.16min
 • Puolimaraton
  1.21,08h
 • Maraton
  2:51,08h
 • Tavoite
  Maraton alle 2.45h

Recent Profile Visitors

2 638 profile views
 1. Kovaa poika luukuttamaan sekä maratonia, että maratonien mittaisia juoksumatkoja tämä Eliud. Itse olisin toivonut kuitenkin, että näin legendaarinen raja olisi rikottu jossain oikeassa maraton tapahtumassa, kilpaillen muita vastaan, sitten joskus aikanaan, sikäli sen aika olisi tullut. Kaikkien maratontaiteen sääntöjen mukaan. Toivottavasti tuo aika tulee, kenties jo Eliudin itsensä juoksemana? Lienenkö ainoa joka ajattelee näin? Mut upea juttu jokatapauksessa, vaikka ei itseä niin isosti sytytäkään.
 2. makez76

  Hoka One One

  Taas yhet Hokat tuhannen kilsan tennareiksi. Nämä Napalit (Clifton1) nähneet nyt 1015 kuntoiluyksikköä ja edelleen ihan hyväkuntoiset. Pääasiassa juostu maantietä, mutta myös sorateitä ja vähän polkujakin. Olleet kyllä hyvät kulkimet keveille ja peruskuntolenkeille. Oli tarkoitus nakata noi roskiin, kun tonni tulee täyteen, mut kun ei oo oikein mitään vikaa likaantumisen lisäksi vielä, niin en taida raaskia. Tosin haluttaa kyllä jo ottaa kevyille ja peruskuntolenkeille pehmitettäväksi Rinconit ja kattoa mitä ne kestää, joten kait noista on aika jo luopua..
 3. Tää Ole Halonen on kyllä suomalainen versio japanilaisesta maratonsamuraista Yuki Kawauchista. Arvostan kyllä herran tekemistä 👌
 4. makez76

  Wihan kilometrit 2019

  Kilpailua ei kuulemma järjestetä tänä vuonna, eikä näillä näkymin enää tulevinakaan vuosina. Järjestäjät ilmeisesti lyöneet pillit pussiin. Aikansa kutakin ja kun uusia järjestäjiä ei ole ilmaantunut, niin kisaakaan ei näin ollen ole. edit: näillä näkymin ensi vuonna kilpailu pianaikaa järjestetäänkin taas, joten toivotaan tämän jäävän vain välivuodeksi Wihan osalta.
 5. ok laita osote niin toimitan kirjan !

   

 6. moi mulla olisi 20 e onko liikaa !

 7. Juu, käsittääkseni Moen juoksi tosiaan Niken hiilikuitulingoilla. Tuo 10000m aika 27:24,78min on muuten käsittääkseni sen lisäksi, että on Norjan ennätys, niin on myös pohjoismaiden ennätys. Edellinen pohjoismaiden ennätyshän taisi ollakin Martti Vainion nimissä EM-kisoista 1978 ajalla 27.30,99.
 8. Maratoonari Sondre Moen latonu 27:24,78min lukemat tauluun 25 ratakierroksen jälkeen kymppitonnilla. On noi norjalaiset kyllä tänä päivänä penteleen kovia ravureita 💪!!
 9. Tämä polkuporinat on ollut ja tulee varmasti jatkossakin olemaan yksi parhaista juoksua käsittelevistä podcast -sarjoista. Ida Haatajan ravitsemus tietämystä olisi mukava kuunnella. Samoin juoksijasuuruuksien, Juha Väätäinen olisi esimerkiksi sangen mielenkiintoinen vieras 🙂
 10. makez76

  Hoka One One

  Toi Rincon on kyllä sellainen tossu jonka ottaisin mukaan autiolle saarelle missä ei sais olla kuin yhdet tossut. Käy hyvin kaikenlaiseen treeniin, eikä ole huono oikein mihinkään tarkoitukseen. Kuivilla poluilla juokseminenkin tuntuu mukavalta, vaikka pohjat sliksit onkin. Tietysti löytyy spesiaalitossuja, jotka on Rinconia parempia jollakin tietyllä osa-alueella, mutta en ole vielä juossut toisella tossulla joka olisi näin tasaisen hyvä kaikenlaiseen juoksutarkoitukseen kuin mitä Rincon on 👌
 11. makez76

  Hoka One One

  Miltähän tuntuu juosta juoksumatolla? Siinä se alusta joustaa kuiten aikatavalla vs. maantie, joten saattaisin kuvitella ettei tuo hiilikuitulevy toimi ihan parhaalla mahdollisella tavalla juoksumatolla. Mut hieno tossu, jolla on kyllä ilo juosta 👌
 12. makez76

  Hoka One One

  Nyt pääsin testaamaan Hokalta Rincon mallia ja pitää kyllä sanoa, että on paras yleistossu millä olen juossut. Tuntuu et käy vähän kaikkeen, aina joltain ratakympiltä ultrajuoksuihin. Todella kiva kenkä juosta. Jos pitäis valita yksi kenkäpari millä pitäisi juosta kokoajan, niin se olisi kyllä Hoka One One Rincon minulle.
 13. makez76

  Hoka One One

  Toi(kin) on makee carbon äxän väritys, mutta ei tule valitettavasti suomalaisiin kauppoihin..
 14. makez76

  Hoka One One

  Mulla on käynyt sama koko kaikissa hokan tossuissa, mut noi sg2 ja tracer tosiaan kapeita/ahtaampia varvastilaltaan. Carbon Rocket leveämpi, joten luulen et käy sen puoli numeroa pienempi kuin sg2 ja tracer.
 15. makez76

  Hoka One One

  Eiköhän Carbon X mallin suomalaiset myyjät selviä ensi viikolla. Mun mielestä nyt vajaan 50km kokemuksella Carbon X on nimenomaan Carbon X. Ei minkään muun merkin versio hiilikuitulevyllä varustettuna. Omasta mielestä se on erittäin hieno tossu pidemmille vk-harjoituksille ja kilpailuihin puolimaratonista ylöskäsin, mutta erityisesti maratontossuna ja 100k matkan mättämistossuna se on varmasti parhaimmillaan. Oman lajinsa edustaja se on erityisesti siksi, että siinä on ainakin omille jaloille sangen voimakas tuo hokan ”metarocker” vaikutus. Sen tuntee voimakkaimmin mun mielestä juuri tässä hokan mallissa ja sen ansiosta kengän rullaavuus on kyllä todella hyvä, se ikäänkuin työntää tuon ”keinuvaikutuksen” ja hililuitulevyn ansiosta askelta kuin itsekseen eteenkäsin. Siitä paljonko tuolla hiilikuitulevyllä on todellista vaikutusta askeleen energian palautuksessa ja eteenkäsin saattamisessa, niin sitä on tietysti älyttömän vaikea arvioida. Juoksussa kun on niin paljon muuttujia muutenkin, että tuon mittaaminen lienee ainakin absoluuttisella tasolla käytännössä mahdotonta. Oma näppituntuma kuitenkin on, että kyllä noilla sellaisen rennon kovan eli maratonvauhtisen juoksun ylläpito on hiukan helpompaa kuin monella muulla tossulla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy