Jump to content
Juoksufoorumi.fiReino

Jäsenet
 • Content Count

  765
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Reino

 1. Reino

  Kirja-ketju

  Sitä vaan että minun urakkani on nyt suoritettu. Rupesi jo huvittamaan kun ultra-vertauskuvaa edelleen käyttääkseni, loppusuora olikin yhtä nousua suurinpiirtein pienen alpin verran. Kuin ihan vittuilakseen Joyce on jättänyt kaikki välimerkit pois Molly Bloomin (noin) viiskytsivuisessa monologissa johon kirja päättyy. Toivottovasti Joyce aikoinaan sai pubeissa paljon turpiinsa, oli kyllä sen tarpeessa. Kunnoitusta Ulysses kyllä herättää ja voi sitä vannoutuneelle kirjanharrastajalle suositella mutta se pitäisi ehdottomasti lukea etapeissa ihan tieten tahtoen, ja muuta kevyempää välillä. Y
 2. Reino

  Kirja-ketju

  Ulysses liikkuu mutta todellakin kun ultraaja. Nyt olen vaihessa jossa ollaankin näytelmän muodossa. Kun Brecht kännissä, suurinpiirtein. Ahistaa: 300 sivua jäljellä, ja iso pino paljon kiinnostavampia kirjoja odottaa: Simon Sebag Montefioren Nuori Stalin, Troikka, Sofi OKsanen, Elmore Leonardin Up in Honey´s room, Grahame Fyfen Tour de France....en vaan uskalla Ulyssestä jättää edes väliaikaisesti koska pelkään että en palaa. Ja tämä nyt on vaan hoidettava muuten se jää vaivaamaan. Edelleen on sama kun olen tilittänyt: Kielellisesti -ja hulludessaan- tietenkin/varmaankin loistava- mutta...on
 3. Juopunut olen. Taas oli hyvä ilta seppojen kanssa. Ja selittelyt: Saimme hommat kokoon vaalivalvojaisia varten.
 4. Reino

  Hyvä biisi

  Avaan uuden ketjun, tsekaktaa.
 5. Reino

  Hyvä biisi

  Kevät on klassikko. Muuten en niin...se eka (kai ne teki kaksi??) oli todella heikko. Muistaakseni oli kappale nimeltä "Hani mä en haluu" jne? Ja, Herra, ei CD riitä, pitää oikeasti olla DVD: Kraftwerk jos joku on Wagneriaanista Gesamtkunstia.
 6. Reino

  Hyvä biisi

  BBC teki muutama vuosi sitten dokkarin (löytynee tietenkin verkosta) josta näkyy miten ne ITSE on lavan takana ohjaamassa omaa robottiaan kun niiden aika on lavalla! Eli ne ei liikukaan ennalta ohjelmoidulla tavalla, kuten olin luullut. Ja muistan hyvin elävästi sen surun minkä tunsin jäähallissa kun Florian-robotin vasen käsi ei toiminutkaan. Ehkä just vähän tähän tapaan on tarkoituskin reagoida- Kraftwerkin eetos lienee just näin.
 7. Reino

  Hyvä biisi

  Tom Waits on kyllä rankka kanssa. Oma suosikkini on Bone machine: "the ocean doesen´t want me today..."
 8. Reino

  Hyvä biisi

  Ei tarvitse kun avatariani katsoa, niin tietää mikä suhteeni Ralf und Florianin on...Minimum-Maximum live DVD tulisi olla joka kodissa heti saatavilla...ja muistan vielä tänäkin päivänä mistä ne löysin: Rockradiosta!
 9. Reino

  Hyvä biisi

  Vai Rammstein kun Kraftwerk...tulkinta lienee pelkästään kielen perusteellä tehty (ja saksahan on rokin kieli)?? Rammsteinhan kyllä teki Das Model-kappaleesta version mutta silti vedetään nyt kyllä vähän...missing link Kraftwerkin ja Rammsteinin välillä on nimeltään Deutsch-Amerikanische Freundschaft joiden levyjä Alles ist Gut, Gold und Liebe (juuri tänään autossa soittovuorossa!) sekä Fur Immeria vilpittömästi suosittelen (muut voi välttää). Niitä lienee eräskin Depeche Mode hyvinkin tarkaan kuunnelleet. Der Mussolin oli "hitti".
 10. Reino

  Hyvä biisi

  Tuota Herra, tuo "vanha" Gabriel lienee kyllä sen ihan viimeiseltä rundilta...se on vaan niin kauan sitten. Sen jälkeen se vissiin on tehnyt vain yhden levyn , Up:in joka oli muistaaksen karmaiseva pettymys. Etnoa tosin on ainakin tuottanut ja juuri ilmestyi joku Big Blue Ball (tyyppinen, siis nimeltään) levy. Gabrielin ekat nelja sooloa on kaikki kovia, viides, "So"kin ihan OK.
 11. Reino

  Hyvä biisi

  Niin ja Zappa on nero, myös, mutta vähän runsas. Mielummin otan kyllä turpaan kun kuuntelen Shut up and play your guitar-triploja jotka sisältää vain kitarasooloja. Mutta muuten. Ja kuka tuolla kehui Flying Lizardseja? Moneystä en niin hirveästi perusta, mutta jos joku löytää niiden Top Ten-lP:n kompaktilevynä (tai ladattavan versiona) niin kertokoot heti.
 12. Reino

  Hyvä biisi

  Herra 47 ei varsinaisesti yllätä -tiedämmehän miehen hyvän maun omaavaksi- mutta ilahduttaa musiikkivalinnoillaan. Just ennen Sepottelun avaamista mietin josko soittaisin jotain kivaa syyspimeässä ja etsin koneelta Tom Tom Clubin "Genius of love":ea. Sehän kuten tiedätte on Talkkareiden rytmiryhmän sivuprojekti ja ai-van ihana. Kiva videokin vielä. Ja videoista puheenollen: Ihan jokaisen täytyy elämässään nähdä Talking Headsien Stop making sense-konserttielokuva. Mikä hillitön meno!
 13. Reino

  Kirja-ketju

  Hehe- en todellakaan ole! On kyllä välillä tullut mieleen että voisi olla kiva lukea tämä uudestaan enemmän selkokielellä tai jopa käännettynä, mutta katsotaan nyt. Loistavaa että joku muukin (kohta) lukee täällä Ulyssestä niin saan tietää onko vika minussa vai missä.
 14. Reino

  Kirja-ketju

  Niin, aika päivittää Ulysses: Pikkaisen yli puolet luettuna. Mitään varsinaista järkeä en ole vielä pystynyt panemaan merkille. Edelleen ollaan Dublinissa, (usein) kerronnan kannalta tuntemattomien, ei esiteltyjen, kertojien päässä. Välillä menään ihan suoraan dadaismin puolelle kun sanoja ladotaan peräkkäin ilmeisesti pelkästään niiden soundin takia. Onkohan oikeasti kukaan lukenut tätä kirjaa läpi?? Vähän on pelko että loppulause on jotain tyyliä: "Kaikki mitä olen tähän kirjoittanut on ollut yhtä pilaa sinun kustannuksellasi rakas lukija, kun kerran luulit olevasi jotain ja väkisin yrit
 15. Reino

  Kirja-ketju

  Lastenkirjojen uudelleen lukeminen on kyllä hyvin kiinnostava kokemus. Itse olen lapsille lukenut muunmuoassa Viisikkoja ja kivaahan se on ollut huomata miten ne edelleen toimivat lapsille. Itselle sen sijaan ei enää välttämättä. Vaan onhan niitä lapsuus-suosikkeja jotka ovat ikuisesti hyviä: Astrid Lindgrenin Saariston lapset on yksi kaikkien aikojen parhaita kirjoja. Kynelsilmin sitä lapsille luin...
 16. Reino

  Kirja-ketju

  Olen lukenut Idiootin monta kertaa. Ison D:n tuotannosta (jos mukaan lasketaan vaan "suuret romaanit" )Riivatut (tai mikä se nyt on Suomeksi?) on ikisuosikki, mutta Idiootti taistelee hopeasta Rikoksen ja rangastuksen kanssa. Karmazovin veljeksistä en niin jaksa innostua, liian jumalallista vääntöä minulle. Hankalinta venäjänkielisen kirjallisuuden lukemisessa on mielestäni nimet, kun kaikilla on niin monta ja vielä kutsumanimi päälle niin menee oma aikansa ennen kun oppii tunnistamaan henkilöt. Muistaaksen Ruhtinas (vai onko se suomeksi prinssi ?) Myshkin on koko kirjan ajan nimenomaan vaan
 17. Vorest täällä kovasti kerää lappuja kun se on huomannut että voi oikein saada bannia. Sellaisia en kuitenkaan jakele- olenhan siihen aivan liian liberaali ja sivistynyt. Rikaskin voisin väittää olevani jos sillä vaan olisi laputuksen kanssa mitään tekemistä.
 18. Miten saisin ironiset kysymykseni tässä ketjussa niin selkeiksi että ihmiset ymmärtäisivät kyseessä olevan vitsin?
 19. Marjastaja lenkkipolun vieressä kertoi karhun juuri menneen ohi.
 20. Olutta on tullut juotua, ja ihan seurassa. "Tunnustan"-ketjuun ei vielä ole asiaa, jos nyt ei yhteissauna ihanien naisten (ja niiden miesten) kanssa kelpaa, ja eihän kelpaa.
 21. Reino

  Kirja-ketju

  Olen lukenut tuon Mao-kirjan ja vissiin kirjoittanut siitä tänne. Totta on että Maon totaalisen tunteettomuuden rinnalla kyllä kalpenee muut sosiopaattiset diktaattorit. Karmaisevaa luettavaa vaikka kirja ei varsinaisesti väkivallalla ja kärsimyksilla mässäile.
 22. Noniin, tästä se lähtee...oikeat juopot eivät hyvinkään raportoi tekemisiään kun niillä yleensä on niin kova kiire juopotella, se on totta. Ei kai niitä niin kovin montaa voi ollakkaan kuntoilu-foorumilla. Tarkoitinkin lähinnä suhteellisia juoppoja; Itseäni, Forrestia, mitä meitä onkaan. Itse en ole viitsinyt juuri kirjoitella (muuhun kun kirja-ketjuun) kun tuntui että ainoana pidän shouta yllä.
 23. Monta viikkoa ollut aktivoimaton, tämä ketju, kuten myös "tunnustan" (nehän usein seuraa toisiaan, jostain syystä). Sitten tunnettu epä-juoppo hatapa räväyttää pelotonin kärkeen. Hmm...kyllä menee meillä oikeilla juopoilla heikosti kun ei tämän enempää saada aikaiseksi.
 24. Reino

  Kirja-ketju

  Coelho on minulle kokematon suuruus. Ilmeisesti se on hyvä koska skarpit ihmiset siitä tykkää, ja pitäähän se jossain vaiheessa tsekata. Täysin irrationaalinen vastustus on kyllä ollut, koska se on niin in.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy