Jump to content
Juoksufoorumi.fiReino

Jäsenet
 • Content Count

  765
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reino

  Kirja-ketju

  Sitä vaan että minun urakkani on nyt suoritettu. Rupesi jo huvittamaan kun ultra-vertauskuvaa edelleen käyttääkseni, loppusuora olikin yhtä nousua suurinpiirtein pienen alpin verran. Kuin ihan vittuilakseen Joyce on jättänyt kaikki välimerkit pois Molly Bloomin (noin) viiskytsivuisessa monologissa johon kirja päättyy. Toivottovasti Joyce aikoinaan sai pubeissa paljon turpiinsa, oli kyllä sen tarpeessa. Kunnoitusta Ulysses kyllä herättää ja voi sitä vannoutuneelle kirjanharrastajalle suositella mutta se pitäisi ehdottomasti lukea etapeissa ihan tieten tahtoen, ja muuta kevyempää välillä. Y
 2. Reino

  Kirja-ketju

  Ulysses liikkuu mutta todellakin kun ultraaja. Nyt olen vaihessa jossa ollaankin näytelmän muodossa. Kun Brecht kännissä, suurinpiirtein. Ahistaa: 300 sivua jäljellä, ja iso pino paljon kiinnostavampia kirjoja odottaa: Simon Sebag Montefioren Nuori Stalin, Troikka, Sofi OKsanen, Elmore Leonardin Up in Honey´s room, Grahame Fyfen Tour de France....en vaan uskalla Ulyssestä jättää edes väliaikaisesti koska pelkään että en palaa. Ja tämä nyt on vaan hoidettava muuten se jää vaivaamaan. Edelleen on sama kun olen tilittänyt: Kielellisesti -ja hulludessaan- tietenkin/varmaankin loistava- mutta...on
 3. Juopunut olen. Taas oli hyvä ilta seppojen kanssa. Ja selittelyt: Saimme hommat kokoon vaalivalvojaisia varten.
 4. ...niin...mutta ei välttämättä henkisiä asioita...jonkun verran (aika vähän) olen tehnyt rokkari-haastatteluta (senttari-vuosinani), silloin aina ole pöytä katettuna eli mene popparin pöytään, laita mikrofoni, ja aseta kysymys: "Kerro uudesta levystä". Johon poppare tieteski vastasi niin kun on noin sata kertaa ennen vastanut. FöljdfrÃ¥ga oli sitten: "Kerro turneesta?" johon poppari sitten myöskin vastasi. Jos vielä olisi ollut niin kutsuttu "poikabändi" (joita en koskaan suostunut haastattelemaan), niin kolmas kysymys olisi ollut: "Mitä pidät suomalaistsia tytöistä"? johon poppari myös aulii
 5. Hyvää yötä. Luennoitte lauantaina? Jo on tehokkuus-ajattelu päässyt lonkeronsa ulottamaan akatemia-maailmaan. Vääryys.
 6. Ja ai niin- mitä idolin tapaamiseen tulee, jos puhut tapaamisesta Willie Nelsonin bussin vieressä, niin joo, heh. Siinä ei kyllä ollut syvällisyydet lähelläkään.
 7. OK, Herra ei tahdo osallistua tähän leikkiin. Ehkä huomenna. Kaikki kysymyksesi lähtee edelleen Neil-supertähti-dogmasta...ajatukseni oli lähinnä että ei puhuttaisi siitä mistä joka rock-lehti kysyy. Olen liian tosikko, jees.
 8. Bullit on kyllä paha, Sus´ ...mutta edelleenkin metsästän jotain sen roolin takaa olevaa. Steve -hyvä näyttelijä, liian nuorena kuollut jne- eihän oikeasti ollut Bullit. Eikö niiden takaa pitäisi löytyä jotain kiinnostavaa? Tai eikö?
 9. Mietin just sitä, että ei kai kannattaisi yrittää puhua juuri siitä mistä tätä henkilöä fanittaa...eli en varmasti kysyisi Ralfilta miten ihmeessä ne saa ne robotit toimimaan. Yksinäisyydestä voisin kysyä ja pyrkiä keskusteluun- mutta en heti...vaikeaa tämä on, mielestäni.
 10. Äh, nyt kusetatte tätä ketjua. Entä jos Herra menisi Neilin (Youngin) kanssa Kustavissa saunaan? Mistä puhuisitte?
 11. mitä sanoisin... Tätä olen miettinyt: Ei kai olisi mitään järkeä kysyä vaikka Angusiltä jotta "mistä se lähtee se Hells bells" jne. Mitä oikeasti, jos olisi aikaa?
 12. Reino

  Hyvä biisi

  Avaan uuden ketjun, tsekaktaa.
 13. Reino

  Hyvä biisi

  Kevät on klassikko. Muuten en niin...se eka (kai ne teki kaksi??) oli todella heikko. Muistaakseni oli kappale nimeltä "Hani mä en haluu" jne? Ja, Herra, ei CD riitä, pitää oikeasti olla DVD: Kraftwerk jos joku on Wagneriaanista Gesamtkunstia.
 14. Reino

  Hyvä biisi

  BBC teki muutama vuosi sitten dokkarin (löytynee tietenkin verkosta) josta näkyy miten ne ITSE on lavan takana ohjaamassa omaa robottiaan kun niiden aika on lavalla! Eli ne ei liikukaan ennalta ohjelmoidulla tavalla, kuten olin luullut. Ja muistan hyvin elävästi sen surun minkä tunsin jäähallissa kun Florian-robotin vasen käsi ei toiminutkaan. Ehkä just vähän tähän tapaan on tarkoituskin reagoida- Kraftwerkin eetos lienee just näin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy