Jump to content
Juoksufoorumi.fiBobo

Jäsenet
 • Content Count

  143
 • Liittyi

 • Last visited

Viestit käyttäjältä Bobo

 1. Kai nyt uskaltaa tänne kirjotella, kun Vantaan jälkeen alkaa olla jo suht lähellä tätä tavoitetta. Tarkotus oli lähteä rohkeasti juoksemaan alle kolmen vauhtia. Vähän hitaamman neljän kilsan jälkeen pääsin vauhtiin ja kahdeksan kilsan kohdalla sain alle kolmosen junan kiinni ja jaksoin mukana kolmannen kierroksen alkuun. Sitten vauhti hyyty ja hiivuin karvan verran alle 3:04 aikaan. Oma ennätys parani kuitenkin lähes viis minuuttia ja jonkinlaista käsitystä sai miltä toi homma tuntuu. Kahdeksan viikon valmistautuminen oli vähän liian tiukka. Ensi kerralla vähän enemmän treeniä alle ja enemmän uskoa siihen että alle päästään niin eiköhän se siitä.

  Isot onnittelut junan vetureille ja vaunuille, jotka jakso puksuttaa aikataulussa pääteasemalle!

 2. Ihan optimaalisesti en pystynyt viikon sisällä treenejä tekemään ja pitkis tuli tehtyä usein seuraavana päivänä maravauhtisen tai vetojen jälkeen. Kovimmilla viikoilla jaloissa kyllä tuntu treenien jälkeen ja en ihan parhailla tehoilla pystynyt noita vetoja tekemään. Se saattoi kyllä olla vaan hyvä maraton treeniä ajatellen, mutta esim. puolikkaalle pitää varmasti kiinnittää enemmän huomiota, että vedot tehdään tarpeeksi levänneenä.

 3. Jaa siellä näköjään ihan tuttujen kanssa juostiin peräkanaa kun 5km pisteellä olin about samaan aikaan kun Bobo ja Snakster. Sais Seppo keksiä meille jotkut Seppola-lippikset (tyyliin hankkija-lippis) jotta sepot tunnistais toisensa kilpailuissa ;)

  Mut kyl se näemmä 40min kymppi on aika tieukka raja kun Bobolla viimeksi meni ja nyt ei enää menny, eipä kyl paljon jäänyt.

  Kesällä ei oo paljon nopeutta treenattu ja tommonen reilun parin kymmenen sekan heitto tulee varmasti helposti reitistä ja päivän kunnosta.

  Mulla oli jo nyt vihreä angry birds possu lippis päässä, joten jos muutkin hankkii sellasen.

 4. Samoja vauhteja näköjään menty sateessa muiden kanssa. Tuomiojan ohi taisinkin mennä vihreä possulippis päässä, kun kävelit. Itse olen takas täällä ketjussa, kun kevään 40 alitus ei toistuna ja loppuaika 40.18. Tosin nyt on treenattu mara tähtäimessä kesäloman jälkeen.

  Tulin siihen tulokseen, että paras kympin aika vaatii alle kisastartteja. Itsekin juoksin keväällä yhden kympin, viikon päästä siitä puolikkaan ja kahden ja puolen viikon päästä sit kymppi alle 40.

 5. Selkä ei kestä pitkää pyöräilyä joten ironman jää väliin tältä kesältä. Se tarkoittaa sitä että vielä ehtii vetää hyvän 12 viikon setin Vantaalle. Rohkeasti lähden treenaamaan 3.10 tähtäimenä. Viikossa kolme avaintreeniä:

  -maravauhtinen 10-18 km

  -vedot ensin tonneja sitten kakkosia ja loppuvaiheessa kolmosia

  -pitkis 22-32km joista kahdessa viimenen neljännes maravauhtia

  Jaksolle mahtuu sopivasti midnight runin kymppi, puolikas kaisaniemijuoksussa ja kaks multisport-kisaa.

 6. Juoksu: 152km

  Pyöräily: 554km

  Uinti: 14km

  Sali + pilates: 6 kertaa

  Tuloksien valossa huikea kuukausi puolikas HCR:ssa 1.27.59, Kurren Kierroksen kymppi 39.55 ja kilsan uintikin parani melkein puol minsaa aikaan 16.52. Uintitreenit on nyt jämähtänyt kertaan viikossa mutta saa riittää.

  Kesäkuun haasteina pari sprintti-triathlonia, seikkailukisa ja Jukolan viesti.

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy