Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kuivalainen

Jäsenet
 • Posts

  330
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kuivalainen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

59

Reputation

 1. Frankfurtin alun ruuhka alle 3:n karsinasta oli yllättävä. Hampurissa, Pariisissa, Amsterdamissa ja Berliinissä pääsee juoksemaan omaa vauhtia, tosin tässä on otoksena vain oma kokemus.
 2. Kiitos seurasta. Hyvä purku ja juoksukeskustelu.
 3. Finskin iltalento? Siellä nähdään. :)
 4. Täällä puidaan oluen äärellä päivän suorituksia Ollin kanssa. Ei ollu meidän päivä tänään. Itsellä enkka ehkä juuri ja juuri tehtävissä mut jäin lähtöryhmässä liian taakse ja ruuhkaa eka 10 km. Sitten kauhealla innolla aikataulu kiinni ja 36 km:n jälkeen sehän kostautui. Sain puristettua alle 3 h ja paljon tuli oppia. [emoji1360]
 5. Päivitystä: viikko 2/10 menossa Eindhovenin maratonille 9.10. tähtäävissä treeneissä. Nyt näyttää epätodennäköiseltä että sub 2:50 olisi tavoitevauhti mutta katsotaan miten treeni etenee.
 6. Kaverin tavoite on alle 3:38 joten PK:n puolelle tippuu.
 7. Mulla yskä pilasi Pariisiin valmistautumisen ja vaikka se onkin jo ohi, päätin että en lähde juoksemaan ennätystä vaan jänistelen kaveria omaan enkkaansa. Laitoin kalenteriin Yyterin maratonin ja siihen on nyt kahdeksan viikkoa aikaa.
 8. Ai hitto. Onnistuuko korvaavat lajit ja koska pääset juoksemaan? Kurja kuulla. Mulla on edessä Pariisi 3.4. mutta ei tuo 4:00/km vielä maratonvauhdilta tunnu. Ehkä Vantaalla sitten. Muutama lupauksia antava treeni on tullut viime viikkoina tehtyä maratonohjelman aikana. Mm Muka-reipas 16 km 3:56/km jossa fiilis oli että puolikkaalle vois vielä tuosta kiristää vauhtia. Kymppi pitäisi saada sinne 36:30 alle menemään että voisi onnistua tuo 4:00/km maraton. Nyt veikkaisin että ollaan noin 37:00 kunnossa. Suunta on oikea kuitenkin.
 9. Tänään oli ensimmäinen osakisa. Vähän loskaa pyörätiellä mutta muuten mitä mainioimmat olosuhteet eikä se loskakaan juuri haitannut mitä nyt kasteli kengät. Kympillä on äkkiä arvioiden kolmisen kymmentä osallistujaa. Oma aika (38:06) oli pieni pettymys vaikka enkka tulikin. Pettymys lähinnä siksi että viimeisen kääntöpaikan jälkeen kahdeksan kilometrin kohdalla iski kramppi palleaan ja oli keskeyttäminen lähellä. Viimeinen kilsa kuitenkin kulki taas kivasti. Tuloksia ei vielä ole verkossa. Itseäni nopeampia oli mukana kuusi juoksijaa. Osallistumismaksuun kuuluvat pääsy Neidonkeitaaseen uimaan on mainio lisä! EDIT: Näemmä tuloksetkin juuri tulivat verkkoon: http://luu.sporttisaitti.com/tapahtumat-ja-kilpailut/talvijuoksusarja-2015-2016/tulokset/21-11-2015/ Ja kympin juoksijoita olikin tuplasti arviotani enemmän: noin 60 juoksijaa.
 10. Täältä löytyy mun Vantaan ohjelma: https://www.dropbox.com/s/ci5s61txvsjq1mt/treenit-vantaa.xlsx?dl=0 Pyörittely on ollut tosi kevyttä 30-80 min PK noin 5:00/km Easy 4:30-4:40/km Ja reipas 4:05-4:15/km. Tein tosi pitkälti vastaavan myös Hampuriin keväällä noin 10-15s/km hitaammilla vauhdeilla ja ajattelin toistaa nyt ensi keväänä Pariisiin mutta lisään yhden pk:n / viikko ohjelmaan. Pyöräily ja juoksujen vähyys johtuvat sekä jalkavaivojen välttämisestä että tänä vuonna alkaneesta triathlonharrastuksesta.
 11. Muistuttaisin ketjun kuitanneita ilmoittautumaan 2:50-ketjuun.
 12. Ilmoittaudun mukaan ketjuun. Ensimmäinen yritys on Pariisissa ensi huhtikuussa mutta ei tällä hetkellä näytä alitus realistiselta. Tänä vuonna takana Hampuri 3:01:xx ja Vantaan 2:57:46. Ajattelin kuitenkin vetää Pariisin ohjelman läpi 4:00/km tavoitevauhtien mukaan. Syksy 2016 tai kevät 2017 voisi olla parempi ja realistisempi aika tälle mutta huhtikuussa sitten viimeistään selviää kuinka kaukana tavoite on.
 13. Hieno tapahtuma, mainio keli. OlliL:n ja kumppaneiden kanssa 30 km ja sit hennosti hyytyen 2:57:46. Kaverit kertoivat että striimistäkin irtosi ruutuaikaa. Tämä koska naisten voittaja juoksi ison osan matkasta samassa ryhmässä.
 14. 2:57:46! Kiitos OlliL:lle seurasta 30 kilometriin. Sit en enää pysynyt perässä. Vähän tuli hyydyttyä mut ei haittaa. [emoji1]
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy