Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tyttö

Jäsenet
 • Content Count

  38
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tyttö

  Rullaluistelu

  Juuri tulin suihkun kautta 40 kilometrin luistelulenkiltä. Oli aivan mahtavaa rullailla taas pitkästä aikaa! Ihana laji :sydän
 2. Arvioisin, että sellaiset 40-60 km tulee viikossa tulee teitä ja lenkkipolkuja tallattua. Sen lisäksi paljon muuta liikuntaa.
 3. ^^ Alzyrin ja Heinixin lisäksi taitaa löytyä vielä Semirex (kirjoitettiinkohan noin..)? Itse olen sitä joskus käyttänyt.
 4. Tyttö

  Cross Training Rules!?!

  Juoksun (3-6 kertaa viikossa) lisäksi pyöräilyä, (sauva)rullaluistelua, hiihtoa, pilatesta, joogaa, uintia ja punttitreeniä. Monipuolisuus lienee avain. :)
 5. Tyttö

  kevät on tullut

  Huonot puolet toki kaikessa, keväässäkin - juuri lasinsirpaleet ja koirankakat esimerkkinä - mutta kyllä se kevät on silti suurimmaksi osaksi ihana asia! Päiviin tuntuu tulevan lisää tunteja, kun valoisa aika jatkuu iltaan asti. Vesi tippuu räystäistä, asvaltti pilkottaa esiin sieltä täältä ja linnut laulavat. Kohta pääsee taas juoksemaan rakkaimpia lenkkireittejä, joille ei ole koko talvena päässyt latujen vuoksi. Aurinkoista kevättä kaikille!
 6. Jääkylvyssä en ole kyllä käynyt, mutta lenkin jälkeen on tapana aina joko a) suihkuttaa jalkoja jäisellä vedellä käydä jalat läpi jääpalapussilla/lumella, jos käyn saunassa. Tuntuu kuin kylmästä olisi apua, kun jalkojen verenkierto vilkastuu ja mahdolliset maitohapot lähtevät liikkeelle.
 7. Olen 18-vuotias naisenalku ja liikkunut paljon koko ikäni. Säännöllisesti ja määrätietoisesti olen juossut noin 3 vuotta. Milloin nuoren keho on valmis äärimmäisiin harjoituksiin, esimerkiksi ultran juoksemiseen? Milloin keho kestää? Tietysti kaikki on yksilökohtaista - jotkut juoksevat maratonin teini-ikäisinä ja ei ole mitään ongelmia. Omalla kohdalla ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että jalat eivät kestä kovin rankkaa harjoittelua. Kyse ei ole siitä, etteikö keho olisi tottunut pitkäkestoiseen rasitukseen, mutta fysioterapeutin mukaan kroppani ei ole vielä valmis. Minkä ikäisenä olette aloittaneet todella kovan harjoittelun?
 8. Eli taisin olla vuosi sitten tosi kovassa kunnossa kun oli koko ajan flunssa tai poskiontelotulehdus... :viheltely No ei vaan. Sairastuin varmaankin näiden takia: - kamala suru ja stressi - uniongelmia, en saanut juurikaan nukuttua - söin huonosti ja treenasin kovaa Ööh.. Nytkin on kyllä joku tauti ilmeisesti yrittänyt, kun oli pikkuisen kuumetta, muttei mitään muita oireita :hmm
 9. Minulla ei juuri liikunnallisia tuttuja ole, joten kommentit ovat olleet tällaisia: "Miksi sun pitää rääkätä itteäs?" "Kamala masokisti!" "Pilaat vaan terveytes tuolla kun juokset.." "Laihdutatko sä vai miksi sä liikut?" "Eihän sulla oo vaan anoreksiaa tai mitään?" Hohhoijaa :silmät
 10. Tyttö

  Keitä te olette?

  Tässä foorumiin tutustuessa on jo muutama nimimerkki tullut tutummaksi, mutta kenestäkään ei varsinaisesti tiedä mitään. Millaisia ihmisiä olette? Mitä muuta kuin juoksua harrastatte? Opiskeletteko, oletteko töissä? Millainen on juoksutaustanne? Eli rautalangasta väännettynä tämä voisi olla topic, jossa kävijät voivat esitellä itsensä - halusipa sitten itsestään kertoa mitä tahansa. ----- Aloittaakseni, olen kohta täysi-ikäistyvä tyttö Pohjois-Suomesta. Ylioppilaslakkia tavoittelen etä- ja aikuislukion kautta ihan hyvällä menestyksellä ja tämän jälkeen on tarkoituksena suunnata yliopistoon. Kaikenlaista tulee harrastettua, mutta lähinnä sydäntä on kirjoittaminen, juokseminen, pilates, rullaluistelu, pyöräily (lyhyesti sanottuna kaikki liikunta), mökkeily ja luonto. Pidän elämästäni ja nautin jokaisesta päivästä, jonka saan elää. Perusluonteeltani olen optimisti, kuten äskeisestä voi ehkä päätellä. Mitäpä sitä kummempia... Saa tutustua, saa jutella, minä en pure!
 11. Tyttö

  Milloin kuolet?

  "Nykyisillä elintavoillasi kuolet 84-vuotiaana 23.8.2073." Ja minä kun olen aina halunnut elää vähintään 86-vuotiaaksi, dammit 8)
 12. Vasta olen foorumin löytänyt, mutta ihastunut jo nyt (addiktio tulee varmaankin jonkin ajan kuluttua :viheltely), joten kyllähän täällä tulee 3-7 kertaa viikossa käytyä. Hieno foorum!
 13. Tyttö

  Jääkiekko

  Tää on aina niin tätä kun Ruotsi ja Suomi pelaa vastakkain :mad :itku Mutta minkäs sille mahtaa, ehkä Ruotsi on oikeasti parempi. Olympiahopea on hieno saavutus! :kumarrus Pakko kyllä myöntää, että meni fiilikset aivan kokonaan tuon pelin mukana. Juokseminenkin vain vitutti ja tein elämäni lyhyimmän lenkin, 15 minuuttia..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy