Jump to content
Juoksufoorumi.fi


paiste

Jäsenet
 • Content Count

  134
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About paiste

 • Syntymäpäivä 26.09.1985

Converted

 • Tavoite
  Leikkauksista(4 jalkaleikkausta + 1 muu takana vuoden sis.)ja alaselän murtumisesta toipuminen.
 1. Puolen vuoden sisällä 3 leikkausta, 3,5kk kyynärsauvojen kanssa painettu menemään ja nyt vihdoin takana ensimmäiset fillarilenkki kokeilut. *voittaja fiilistä ilmassa* :)

 2. Moips! Mitäpäs kuuluu sinulle nykyään? :) Eipä olla törmätty kaupungillakaan aikoihin.

 3. Kiitos! Onnellisia ollaan terhakasta tytöstä. Isommat lapsetkin ottaneet hyvin vastaan.

 4. Onnea Kilppari ihan hurrrjan paljon! Ja tietenkin suuren suuret onnittelut myös koko perheelle uudesta taaperosta. :)

 5. Hienoa kuulla, että sulla menee hyvin. Itsellänikin kaikki ihan hyvin. Mulla on ollut aika älyttömästi töitä tässä lopussa (4 työvuoron jälkeen jään äitiyslomalle) ja yks työkaveri sanoikin, että minusta otetaan kaikki irti tässä lopussa:) Tänään kävin kävelemässä illalla aamuvuoron päälle kun tytär oli baletissa ja loppumatkasta innostuin parikymmentä minuuttia kokeilemaan hölkän ja kävelyn yhdistelmääkin (työpäivien jälkeen oon tyytyny vain yleensä käppäilemään). On tässä vauhtia joutunut jo kovasti hidastamaan, mutta aika mukavasti olen jaksanut töissä ja vapaa-aikanakin touhuamaan. Älä nyt sitten liukastele lumen ja jään tultua!!:)

 6. Moi! Kyllähän sitä eilen (taas :)) tuli juoksemassa käytyä. Tällä viikolla 38 juoksukilometriä taivallettu. O/ Paljon on tullut hommaa tuon jalan kuntoutuksen kaa tehtyä (päivittäin teen mm. fyssarin laatiman kumppariohjelman) ja nyt alkaa tulokset näkyä ja tuntua. :) Vaikka tää toinen leikkaus oli kyllä paljon kamalampi ja rankempi kokemuksena, niin nyt oon tosi iloinen että se tehtiin. Tästä voi olla vaan suunta ylöspäin! :) Toivottavasti sulla menee myös hyvin? :)

 7. Moi! Miä näin siut tänään juoksemassa! Ilmeisesti sinulla menee hyvin?

 8. Kiitos tsempityksistä! Juoksu oli ihan ok. Aerobisella kynnyksellä juoksin tämän maran, Joutsenossa mennään sitten vähän kovemmilla sykkeillä enkkavauhdilla:) Kiva oli sinusta kuulla. Olen muutaman kerran nähnyt sua pyörän selässä. Hienoa, että olet pystynyt kaikista vaikeuksista huolimatta liikkumaan. Kärsivällisyyttähän sulta nyt kysytään, kun jalan tilanne vielä auki. Toivotan positiivista mieltä kaikesta huolimatta! Ollaan taas yhteydessä.

 9. Moikka paiste! Mitäs oot tehny nyt kun lumet on sulanu? Onko joku mitä oot alkanu treenaamaan erityisesti, vai teetkö monipuolisesti mitä pystyt? Toivottavasti siis olet tällä hetkellä sellasessa kunnossa vaivoiltas, että pystyt kuntoileen? Minä olen pystynyt nyt juoksemaan, mutta vähemmän kuin ennen. Harmittaa kun juoksu ei kulje niin helposti kuin ennenmuinoin... Spinningistä tykkään ja kesällä aion myös panostaa ulkopyöräilyyn. Pyöräily on mulle sellanen helppo laji, ja nyt oon huomannu sen tehokkuudenkin. Hyvää pääsiäistä paiste! Kevät on aika kivaa aikaa.

 10. Moi! :) En mie kyllä tajunnut yhtään, että tulit hiihtäen vastaan... Tosin Saimaalla on jo niin moni mua moikannut, ja en ikinä tunne juuri ketään. :D Mut huisin kivaa on ollut hiihtää, vaikka luistelutekniikka on edelleen hakusessa. Ei jaksa leikattu kinttu pitää lantiota kasassa. Tää jalka entisellään, ens ti on lekuri ja yritän saada lähetettä eteenpäin. Jos en saa, niin pitää mennä yksityiselle, sillä itse epäilen edelleen että jalka meni uudelleen mäsäksi siinä kaatuessa. Mutta onneksi sentään pääsee näinkin jo liikkuu ja toivottavasti lunta riittää vielä hiihtämiseen! :)

 11. Moi paiste! Suksittiin tänään kaks kertaa vastakkain saimaalla:) En viittiny perään alkaa huuteleen kun sulla näytti olevan hyvä meno päällä. Onko siun jalan oireilut miten kurissa? Minun juoksukunto on aikalailla laskenut, mut oon kuitenkin tehny nyt 3lenkkiä /vko. Eli mukana hiihtoa ja luistelua tätänykyä yhtäpaljon kuin hölkkäilyä. On ollu loistava talvi ja mahdollisuudet talvilajien harrastamiseen hyvät. Polvi on aika ok, mut tarkkana saa olla. Toivon siulle hyviä hiihtokelejä vielä pari kuukautta, eiks niin:)

 12. Hey! :) Kiva kuulla siun juoksu askelista jo! Miulle kuuluu hyvää, ellei jopa erittäin hyvää viime loppuvuoteen verrattuna. :) Jalka on edistynyt nyt huimasti ja voin jo liikkua melko hyvin. Ostin just uudet sukset ja monot luisteluhiihtoa varten, tänä iltana kävin jo kokeilee ja hyvin jalka kesti. Luistelemassa käynyt aika usein satamassa ja sauvakävelemässä ympäri kaupunkia, hyviä harjoituksia lonkalle. Nyt katsastelen aikaa Helsinkiin urheilulääkärille, josko sillä olisi jotain mielipidettä miun juoksuharrastuksen jatkamiseen... Mutta olen jo tyytyväinen näinkin, ihanaa kun päässyt liikkumaan, vaikka toki juoksemaan edelleen haaveilen pääseväni. Olisi kyllä mukava nähdä joku päivä, ollaan yhteyksissä! :)

 13. Mitäs sinulle kuuluu? Minä oon alottanu varovaisen juoksentelun. Hidasta hölkkää, ja se riittääkin minulle tällähetkellä varsin hyvin. Pääasiassa korvaavia oon tehny ja jonkinverran laiskotellukin, kun tuo työ syö jalkoja. Ilmottele kun alat olla kävelykunnossa, niin vois vaikka lähtee yhessä käppäileen.

 14. Lähetin juuri pari rekkakuormallista sisua sinulle!

 15. Kiitos, samoin sinulle oikein mukavaa joulua ja entistäkin parempaa uutta vuotta! :) Täällä edetään nyt kohta kuudetta viikkoa keppejen kanssa. Kuntoutus on 3vkon tauolla, kun lonkkanivelestä jouduttiin punktioimaan ylimääräistä nestettä pois ja nyt tilanteen pitää antaa rauhoittua. Tammikuussa aika moni asia pitäisi selventyä, kun menen kontrolliin leikkanneen lääkärin luo. Tahdon uskoa, että ensi vuodesta on pakko tulla iloisempi! :)

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy