Jump to content
Juoksufoorumi.fixtrimmi

Jäsenet
 • Content Count

  32
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Harjoitukset näkyvät flowssa harmaana ja perässä teksti vaiheistettu. Olen synkannut mutta harjoituksia ei tule sykemittariin? V800ssa toimi moitteetta
 2. Miten tuon luodun maraohjelman saa tuotua sykemittariin koneelta? Ei hiffaa.. Eikö tuo automaattisesti koko ohjelmaa kerralla? Vai onko itse tehtävä se yksi harjoitus kerrallaan ja tuotava sieltä sitten mittarille?
 3. Onko tuo kosketusnäyttö koko ajan toiminnassa? Itsellä ekan viikon toimi mutta nyt ei ota mitään kontaktia. Onko jostakin kytkettävissä päälle?
 4. xtrimmi

  Rullasukset

  Kiitos tiedosta. Olet oikeassa, mitä enemmän tekee sitä paremmin sujuu. Jos nyt vertaa normi suksilla tehtävää tasuri harjoitusta rullatasuri harjoitukseen esim tasamaalla niin onko kuormittavuus samaa tasoa? Vai onko edes järkeä vertailla?
 5. xtrimmi

  Rullasukset

  Eli olen aloittanut nyt tuon perinteisen tyylin rullahiihdon ja muutama asia askarruttaa. Pertsan sukset siis alla. Monona on ihan normi karvalakki perinteisen mono. Meno vain on hiukan huteraa. Onnistuisiko kuinka hyvin luistelumonolla tuo tasatyöntö harjoittelu? Itsellä El ole tuon sidetyypin luistelumonoa joten kannattaako hankkia, tuoko niin paljon etua/vakautta. Toinen kysymys, Mitä ovat ne"pyöräjatkeet "suksen päissä joillakin hiihtäjillä? Tuovatko ne lisää vakautta hiihtoon? Tahi vuorohiihtoonko?
 6. Toisella kierroksella jouduin odottamaan puomien takana ehkä sen 30s. Ei kuitenkaan vaikuttanut tulokseen juurikaan.himpun verran neljä tuntia ylittyi, joten alitusta odotellessa. Ennätys kuitenkin tuli. Kiitos Hanko ja tavataan taas ensi vuonna.
 7. mukana ollaan. ei muuta kun puskemaan porukalla läpi kovan puhurin.
 8. mielenkiintoista...heittäkää asiasta lisää infoa jos jollakulla sitä asiasta on.
 9. Onko muuten porukka kuinka käyttänyt noita juoksija-lehden nettivalmentaja moven maraohjelmia? Millasia kokemuksia esim. 4h ohjelmista?
 10. xtrimmi

  4-5 tunnin marajuoksijat

  alle neljän tunnin ei ole vielä mennyt kertaakaan. aina 30-35 km korvílla jalat loppuu totaalisesti. muuten homma kyllä toimis hienosti. olenkin ajatellut kylmästi lisäämään pitkään lenkkiin pituutta (esim. 24-30km normi 14-22km sijaan) ja sitä kautta kestävyyttä tuonne maran loppuun...
 11. mulla sama ton keuhkojen limap****n kanssa. alko helmikuussa ja vieläkin tulee juostessa tavaraa...sitkeessä on tauti tänä kautena
 12. Oikein mukavaa ajanvietettä lukea baltsun tarinointia. Jatka vaan samaan tahtiin
 13. Törmäsin ekalla maralla mielenkiintoiseen ilmiöön. kymppi ennen maalia jalat menivät täysin jumiin/juntturaan ja todella oudosti, ei siis hapoille. juoksua takana ennen ko. kisaa n. 3-vuotta ja muutamia puolikkaita juostuna. vkokilsat 40-70.pitkät lenkit olleet 20-30km. maratonohjelman mukaan tehdyt harjoiteet tehty säännöllisesti ja ilman ongelmia/loukkaantumisia. Harjoitteluni on kuitenkin tapahtunut 99% hiekka-alustalla eikä asfaltilla, jossa maraton juostiin. Voisiko tuossa alustassa piillä ratkaisu mystiseen ongelmaan? Tietoa otetaan innolla vastaan. Puolikkaalla ko. ilmiötä ei ole tullut vastaan, mutta onhan matkakin vastaavasti lyhempi. Keho muuten ei ollut koko marasta moksiskaan vaan olisi voinut vetää yleisen olon perusteella uuden vaikka seuraavina päivinä.
 14. xtrimmi

  Itämerimaraton 6.10.2012

  Eka täysmatka takana ja maaliin päästiin kunnialla. neljän tunnin alitus jäi haaveeksi jalkojen "loputtua" 33km kohilla. Tuuli oli kova mut muuten taas kerran erinomainen tapahtuma. Kiitoksia Hanko ja tapaamisiin.
 15. xtrimmi

  Itämerimaraton 6.10.2012

  joo täytyykin muistaa imoittautua. Itellä kans vuoden eka ja vimppa täysmatka hangossa. Toivotaan hyvää keliä, vuosi sitten ilmat suosivat...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy