Jump to content
Juoksufoorumi.fi

stuta

Jäsenet
 • Content Count

  1 001
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About stuta

 • Syntymäpäivä 24.07.1967

Converted

 • Coopperi
  3300
 • Tavoite
  Pystyä joskus juoksemaan edes vähän.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Hah, stuta on liian selvinpäin löytääkseen tän ketjun. Stuta pysyi laatu-ongelmilla-ja-vitutuksilla tästäkin ketjusta irti melkein 10 vuotta. Pikalukemisella täällä ei oo tapahatnu mitään. Hävettää.
 2. stuta

  Jalkapallo

  Missäs tää epä-selvinpäin ketju on? Stuta tulee lujaa hämmentämään.
 3. stuta

  Cooper

  Enpä nyt jaksa ees lukee mitä tänne kukaan on kirjotellu, mut homma menee silleen, että on niitä joilla 3500 ja niillä, vaikka tekis mitä, niin ei koskaan 3500. Ei ikinä.
 4. stuta

  Jalkapallo

  Stuta tekee comebackin foorumille massivisen ongelmaputken jälkeen (akilles poikki, sääri+pohjeluu irtipoikki, tekonivel lonkkaan, hyppääjän polvi, hermopinne jne, jne). On tullut treenattua maltillisilla tehoilla jo 5 kk 5,5 kertaa viikossa ja alkaa taas futis maistumaan. Oli tarkoitus mennä entisen pelikaverin valmentamaan Joensuun jengiin SM-45 kisoihin, mutta ne ei saaneet porukkaa kasaan ja peruivat osallistumisen. Jos jollain jengillä ois tarvetta kohtuullisen hyväkuntoiselle hyökkäyspään maalinjärkkääjälle/tekijälle niin mua kiinnostais kisat.
 5. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Aamuysiltä käppäilin kotiin ja monen jatkon kautta...
 6. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Ei ollut oikein terassikeli eilen, kengät ja sukat kuivuu vieläkin. Olipas erittäin mukava ilta Hatiksen ja Estebanin kanssa! Kiitos. Jäi sen verran kaivelemaan Hatiksen mitalivärisuora ja futiskaverin 4*100m Suomen mestaruus, että harkitsen comebackiä foorumille ja ensi vuonna SM-viestejä. Olisi muutenkin aika selvittää millä matkalla olen parhaimmillani.
 7. stuta

  Onnittelut

  Kiitos onnitteluista. Myöhästyneeksi syntymäpäivälahjaksi voit lähteä SM-kisoihin: http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?1362-Jalkapallo
 8. stuta

  Jalkapallo

  Taas olisi tiedossa JKKI-SM 45 kisat. Päätimme Joensuun, Mikkelin, Pieksämäen ja Jyväskylän kanssa laittaa hynttyyt yhteen jotta saadaan jatkossa riittävästi ja riittävän kovatasoista porukkaa 45v-kisoihin. Kisat on nyt tulevana viikonloppuna (26. - 28.7.) Tampereella ja meillä ois muutamalle miehelle pelipaikka tarjolla. Laita yksäriä jos kiinnostaa.
 9. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Vaihdoin tänään kesän futistreenimaksut lupaukseen pullosta hyvää Venäläistä Vodkaa. Vaihtaja on maailmanmestari pelaajana ja kotoisin vodkan kotimaasta.
 10. Huh, oli tajuttoman hyvä keikka. Koko bändi ihan tulessa ja Schenker on tajuttoman loistava kitaristi. Meni minun all-time listalla kakkoseksi tai komoseksi. Vielä ehtii Hesan Virgin Oilin keikalle.
 11. Ois ylimääräinen lippu MSG keikalle nyt Torstaina 25.4. Tampereella: "Michaelin kanssa lavalla ovat kovat kehäketut: Rainbowssa, Yngwie Malmsteenin bändissä ja Michael Schenker Groupissa laulanut Doogie White, Scorpionsissa paukuttanut rumpali Herman Rarebell, Scorpionsissa bassotellut Francis Buchholz ja Michael Schenker Groupissa kosketinsoittimia ja kitaraa käsitellyt Wayne Findlay" "]http://www.tiketti.fi/Michael-Schenkers-Temple-of-Rock-Klubi
 12. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Vuosi 2012v oli raju henkilökohtaisesti, mutta ihmiskunta on hyytynyt. Herättäkää mut sitten kun kenelläkään on pätkääkään aiheellista kapinaa. Hyvveee uutta vuotta!
 13. stuta

  Epä-tipaton ketju

  Kaikki selittelee mitä aikoo juoda. Löysää paskaa - onko kukaan edes koskaan asialla?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy