Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Emo

Jäsenet
 • Content Count

  177
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  2000m
 • 10km
  1h17min
 • Tavoite
  Juosta ja nauttia siitä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Emo

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Harmi, kun Baldini et käynyt jututtamassa Mr Kickbikea, Hannu Vierikkoa. Hän osaisi varmaan kertoa lajin harrastamiselle ja siinä kilpailemiselle montakin perustetta. Salibandyn kanssa lajilla on kyllä kovin vähän yhteistä - ensin mainitussa lajissahan juostaan ja toisessa - kikkelöidään?
 2. Myytävänä tarpeettomana Rantakympin osallistumisoikeus hintaan 30€ = 20€ minulle ja 10€ toimistomaksua Laita yksäriä niin sovitaan loput!
 3. Kiitokset minunkin puolestani järjestäjille mukavatunnelmaisesta ja korkeatasoisesta kisasta! Hienosti Tero ja haka kärjessä etenivät ja naisten puolella Teijan lisäksi nuoria, vahvoja juoksijoita. Hieno tapahtuma, johon on mukava ottaa osaa nyt jo toista kertaa :)
 4. Emo

  Luistimet / luistelu

  Me ollaan käyty jonkun kerran Nummelan lentokentällä, siellä on 1200m rata retkiluistimilla mentävässä kunnossa. Ei huippujää ja pieni kaltevuuskin siinä on, mutta ihan jees. potkukelkkaillessa löytynyt jokunen kohta, missä paistaa asfaltti ja siinä karahtaa ikävästi - onneksi en ole luistimilla osunut...
 5. Hyvä hyvä! Kyllä tuota lunta on meillä muutkin kuin lapset odottaneet - pimeä, musta syksy on se pahin vuodenaika jos minulta kysytään (no ei, mutta vastaan kuitenkin). Talvessa on sekin hieno puoli, että vaatetuksella voi säätää viihtymistä. Kesähelteellä on hiki ja kuuma, mutta talvella ei. Parasta on jos se näin aina olisikin - kesät lämpiminä ja talvet kylminä. Välimuodot on syvältä. Viikonloppuna kierrettiin 800m latua ja se oli oikein sopiva perhelajiksi: juomat eli huolto oli lähellä ja jokainen sai valita oman vauhtinsa ja lepotarpeensa ihan vapaasti. Pakkastakin oli vain 2-3 astetta, mikä on optimi sekin. Vielä kun saataisiin luistelukentätkin jäädytettyä ja retkiluistelureittejä niin jo talvesta saisi iloa irti! Maaliskuun aurinkoisina kevättalven päivinä sitä aina huomaa, että taas se loppuu liian nopeasti...
 6. Emo

  Kengät talvilenkeille

  Icebug Pythot alla myös minulla, Intersportin 30% alekuponki piti johonkin käyttää ja nuo lähtivät mukaan n.109€ hinnalla. Vaihtoehtona oli Salomonin Spikecrossit, mutta nämä voittivat istuvuuden ja ulkonäönkin (väri) puolesta. Tosin niukasti, eli nuo Salomonitkin olivat jo lähteä matkaan... Eilen -10 asteen lenkillä tuntuivat alkuun kovilta ja viileiltä, mutta jossain 15-20min kohdalla alkoi varpaatkin lämmetä. Pitoa riittävästi irtolumella ja osin sileäksi auratulla lumella sekä jäällä. Eilisellä kelillä olisi pärjännyt ilmankin nastoja, mutta ei noista haittaakaan ollut. Kiva ropina mielestäni tuo turvallisuuden tuntua kun ei tarvitse jännittää että onko liukasta vaiko ei. Pidempää lenkkiä odotellessa :)
 7. Nettisivujen mukaan uusintoja myös 18.11. klo 9:50 ja 21.11. klo 9:25
 8. Emo

  Uinti - energiankulutus?

  Eikö uinnissa kalorienkulutusta lisää viileä vesi eli kehon lämpimänä pitäminen? Ihan omana tuntemuksena (ehkä uimatekniikkani on sitten kovinkin puutteellinen, mutta niin on juoksukin...) kyllä tunnin uinti vie voimat totaalisemmin ja aiheuttaa mahtinälän kun taas juoksulla ei vastaavaa vaikutusta. Vauhtien suhde on minulla 1:4 rintauinnissa.
 9. Emo

  Wihan kilometrit 2012

  Megaonnittelut Pottoselle komeasta ennätysjuoksusta! Kyllä vaan olit vahvasti menossa sitä tekemäänkin :) Onnea hienosta kympin alituksesta Tombelle, vahva juoksu sinulla - kaikin puolin. Jamon ja Kimin juoksua oli myös mukava seurata. Hyväntuulisesti etenitte kierros kierrokselta :)
 10. Emo

  Wihan kilometrit 2012

  Sitä odotellessa, että saadaan oma kickbike-luokkakin Wihaan... :) Mukana hengailemassa, ehkä jotain juoksemassakin, ehkä potkimassa.
 11. Emo

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Mulle tuo 15km/h on just passeli vauhti sisältäen ylämäkikävelyt ja alamäkijarruttelut. Olisko syynä oranssi väri, jos se musta meneekin kovempaa? ;-)
 12. Emo

  Kickbike pk-harjoitteluna

  No, pääsitkös Pottos-kickaamaan? Meillä ainakin oli eilen sateeton ilta eikä siis mitään tekosyitä jättää väliin. Tosin lokasuojan puuttuminen (kauneussyistä) aiheutti kurarannun syntymisen molempiin jalkoihin... mutta oli se kivaa! :)
 13. Emo

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Minä löysin lajin nimenomaan selän takia, kesällä oli jokunen pullistuma välilevyissä enkä uskaltanut juosta - pyöräilyn olen jättänyt jo useita vuosia sitten samaisen vian takia. Kickbikella ei tuota ongelmaa tule, siinähän selkä vuoroin ojentuu kun jalka on takana ja vahvistuukin samalla. Kannattaa kokeilla lajia, ehdottomasti!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy