Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyyteri

Jäsenet
 • Content Count

  177
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Coopperi
  2650 (2009)
 • 10km
  47.16 (2011)
 • Puolimaraton
  1.42.42 (9/2011)
 • Maraton
  3.57.02 (8/2011)
 • Tavoite
  maraton @ 3.45

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pyyteri

  ITB-jänteestä

  Mä olen joutunut käytännössä lopettamaan juoksuharrastuksen kokonaan ITB-vaivan takia. Tällä erää kipu on ollut päällä huhtikuusta 2012 saakka ja usko alkaa loppumaan. Kahdesti aiemmin olen päässyt vaivasta eroon tässäkin ketjussa kuvattujen keinojen avulla, mutta tällä kertaa ei auta mikään. Leikkuriin en lähde suolaisen hinnan takia. Eikä sekään taida taata vaivasta kokonaan eroon pääsyä.
 2. Amen. Mä juoksin 1.42 siten, että takana oli melkein 2000 kilsan vuosi.
 3. Pyyteri

  Pakkomielteeni

  Just näin. Mun vakiolenkki on noin 10,5 km ja yritän aina, että siihen menis tunti. Tai ylikin saa mennä. Mutta jos olen kotipihassa 59 minsan kohdalla, niin sitten kipitetään pihaa ees taas.
 4. Olen (tapahtui 20 vuotta sitten) jäänyt kolme kertaa saman päivän aikana ratikassa kiinni liputta matkustamisesta ja joka kerran selvinnyt selittämällä.
 5. Mulla tulee lenkille mittaa muistaakseni 13 km, kun käyn Helsingissä, Kauniaisissa, Vantaalla ja Espoossa :)
 6. Pyyteri

  Pakkomielteeni

  Hiukan samantyyppistä ongelmaa täälläkin. Lenkin pituus ei VOI OLLA 9,4 km, vaan sen on oltava 10. Tai sitten mieluummin vaikka 8 kuin 9,4.
 7. Mulla puolikas 1.42 ja kokonainen 3.57. En ole kokonaisella onnistunut kertaakaan, niitä on nyt neljä takana. Kaksi maratonia on juostu 33 ja 26 asteen lämmöissä ja yksi kipeällä polvella. Ennätysmaraton oli sellainen, jossa itseluottamuksen puutteessa ja kokemattomuuttani nössöilin enkä uskaltanut lähteä kovempaa kuin 4 tunnin jänöjen perään. Oli myös melko kuuma, +21. Jälkeenpäin ajatellen kunto olisi varmaan antanut aihetta 3.45 tulokseen ainakin jos kelit olisivat olleet kohdillaan. Pitkiä lenkkejä oli kyllä riittävästi takana. Pää ei jostain syystä kestä epämukavuutta pitkällä matkalla. Puolikkaan tuskan taas jostain syystä kestän, vaikka vihaan sitä matkaa, kun en tykkää juosta kovaa.
 8. Kiitos jriku ja Holle! Itäkeskus on vähän turhan kaukana, mutta Holle mielelläni hakisin sun biken lainaan joku päivä. Laitan yv:tä.
 9. Polvivamma parani vuodenvaihteessa ja iski uudelleen huhtikuun alussa. Siitä asti oltu telakalla, joten tavoitteet ei todellakaan täyttyneet. Ei ole helppo laji.
 10. Tietääkö kukaan, missä saisi pääkaupunkiseudulla kokeilla kikkarointia? Oittaalla ilmeisesti voisi, mutta se vuokraamo ei ole viikonloppuisin auki.
 11. Onnea Dorianille ja Alustrielille hienoista juoksuista Vantaalla (kävin vakoilemassa toista ketjua)! Marpalle kaikki sympatiani. Been there, olen taistellut jalkavaivojen kanssa tällä erää puoli vuotta. Kyllä se vielä iloksi muuttuu ja tuleehan niitä kisoja!
 12. Kommentoimpa minäkin Berliiniä. Sää juoksuun mitä parhain, kannustus mahtavaa ja reitti todella tasainen. Myös kymmenet bändit matkan varrella saivat aikaan juhlatunnelmaa :-) Alkumatkassa taisi olla yksi pieni ylämäen tapainen, sillallenousu, mutta muuten tuntui, että olisi lasketellut pientä alamäkeä koko matkan. Garmin näytti matkaksi 42,9 km, joten leveillä baanoilla tuli jonkun verran mutkiteltua. Mitalia sai ruuhkassa vähän odotella, mutta muuten järjestelyt huippuluokkaa. Myös juostessa oli paikoin aika ruuhkaista, mutta itseäni se ei haitannut, kun menin hölkkävauhdilla ilman aikatavoitetta.
 13. Juoksin eilen samoissa kinkereissä Mutain, Kebeden ynnä muiden kanssa. Olihan karkelot. Itse päätin viipyä matkalla koko rahan edestä, koska pitkisten puuttuessa kokonaan ja harjoittelun ollessa muutenkin minimissään viimeiset puoli vuotta tiesin, että ainoa järkevä tavoite on päästä maaliin. Maltoin mieleni, vaikka lähdin kohdasta, jossa muut juoksivat kauhean lujaa:running: ja olinkin heille tien tukkona ensimmäiset 10 km. Juoksin reilun 6 minuutin vauhtia ja pysähdyin parin kilsan välein venyttelemään, jottei polvikipu pääsisi pahasti iskemään. Söin antaumuksella kaikkea, mitä oli tarjolla ja omia eväitä myös. Kannustus oli huikeaa ja tunnelma muutenkin katossa. En tiennyt, että maratonin juokseminen voi olla niin mukavaa :) Epätoivo iski vasta noin 39 kilsan kohdalla, kun jalat muuttuivat pökkelöiksi. Loppuaika 4.2x oli puolisen tuntia ennätystäni hitaampi, mutta silti tämä oli toiseksi paras maratonaikani. Ne muut on juostu helteessä, joka ei mulle sovi. Tänään lihasten kunto on ollut mainio, hitusen vain tuntumaa reisissä, mutta pahemmin kipeä olen ollut täysillä vedetyn kympin jälkeen. Polvet sen sijaan suuttuivat, ja tästä saattaa seurata pitkä telakka, kuten vm60 ennustit. Onneksi kuitenkin kestivät juoksun ajan. Mutta nyt tuntuu, että oli telakan arvoista :) Reissun opetus oli, että hitaasti hissutellen juoksu on paljon mukavampaa kuin ennätysyritykset verenmaku suussa. Tämä oli aito tätimaratoni. Ihmetyttämään jäi, miten mulla saattoi olla sykkeet starttiviivalla seisoskellessa 125?! En jännittänyt juurikaan.
 14. Onnittelut viikonloppuna uurastaneille tädeille! Mä tein ehkä juoksu-urani tyhmimmän tempun ja jumppasin lauantaina reiteni sellaiseen kuntoon, etten ole pystynyt eilen ja tänään kävelemään rappusia enkä ottamaan juoksuaskeltakaan. Kävely tuottaa suurta tuskaa. Miten voi mennä yhdestä jumpasta tuollaiseen kuntoon? No, onhan tässä vielä puoli viikkoa (wanna-be)maratoniin. Olipa fiksusti tehty!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy