Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olmi

Jäsenet
 • Content Count

  377
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. olmi

  Hyvä biisi

  https://www.google.fi/search?q=juhlavalssi+irwin&rlz=1C1CHZL_fiFI730FI730&oq=juhlavalssi+irwin&aqs=chrome..69i57.8834j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.google.fi/search?q=juhlavalssi+irwin&rlz=1C1CHZL_fiFI730FI730&oq=juhlavalssi+irwin&aqs=chrome..69i57.8834j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 2. olmi

  Hyvä biisi

  Vieläkin muistan sen klassisen kokoonpanon jäsenet: Brian Connolly, Steve Priest, Mick Tucker ja Andy Scott 😉
 3. olmi

  Hyvä biisi

  Suoratoistopalveja tulee itsekin käytettyä. Kätevää, etenkin silloin kun ei ole mahdollisuutta kuunnella ihka aitoa tallennetta. Spotify ja vastaavat ovat mukavia silloin kun haluaa tutustua johonkin uuteen tai muuten tuntemattomaan musiikkiin. Lehtien levyarvostelujen tueksi tulee usein otettua kojiksia. Vanhana äänilevyjen keräilijänä en kuitenkaan ole lopettanut levyjen hankintaa. Mikä mukavinta, vinyylilevyt ovat kokeneet uudelleen tulemisen ja Suomessa esimerkiksi SVART-levymerkki toteuttaa ansiokasta uudelleenjulkaisupolitiikkaa. Painokset ovat pieniä, joten levyt saavuttavat heti keräilyarvon.
 4. olmi

  Hyvä biisi

  Rush on muusikoiden bändi. Mulla meni maku kun kävi ilmi, että sympatiseerasivat kirjailija, filosofi Ayn Randin aatemaailmaa.
 5. olmi

  Hyvä biisi

  Sain lopultakin hankittua Mink de Ville -yhtyeen minulta uupuneen lp-levyn Le Chat Bleu. Laitetaan sen vuoksi tämä kahden kipaleen video. Nykyään tätä kutsutaan americanaksi. Soulia, rhythm and bluesia, rock and rollia, latinoa, mariachia. Joku sanoi osuvasti, että Willy de Ville on risteytys härkätaistelijaa ja puerto ricolaista parittajaa.
 6. olmi

  Plogging

  Håll Sverige Rent! 😉
 7. olmi

  Hyvä biisi

  Calexico torstaina Huvilateltassa. Sinne!
 8. olmi

  Hyvä biisi

  "Jamppa" on parasta mitä Oulusta on koskaan tullut. Hänen tenhoavat ja elämänmakuiset kipaleensa kuvaavat pohjoisen tuntoja. Esimerkiksi tämä Kuumat kyyneleet. Tarina on traagillinen mutta loppu onnellinen. Kaveri valmistuu amiksesta. Töitä ei ole ja sen vuoksi tämä epäkärppä jättää kotikontunsa ja tyttöystävänsä, jota palavasti rakastaa. Jamppa muuttaa etelään mutta sielläkään ei natsaa. Seuraa muutto Ruotsiin. Laulussa ei sanota mutta veikkaan, että Skanian tehtaille. Elämä Ruotsissa ei maistu ja koti-ikävä kalvaa epäkärppäämme. Ainoa oikea ratkaisu on palata pohjoiseen ja sen jamppa tekeekin. Kipaleen lopussa elämä hymyilee. Nyt ollaan naimisissa ja lapsikin pyörii jaloissa.
 9. olmi

  Hyvä biisi

  Nits tekee 9.-11.5 kolmen keikan minikiertueen teatterisaleissa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Sinne.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy