Jump to content
Juoksufoorumi.fiolmi

Jäsenet
 • Content Count

  534
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 065 profile views
 1. https://www.suomenmaa.fi/uutiset/kokoomusnuoret-laillistaisi-kannabiksen-myynnin-muuttaminen-lailliseksi-ja-verotettavaksi-elinkeinoksi-mahdollistaisi-merkittavan-verokertyman/
 2. Uusimmassa puoluekannatusmittauksessa Kokoomuksen kannatus jatkaa laskua. Pitäisikö Petteri heittää yli laidan. Tämä Ville on voisi olla hyvä vaihtoehto uudeksi nokaksi kykypuolueelle.
 3. olmi

  Kirja-ketju

  Täydensin elokuvakirjastoa. PEILIN TAKANA Elokuvan historiaa, toim. Mikko Lamberg. Elokuvan varjokaanon. Sit kun 1001 Must see -leffat on nähty, voi siirtyä näihin tuhanteen. Sivistynyt, yllättävä ja hauska. Löytyy Syvä kurkku, Saattokeikka, Pohjan tähteet, Tuokaa Alfredo Garcian pää, Uhrijuhla, Duke of Burgundy, Showgirls yms. Eeva Kurki VARJOJEN RITARIT - Jean-Pierre Melvillen elokuvat ja eksistentiaalinen moraali Ranskalaisen rikoselokuvan klassikko. Telkkarissakin esitetty elokuviaan mm. Punainen ympyrä, Yön sudet
 4. Metsästäjät ovat tappaneet tänä vuonna ihmisiä enemmän kuin sudet.
 5. olmi

  Hyvä biisi

  Hyvä biisi Hyvä Jorkka!
 6. olmi

  Hyvä biisi

  Virran koko tuotanto julkaistiin 90-luvulla UNOHTUMATTOMAT - Koko tuotanto, 29 cd:n sarjana ja myöhemmin boxina. Mulla on noi 29 cd:tä. Hieno kokonaisuus.
 7. olmi

  Hyvä biisi

  Hennes bästs låt
 8. olmi

  Hyvä biisi

  Rock-tähti oli perustamassa bändiä. Hahmotteli nimeä. Sen pitää olla mahdollisimman typerä ja rietas, kyllästetty rahalla ja seksillä, täynnä uhoa ja tietysti myös erittäin kaksimielinen. Vahvoilla ehdotus: PESÄMUNA.
 9. Nyt se perkele meni ja laitto Instaan js Faceen, että on menny naikkuun viikonloppuna. Ei ennen vaan olis tullu kuuloonkaan!
 10. olmi

  Hyvä biisi

  Black Sabbathia (Vol4) souliksi.
 11. olmi

  Hyvä biisi

  Muistelen Reijo Taipaleen laskeneen jossain haastattelussa, että 6000 kertaa olisi hän tangon esittänyt?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy