Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olmi

Jäsenet
 • Content Count

  409
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. olmi

  Hyvä biisi

  Ettekö te kaverit ole huomanneet, että rock-musiikki on kadonnut. 1970-luvulla kaikki oli paremmin - eikö vain? Nyt nuoriso naureskelee menneisyyteen jumittuneille rokkareille. Emma-gaalassa vanhaa rokkia ainoana edustanut J. Karjalainen oli kuin koipussista nostettu historian haamu. Kuvio toistaa itseään. Nuoret ovat kuolemattomia. Ozzyt ja Heepit ovat haudan partaalla.
 2. olmi

  Hyvä biisi

  Manfred Mannilla oli sellainen kipale kuin One in the middle, josta KontraVirtanen teki oman version Vaatimattomuus kaunistaa Ei kontrollia lp:lle. Sanat on 1/1 alkuperäisen tekstin kanssa.
 3. olmi

  Hyvä biisi

  Näin Manfred Mann's Earth Bandin juuri tuolloin kun olivat levyttäneet Blinded by the Light ja Spirit in the Night kipaleet. Siihen aikaan bändit suorastaan kilpailivat volyymeilla mutta MMEB vei voiton kaikista. Pelkäsin kuulovauriota, koska korvat soivat vielä seuraavana päivänäkin. Toinen kovaääninen orkesteri oli Colosseum II, jossa kitaraa vingutti vielä suhteellisen tuntematon Gary Moore.
 4. olmi

  Huono biisi

  Wiskariko blues-ukko? Ei oo Bluesministeri soitellut kovin usein. Ollin mentyä on Arttu junttimusan kuningas.
 5. olmi

  Huono biisi

  Uskon, että tekijä on ollut vilpitön. Euforian vallassa tän tekstin on täytynyt syntyä. Veikkaan, että tää Kurra häpeää tätä itsekin.
 6. olmi

  Kirja-ketju

  Tavaratalon ale-pöydällä on ollut koko alkuvuoden Rich Cohenin Aurinko & Kuu & Rolling Stones (2016). Mainio kirja, jonka tekijä on elänyt lähellä yhtyettä ja sen vuoksi bändistä irtoaa uutta tietoa. Toisena Steve Applefordin Inside the Rolling Stones: Tarinat laulujen takana.
 7. olmi

  Huono biisi

  Toi solmiokaulainen kundi edessä on tietääkseni David Cameron.
 8. Tarkoitatko, että maalaisporvari kihisee pihisee kiukusta kun omansa munivat?
 9. https://www.is.fi/politiikka/art-2000005990488.html Nää on niin hauskoja. Vaalit lähenee ja poliittiset intohimot nousee pintaan. Oli pakko nauraa ääneen ton Haapalan kommentointia.
 10. Ei käy kateeksi puoluejohtajia: Alexander Stubb, Timo Soini, Touko Aalto ja Jutta Urpilainen. Jokainen noista on lingottu ja mankeloitu mediassa toden teolla . Stubb, Soini ja Aalto herättävät lähinnä säälin tunteita. Nyt media vaikuttaa hylkäävän Petteri Orpon: HS 1.2.2019 Marko Junkkari: "Etenkin kun Orpo oli ministeriaitiossa kuin peura ajovaloissa. Hän vaikutti epävarmalta ja takelteli sanoissaan. Kyselytunnin lopulla Orpo esitti vetoomuksen, että ”ei aina riideltäisi”.Se kuulosti epätoivoiselta.Orpo ei näyttänyt torstaina mahdolliselta tulevalta pääministeriltä. Hän näytti korkeintaan sen desimaalilta." Juha Sipilä tuli julkisuuteen raikkaana uudenlaisena poliitikkona mutta kuuden vuoden kuluessa julkikuva on muuttunut. Nyt oma puoluekin pitää miestä peräkammarinpoikana, jota häpeillen pidetään piilossa alkaneen vaalikampanjan aikana. Nostan hattua noille kansakunnan kusitolpille.
 11. olmi

  Hyvä biisi

  Muistan hyvinkin. Pelasi numerolla 14.
 12. olmi

  Hyvä biisi

  Nämäkin kolme: Lankinen, Pulliainen ja Paatelainen musiikki pelasti urheilulta
 13. olmi

  Hyvä biisi

  Viime viikon taitoluistelun EM-kisoissa naisten vapaaohjelmassa eräällä luistelijalla soi musiikkina Beth Hartin versio I'll Take Care of Yousta, mikä oli virkistävää. Yleensähän noissa luisteluissa musiikit on ihan totaalisen takapuolesta. Joko patetiaa tai "pirteää". Toi I'll take care of you on meikäläisen ikisuosikki lauletun bluesin sektorilta. Bobby Bland levytti sen vuonna 1959 ja myöhemmin 70-luvun alussa California Albumilla, minkä silloin joskus ostin Waldemar Walleniuksen hurmioituneen Musa-lehden kritiikin vuoksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy