Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Marppa

Jäsenet
 • Posts

  1 059
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  be happy!

Recent Profile Visitors

952 profile views

Marppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Moikka tädit! Ei tästäkään vuodesta ihan ehjin nahoin selvitty...Rasitusmurtuman parantelu jatkuu ja vuotta 2016 kohti mennään JVG:n sanoin: Sukset välil lipsuu, mut ladult me ei poistuta!!! Tsemppiä treeneihin kaikille!
 2. Marppa

  "Telakalla"

  Täällä taas tervehdys! Tibian diafyysissä 13cm polviniveldistaalipuolella on fissurelli rasitusmurtuma posteromediaalisesti. Ortopedin nään maanantaina, mutta radiologin lausunnon sain käsiini eilen. Ei naurata ei... Onko millaisia kokemuksia säären rasitusmurtumista kuntoutumisesta? Yksilöllisiä keissejä kaikki on tietenkin, mut kiinnostaisi silti kuulla...
 3. Lisää purkkeja tutkimalla sellainen huomio, että Skyrissä on keinotekoisia makeutusaineita ja taas tossa Valion Profeelissä niitä ei ole. Nyt vaan tässä mietin, että kumman söis ja kumman kiikuttaisi takaisin jääkaappiin...
 4. Itse oon vaniljan makuisen Skyrin suurkuluttaja (hiilareita 3,3g, protskuu 10,3g, rasvaa 0,2g /100g) Nyt oon vaihteeksi ostanut myös Valion sitruunan makuista ProFeelia (hiilareita 9,6g, protskuu 11g, rasvaa 0,2g /100g) Oho tossa Valion rahkassa on paljon enemmän hiilarii... Jotkut Skyrin maut on mun mielestä ällö makeita mut ei niissä pitäis olla lisättyä sokeria (en oo kyllä ihan satavarma...)
 5. Hienosti taistelit Dorian! Hyvä, ettei syy keskeytykseen ollut minkään paikan hajoaminen. Nyt nesteet ja ravinnot kuntoon ja palaudut rauhassa. Me tädit ollaan super ylpeitä susta!!! 😍
 6. Tsemppiä kaikille ja erikois spesiaalit tsempit Dorianille! Tätivoimia matkaan!!!
 7. Löysän yläosan kanssa tiukka alaosa (ei tartte kyllä peittää persausta) ja löysän alaosan kanssa tiukka yläosa. Ei makkarankuorta päästä varpaisiin ;) Miehillä tuo futarityyli on ihan jees!
 8. Ai tällainen joka on just mulla päällä ;)
 9. Paljon onnea Nanne ja Beibi! Kreisejä ootte mut hyvällä tavalla :) Ja Dorianille ihan mielettömät tsempit tulevaan koitokseen! MM-kisat...vähänkö siistii!
 10. Hei kiitos tästä linkistä! Tuo "voiman rooli kuntoilijalle" osuus antoi taas lisätsemppiä tällaiselle tyypille, joka haluaisi vain juosta tuolla ulkona ja jolle salille meno on mukavuusalueelta poistumista. Päätin kuitenkin jokin aika sitten, että saliharjoittelusta on tehtävä tapa. (Aikaisemmin ollut hieman "kuuriluonteista") Oon niin kyllästynyt siihen, että aina joku paikka prakaa, kun harjoittelu on pelkkää juoksua...6kk juoksua->2kk telakka->6kk juoksua->2kk telakka jne... Jospa tällä lihaskuntotreenillä pääsis pois tosta kierteestä, ja sehän olis suorastaan bonusta, jos juoksukuntokin samalla paranisi :)
 11. Uuden vuoden lupaus nro 1. Merkkaan treenit ja km ylös. Ei mitään excel taulukoita tällä kertaa, vaan ihan kynällä Juoksijan päiväkirjaan. Lupaus nro. 2. Pyrin siihen, että noin joka toinen treeni on lihaskuntoo. Lupaus nro. 3. Korjaan (tai siis korjautan ;)) crosstrainerin, joka pitää kitinää ja täytän jumppapallon. Kaivan myös jumppakepin jostain komeron perukoilta ja sitten alan käyttää noita vehkeitä ja vempeleitä tietty! Tulikohan luvattua liikaa... Vuosi alkoi sauvakävelyllä, joka muuttuikin hölkkälenkiksi parin kilsan jälkeen. Vähän yli 10 km. Kiva keli, mut helsmanderin liukasta...onneks oli nastat alla. Hyvää uutta vuotta kaikille!!!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy