Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vaskisielu

Jäsenet
 • Content Count

  89
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About vaskisielu

 • Syntymäpäivä 04.08.1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyisi Inov8 Race Ultra 12 s/m -koossa (pientä mitoitusta) jos kiinnostaa.
 2. Ostan unisex-malliset nastatossut koko n. 39-40.
 3. Myydään UUDET ja käyttämättömät Inov8 Oroc 280 nastapohjaiset polkujuoksu/suunnistuskengät. Koko 8,5, hinta 100€. Myös vaihto isompiin käy. Tästä erinomaiset tossut märälle juurakolle tai suunnistukseen! Tossut ovat Tampereella.
 4. Myydään Inovin race ultra 10 -juoksuliivi kokoa S/M, tämän vuoden malli. Reppua on käytetty yhdessä kisassa ja noin viidessä treenissä. Reppuun kuuluu mukaan pitkäpilliset pehmeät juomapullot. Käytön jälkiä näkyy vain juomapulloissa jotka ovat ottaneet hieman sävyä urheilujuomasta. Wigglessä (loppuunmyydyn) uuden hinta 153€. Näitä ei ole enää paljoa jäljellä muissakaan nettikaupoissa. hp 105 €. Tampereella. Yhteydenotot yv:llä. http://iancorless.org/2014/09/15/inov-8-race-ultra-vest-2015-new-product-review/ http://www.inov-8.com/New/Global/Product-View-Packs-Race-Ultra-10.asp?L=26
 5. vaskisielu

  Suunto Ambit3

  Kello päivitetty, mutta mistä löytyy tietoa uusista ominaisuuksista ja kuinka päästä niihin käsiksi? Vaatiiko sykevyö myös päivityksen toimiakseen tämän kanssa?
 6. vaskisielu

  Suunto Ambit3

  Synkronointi puhelimeen hävisi päivityksen asentamisen myötä. Synkronointimahdollisuutta ei löydy enää kellon valikostakaan. Onko muilla vastaavanlaista hämminkiä?
 7. vaskisielu

  Rogaining

  Jep, FB:ssä on oma ryhmä WRC-parinhakijoille. Myös Rogaining Finlandin seinällä voi kysellä kaveria. Ilmot sisässä jo joulukuusta, matkat ostettu. Treeniä, mäkitreeniä.
 8. Tietoa on eilisillalta: atalan pätkä on ihan oikeasti heikossa kunnossa. Ennen koneella ajoa se oli kohtalainen/hyvä mutta nyt kone on höylännyt epätasaisen pohjan harjanteet paljaiksi -> hiekkaa paikoin ihan kunnolla. Kaikki hiekat on kyllä kierrettävissä mutta ei sinne kannata millään ykkösparilla lähteä, siinä ja siinä voiko kakkosparillakaan. Mutta noiden pisteittäisten ongelmakohtien ulkopuolella kunto on ok.
 9. vaskisielu

  Rogaining

  Jää tälläkin kertaa väliin, mutta mitä lämmönsäätelyyn tulee niin yö-rogan -2 asteessa puin normaalit kelin mukaiset lenkkikamat sillä erotuksella että vaihdoin housut kesämallista talvitrikooseen. Reppu lämmittää sen verran että ylimääräistä ei tarvinnut yläkropalle. Käsineet sen sijaan oli neopreenia (aluksi kuumat, sitten sopivat ja loppua kohti kylmännihkeät). Neopreenisukat toimivat hyvin kesätossun kanssa, mutta jos kisa olisi ollut 12h kasin sijaan niin luulen että varpaita olisi lopussa jo palellut. Tuo on ainoita tilanteita kun kalvokenkä olisi ollut normaalia parempi.
 10. Mski:n mukaan Hallila-Hervannan ladut olisi pohjattu - mahtaako olla millaisessa kunnossa? Jokohan Kaupin tykit ovat jauhaneet tarpeeksi tavaraa tykkilatua varten?
 11. Penikat lähtee hieronnalla. Kivuliasta mutta toimivaa.
 12. Mikä mahtaa olla Ounasvaaran latutilanne? Ensilumenlatu näkyy mSkin mukaan olevan tyydyttävässä kunnossa mutta löytyykö hiihtokuntoista pätkää lähiympäristöstä? Olen tulossa lauantaiksi etelästä Rolloon eikä ole mitään käsitystä paikallisista olosuhteista tai laduista.
 13. Kalvohieronnassa löytyi hyviä kipupisteitä etenkin pohkeen puolelta (se lihas joka kulkee pohkeesta kantapään yli varpaisiin) ja tietenkin jalkapohjasta jonkin verran. Kävin eilen kokeilemassa uudestaan rapian parikymppisen mutta niin vain vaiva palasi puolentoista tunnin kohdalla. Yli-innokkuutta ja optimismia, tiedän, mutta oli pakko kokeilla. Toinen aika on jo varattu ja sen jälkeen palaan ohjelmaan varovaisemmin. Seuraavaksi varaan ajan toiselle ammattilaiselle, joka tietää juoksutekniikasta ja pohjallisista. Otan selvää tuosta venytyksestä ja lisään ohjelmaan. Hieroja neuvoi myös painamaan jalkapohjan kipupisteitä kovaa palloa vasten, mitä olenkin jo tehnyt (pesä- ja jääpalloilla). Nyt pitää painaa vaan staattisesti ilman kierittelyä "niin kauan että kipu lähtee".
 14. Tein eilen 2h/20km mäkipainotteisen polku- ja maastojuoksulenkin kanta-astujalle tarkoitetuilla pronaatiotuetuilla perus-adidaksilla. Päälle 35min palauttavaa kävelyä. Vaiva ei mennyt mihinkään suuntaan. Jotain kireyttä siellä on joka ei kuitenkaan muuttunut kivuksi lenkin aikana tai sen jälkeen. Ihme homma, mutta positiivista on tietenkin se että lääke tuntuu löytyneen. Meniskö ohitse hieronnalla ja pienellä pronaatiolenkkarikuurilla vai hankkisiko sitä oikein käsin tehdyt pohjalliset... antaa fyssarin ratkaista.
 15. Pilot: luisteluun, kilpa/harrastaja molemmat käy, nis-levy on (vaikka liekö sillä tässä väliä) NNN: perinteiselle, kilpa/harrastaja molemmat käy, nis-levyä ei ole
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy