Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kale

Jäsenet
 • Content Count

  221
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Kale

 1. Kale

  Garmin Connect

  Täytyy sitten ottaa tuo radiollinen mp3 -soitin matkaan jos joskus EU:n ulkopuolelle lähden.
 2. Kale

  Garmin Fenix 5

  Olisinkohan sittenkin tehnyt soft resetin? https://support.garmin.com/fi-FI/?faq=xJSDWAHTuS8J59FwPNNjr9
 3. Kale

  Garmin Fenix 5

  Oli vastaavia ongelmia kuukausi tai pari sitten. Siinä sitten ihmettelin liittimiä ja puhdistelin niitä jne ja mukamas auttoi mutta lataus kuitenkin katkesi kesken. Loppujen lopuksi vaivaan auttoi kellon sammuttaminen ja käynnistys. En muista kokeilinko tuota itse vai löytyikö vinkki netistä vai Garminin tukisivuilta. Olisiko kerran tehnyt tuon jälkeen uudestaan mutta pääsääntöisesti toiminut tuon jälkeen.
 4. Kale

  Garmin Connect

  Tuli väärä lainaus ja puhelimella sitä ei voi poistaa... Törmännyt tähän ennenkin. Jaa niin radio tosiaan löytyy vielä joistain puhelimista. Nettiradiot on kyllä poistaneet tämän tarpeen omalla kohdalla ja jopa lisännyt radion kuuntelua meidän taloudessa kun kaikkia radiokanavia voi kuunnella häiriöttömästi. Luulisi noiden olevan myös stereolähetyksiä.
 5. HRM-TRI vyönkin olen onnistuneesti ottanut käyttöön ja täyttänyt tehtävänsä eli sykkeen on saanut niissä harjoituksissa talteen missä kelloa ei ole voinut kantaa mukana. Pääasiassa pallopeleissä. TRI vyö siis ei tarvitse yhteyttä kelloon harjoituksen aikana vaan tieto siirtyy lopuksi kelloon ja sieltä eteenpäin.
 6. Kale

  Maastojuoksukengät

  Noname esittelee oman trail- ja suunnistuskenkämalliston. https://nviisport.com/
 7. Tottakai Garminin HRM vöiden antama juoksumetriikkatieto toimii myös Fenixin kanssa. Itsellä on Fenix 5 ja HRM-RUN vyö ja kaikki tiedot näkyy. Kaapissa on myös HRM-TRI vyö mutta en ole sitä ehtinyt vielä testata. HRM-Run antaa 6 juoksun metriikkatietoa: Askeltiheys — askelten määrä minuutissa Pystysuuntainen liikehdintä — juoksuliikkeen joustavuus; näyttää vartalon pystyliikkeen senttimetreinä kullakin askeleella Maakosketuksen kesto — millisekunteina mitattava aika, jonka olet maassa juostessasi kunkin askeleen kohdalla. Maakosketuksen keston tasapaino — näyttää juoksun aikaisen maakosketuksen keston vasemman ja oikean jalan tasapainon (prosentteina), eli arvo voi olla esimerkiksi 53,2, ja siinä on vasemmalle tai oikealle osoittava nuoli Askeleen pituus — kahden maakosketuksen väli metreinä. Pystysuhde — pystysuuntaisen liikehdinnän suhde askeleen pituuteen (prosentteina); juoksutapa on tavallisesti sitä parempi, mitä pienempi luku on HRM-RUN on ollut käytössä 2 vuotta ja edelleen toimii äärettömän hyvin. Paremmin kuin Garminin vanhat vyöt jotka olisivat jo antautuneet tässä ajassa. Suosittelen siis HRM-RUN vyötä. Patterin olen muutaman kerran vaihtanut kun vyö on alkanut nikottelemaan sykkeiden kanssa ja uudella patterilla toiminta on ollut taas priimaa.
 8. Kale

  Parhaat nettikaupat

  Täältä tullut tilattua tavaraa varmaan parilla tonnilla per vuosi jo muutaman vuoden ajan. Juoksutavaraakin silloin tällöin. Ainoa miinus tulee noista palautuksista jotka ovat järjettömän kalliita. En tiedä onko käytäntö jossain vaiheessa muuttunut mutta viimeksi törmäsin siihen, että palautuspostikuluja hyvitetään vain tiettyyn summaan saakka ja palautetut rahat jäävätkin nykyään crediitiksi joita sitten voi käyttää tulevissa tilauksissa.
 9. Kale

  Garmin Fenix 5

  Päivitin mittarin tovi sitten FR630->Fenix5. Käyn satunnaisesti pelaamassa pallopelejä ja en tykkää silloin pitää sykemittaria ranteessa ja esim koripallossa sykemittaria ei oikein voikaan pitää ranteessa. Olisiko tuo HRM-Tri vyö ratkaisu tähän? Eli tallentaako vyö sykkeen muistiin jos kello on kallissa 30m päässä? Videoissa puhutaan vain uinnista mutta toimiiko samalla lailla kaikissa lajeissa eli treenin alkuun käynnistää aktiviteetin kellosta, pistä kassiin, käy pelaamassa ja lopuksi pysäyttää kellosta? Miten toimii jos yhteyteen tulee satunnaisia katkoja tyyliin sahaa kenttää päästä päähän ja yhteys välillä katkeaa?
 10. Kale

  Garmin Fenix 5

  Garminin sivujen mukaan voisi päätellä, että safiiriversiossa on musta kehys ja ilman safiiria hopeinen kehys fēnix® 5S Hopea - Musta ranneke fēnix® 5S Musta Sapphire - Musta ranneke
 11. Kale

  Garmin Fenix 5

  Nyt lähtee vanhaa Fenixiä halvalla juoksukaupasta https://www.juoksukauppa.fi/black-friday GARMIN FENIX 5 S SAPPHIRE ROSE GOLD €349 GARMIN FENIX 5 X SAPPHIRE €399 GARMIN FENIX 5 SAPPHIRE €349 GARMIN FENIX 5 S SAPPHIRE €349 GARMIN FENIX 5 S €329
 12. Kale

  Alelaari

  Juoksukauppa pistää vanhat Fenixit pihalle puoli-ilmaiseksi https://www.juoksukauppa.fi/black-friday GARMIN VIVOACTIVE 3 MUSIC €269 GARMIN VIVOACTIVE 3 €249 GARMIN FENIX 5 S SAPPHIRE ROSE GOLD €349 GARMIN FENIX 5 X SAPPHIRE €399 GARMIN FENIX 5 SAPPHIRE €349 GARMIN FENIX 5 S SAPPHIRE €349 GARMIN FENIX 5 S €329 GARMIN FORERUNNER 935 €279 GARMIN FORERUNNER 735XT €199
 13. Hyvä, uskaltaa siis hankkia. On vain tainnut jäädä hieman välimalliksi kun hintakin on lähempänä kalleimpeja malleja kuin perusmalleja. Mitään järkisyytähän kellon vaihdolle ei ole mutta jos tuosta hyvän tarjouksen onnistun bongaamaan niin vaihtoon menee. FR630 on kyllä palvellut todella luotettavasti mutta on kyllä ulkoasultaan melko lelumainen. Rannesykemittaus olisi myös mukava lisä arkisempaan liikuntaan johon ei erikseen viitsisi vyötä laittaa
 14. Mitenkäs tuo spotify noissa kelloissa on hoidettu? Ladataanko sinne musaa offline tyyliin? Itellä on tuollainen erillinen minisoitin jolla musat hoituu lenkillä huomaamattomasti. Tuohon toki ei spotifyita saa mutta ei rajoita kellovalikoimaa. https://www.sandisk.com/home/mp3-players/clip-sport-plus Forerunner 645 kiinnostaa kyllä kovasti kun vaikuttaa nimenomaan koon puolesta passelilta.
 15. Kale

  New Balance Vazee Pace

  Meidän perheessä 8/9 paria Vietnamissa valmistettuja. Yksi pari tehty Indonesiassa. Pace2:t Vietnamissa.
 16. Heittämällä menee 2300m. Ota ihan rennosti ja koita levätä. Itse testiin ei sitten liian kovaa liikkeelle niin hyvä tulee.
 17. Kale

  Kenkäalennukset

  Aivan liian pieniä ovat meidän 11v likalle mutta tiedän kyllä aikuisia joilla on pieni jalka.
 18. Kale

  Nike Pegasus

  Mietin sitä, että vaikuttaako pakkasella juoksu tossun kestävyyteen.
 19. Kale

  Nike Pegasus

  Ei tuntuneet 35:t ekalla lenkillä ahtailta varvastilasta vaikka jalassa oli normaalia paksumpi sukka. Turhaan pelottelitte. Kokemusta 33:sta ja Vomero 10:stä ja kyllä Vomero on tilavampi. 33:lla ei jaksanut enää pitkiksiä vedellä. Kilometrejä niissä noin 900 ja itsellä painoa 94kg. 35:t saa nyt halvalla Interistä 99,90€ -25% koodilla ALE25. Tekis mieli tilaa toiset varastoon mutta eiköhän näillä just hankituilla selvitä ensi kesään. https://www.intersport.fi/fi/tuote/nike-air-zoom-pegasus-35-juoksukenka-56502255/
 20. Kale

  Garmin Fenix 5

  Nimenomaan. Työkaveri tosin haluaa tuota pitää päällä. Vieressänä istuvana tietysti kuulen nuo surinat myös.
 21. Kale

  Garmin Fenix 5

  Omassa ja tytön Garminissa tuo ärsyttävä ominaisuus on liikuntakannustin. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/fenix5/FI-FI/GUID-018B4A1D-17C8-4F7C-8D10-1521D9D8FC9C.html
 22. Eikö pyöriin saataisi jotain tarkkaa satelliittiseurantaa joka kertoisi, että liikaa peesiä kohta tulee sakkoa tai hylky? Tai jotain tunnistinta joka tunnistaa ympäröivät pyörät ja alkaa soittamaan summeria jos on liian kauan peesissä.
 23. Yleisurheilukenttä on hyvä paikka aloittaa vaikka 400m ja 800m matkoilla. Kilometrihän on tuon ikäisille ns pitkä kisamatka ja niitä voi käydä kisoissa kokeilemassa. Maitohapot ei lapsilla poistu elimistöstä joten kovat lenkit lyhyinä. PK:ta voi sitten painella pidempäänkin oman jaksamisen mukaan.
 24. Ei riittänyt eväät 2 tunnin alitukseen. Illalla jo päätin ottaa reissun enempi kokemuksena koska voitin HHM-osallistumisoikeuden noin viikko sitten ja vk treeniä on alla melko vähän. Myös aamujuoksua on alla melko vähän ja hotellin aamupalalle pääsisi vasta seiskalta joten päätin syödä melko kevyesti ettei pakki rupea oireilemaan ennen lähtöä. Startissa arvoin lähdenkö 2.05 vai 2.10 jänisten kyytiin ja lopulta valitsin 2.10 kyydin joka osoittautui ihan sopivaksi kyydiksi. Lopun mäissä kävelin hieman jotta jäisi paukkuja loppukiriin joka sujuikin ihan mallikkaasti kunnes viimeisellä kilometrillä vasen takareisi kramppasi melko pahasti ja jouduin pysähtymään sitä elvyttämään pariinkin kertaan. Hyvä maku jäi juoksusta ja kuormitustakin tuli ihan mukavasti. Nyt vähän lisää vk:ta alle sekä uudet tossut niin uskoisin 2 tunnin olevan paperia. Ei muuta kuin selailemaan loppukesän tapahtumia. Tapahtumastakin jäi ihan hyvä maku vaikkakin maalialue oli ihan tukossa ja mitään juotavaa ei saanut heti suuhun. Reitti oli mukava ja ilma lähes täydellinen. Tapahtumatorin myyntipisteet ja muutkin kojut hieman pettymys.
 25. Kale

  Nike Pegasus

  Ei ollut Riihimäen Team Sportia vielä alentanut 34:sia enkä viitsi Hämeenlinnaan varta vasten lähteä mutta tuli samalla kokeiltua Sportiassa 35:t joita olisi saanut samaan 119€ hintaan kuin 34:sten pyynti oli. En raaskinut ostaa vaikka hyvältä tuntuivat. Tuntuivat ainakin 33:iin verrattuna uudistuneen melkoisesti. Kannan pehmustekin muovattu aerodynaamisemmaksi. Ilmankos Pegasukset tuntuukin niin hyviltä jalassa. 4 Golffia ja 15,5 vuotta ollut käytössä. Pegasuksia vasta kahdet mutta lisää tulee varmasti niin kuin Golffejakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy