Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kale

Jäsenet
 • Content Count

  233
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse olen laittanut tipan Fairya mukaan kun noin joka seitsemäs treeni vyön laitan vatiin likoamaan lämpöiseen veteen. Muiden treenien jälkeen huuhtelu ja kuivumaan.
 2. Siinä vyössähän on kuvalliset hoito-ohjeet ja ohjeissa vielä tarkemmin. Itse huuhtelen jokaisen käyttökerran jälkeen ja pistän kuivumaan. Noin joka seitsemännen kerran jälkeen laitan lillumaan lämpimään saippuaveteen toviksi jonka jälkeen huuhtelu ja kuivumaan. HRM-RUN taitaa olla jo reilu pari vuotta vanha, kohtuullisen kulunut ja toimii edelleen. Käytän kuitenkin nykyään enemmän HRM-TRI vyötä. https://www.keskisenkello.fi/tuotteet/garmin-hrm-run-sykevyo-010-10997-08 Ohjekirjasta sivu 19: http://static.garmin.com/pumac/HRM4_Run_Instructions_ML12.pdf Sykevyön huoltaminen: Hihnaan kertynyt hiki ja suola voivat heikentää sykevyön kykyä ilmoittaa tiedot tarkasti. •Huuhtele sykevyö aina käytön jälkeen. •Pese sykevyö käsin joka seitsemännen käyttökerran jälkeen käyttäen pientä määrää mietoa pesuainetta, kuten astianpesunestettä.HUOMAUTUS: liian suuri määrä pesuainetta voi vahingoittaa sykevyötä. •Älä käsittele sykevyötä pesukoneessa tai kuivaajassa. •Kun kuivaat sykevyötä, ripusta se roikkumaan tai aseta se tasaiselle pinnalle.
 3. Altrahan on tunnetusti leveämpi lestiltään. Toki sitten droppia laisinkaan. https://www.altrarunning.fi/varför-altra
 4. Kiva, että olet tehnyt paluun tänne kun lähes kaikki muut keitä seurasin ovat lopettaneet. Toivottavasti jaksat päivitellä kuulumisia tänne, niitä on ihan kiva seurailla.
 5. Tämä juoksuteho tuli mulle ihan uutena tietona, että senkin saa ulos. Tosin en mä noilla muillakaan mittauksilla ole mitään sen ihmeempää tehnyt mutta täytyy tätä juoksutehoa koittaa. https://www.garmin.com/fi-FI/performance-data/running/#running-power Kellon antamaa anaerobista kynnystä olen pitänyt suht koht luotettavana mutta sen selvittämiseen tarvitaan käsittääkseni HRM-Run tai HRM-Tri sykevyö. Podin kanssa tuota ei saane selville vaikka samat dynamiikkatiedot antaakin ulos kuin vyö. https://www.garmin.com/fi-FI/performance-data/running/#running-dynamics
 6. Kyseinen kello kirsikan värisenä Kärkkäisen sikapäivillä 199€ vain tänään. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/garmin-forerunner-645-music-juoksukello-sportti-aly-juoksu-urheilu
 7. Helppo tunnistaa mies radalla vaatetuksesta. Juoksu näyttää helpolta mutta kärki menee menojaan.
 8. Kale

  Garmin Connect

  Täytyy sitten ottaa tuo radiollinen mp3 -soitin matkaan jos joskus EU:n ulkopuolelle lähden.
 9. Kale

  Garmin Fenix 5

  Olisinkohan sittenkin tehnyt soft resetin? https://support.garmin.com/fi-FI/?faq=xJSDWAHTuS8J59FwPNNjr9
 10. Kale

  Garmin Fenix 5

  Oli vastaavia ongelmia kuukausi tai pari sitten. Siinä sitten ihmettelin liittimiä ja puhdistelin niitä jne ja mukamas auttoi mutta lataus kuitenkin katkesi kesken. Loppujen lopuksi vaivaan auttoi kellon sammuttaminen ja käynnistys. En muista kokeilinko tuota itse vai löytyikö vinkki netistä vai Garminin tukisivuilta. Olisiko kerran tehnyt tuon jälkeen uudestaan mutta pääsääntöisesti toiminut tuon jälkeen.
 11. Kale

  Garmin Connect

  Tuli väärä lainaus ja puhelimella sitä ei voi poistaa... Törmännyt tähän ennenkin. Jaa niin radio tosiaan löytyy vielä joistain puhelimista. Nettiradiot on kyllä poistaneet tämän tarpeen omalla kohdalla ja jopa lisännyt radion kuuntelua meidän taloudessa kun kaikkia radiokanavia voi kuunnella häiriöttömästi. Luulisi noiden olevan myös stereolähetyksiä.
 12. HRM-TRI vyönkin olen onnistuneesti ottanut käyttöön ja täyttänyt tehtävänsä eli sykkeen on saanut niissä harjoituksissa talteen missä kelloa ei ole voinut kantaa mukana. Pääasiassa pallopeleissä. TRI vyö siis ei tarvitse yhteyttä kelloon harjoituksen aikana vaan tieto siirtyy lopuksi kelloon ja sieltä eteenpäin.
 13. Kale

  Maastojuoksukengät

  Noname esittelee oman trail- ja suunnistuskenkämalliston. https://nviisport.com/
 14. Tottakai Garminin HRM vöiden antama juoksumetriikkatieto toimii myös Fenixin kanssa. Itsellä on Fenix 5 ja HRM-RUN vyö ja kaikki tiedot näkyy. Kaapissa on myös HRM-TRI vyö mutta en ole sitä ehtinyt vielä testata. HRM-Run antaa 6 juoksun metriikkatietoa: Askeltiheys — askelten määrä minuutissa Pystysuuntainen liikehdintä — juoksuliikkeen joustavuus; näyttää vartalon pystyliikkeen senttimetreinä kullakin askeleella Maakosketuksen kesto — millisekunteina mitattava aika, jonka olet maassa juostessasi kunkin askeleen kohdalla. Maakosketuksen keston tasapaino — näyttää juoksun aikaisen maakosketuksen keston vasemman ja oikean jalan tasapainon (prosentteina), eli arvo voi olla esimerkiksi 53,2, ja siinä on vasemmalle tai oikealle osoittava nuoli Askeleen pituus — kahden maakosketuksen väli metreinä. Pystysuhde — pystysuuntaisen liikehdinnän suhde askeleen pituuteen (prosentteina); juoksutapa on tavallisesti sitä parempi, mitä pienempi luku on HRM-RUN on ollut käytössä 2 vuotta ja edelleen toimii äärettömän hyvin. Paremmin kuin Garminin vanhat vyöt jotka olisivat jo antautuneet tässä ajassa. Suosittelen siis HRM-RUN vyötä. Patterin olen muutaman kerran vaihtanut kun vyö on alkanut nikottelemaan sykkeiden kanssa ja uudella patterilla toiminta on ollut taas priimaa.
 15. Kale

  Parhaat nettikaupat

  Täältä tullut tilattua tavaraa varmaan parilla tonnilla per vuosi jo muutaman vuoden ajan. Juoksutavaraakin silloin tällöin. Ainoa miinus tulee noista palautuksista jotka ovat järjettömän kalliita. En tiedä onko käytäntö jossain vaiheessa muuttunut mutta viimeksi törmäsin siihen, että palautuspostikuluja hyvitetään vain tiettyyn summaan saakka ja palautetut rahat jäävätkin nykyään crediitiksi joita sitten voi käyttää tulevissa tilauksissa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy