Jump to content
Juoksufoorumi.fiKale

Jäsenet
 • Content Count

  235
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itellä hrm-run ollut jotain pari vuotta, ei ongelmia kertaakaan vaikka näyttää jo kuluneelta. Rinnalle ostettu hrm-tri viime kesänä jotta voi sykettä mitata pallopeleissä ilman kelloa. Molemmat vyöt toimineet täydellisesti aina. Vanhojen Suunnon ja Garminien vöiden kanssa ongelmia riitti.
 2. Kale

  Mikä mittari minulle?

  Garminin HRM-TRI vyö on tallentava. Treenin alkuun yhteys pitää toki olla mutta sen jälkeen kellon voi jättää vaikka kotiin ja treenin lopuksi tiedot siirtyy vyöstä kelloon kun yhteys taas palaa. Itse olen HRM-TRI vyötä käyttänyt monesti pallopeleissä kun kelloa ei voi pitää ranteessa.
 3. Itse olen laittanut tipan Fairya mukaan kun noin joka seitsemäs treeni vyön laitan vatiin likoamaan lämpöiseen veteen. Muiden treenien jälkeen huuhtelu ja kuivumaan.
 4. Siinä vyössähän on kuvalliset hoito-ohjeet ja ohjeissa vielä tarkemmin. Itse huuhtelen jokaisen käyttökerran jälkeen ja pistän kuivumaan. Noin joka seitsemännen kerran jälkeen laitan lillumaan lämpimään saippuaveteen toviksi jonka jälkeen huuhtelu ja kuivumaan. HRM-RUN taitaa olla jo reilu pari vuotta vanha, kohtuullisen kulunut ja toimii edelleen. Käytän kuitenkin nykyään enemmän HRM-TRI vyötä. https://www.keskisenkello.fi/tuotteet/garmin-hrm-run-sykevyo-010-10997-08 Ohjekirjasta sivu 19: http://static.garmin.com/pumac/HRM4_Run_Instructions_ML12.pdf Sykevyön huoltam
 5. Altrahan on tunnetusti leveämpi lestiltään. Toki sitten droppia laisinkaan. https://www.altrarunning.fi/varför-altra
 6. Kiva, että olet tehnyt paluun tänne kun lähes kaikki muut keitä seurasin ovat lopettaneet. Toivottavasti jaksat päivitellä kuulumisia tänne, niitä on ihan kiva seurailla.
 7. Tämä juoksuteho tuli mulle ihan uutena tietona, että senkin saa ulos. Tosin en mä noilla muillakaan mittauksilla ole mitään sen ihmeempää tehnyt mutta täytyy tätä juoksutehoa koittaa. https://www.garmin.com/fi-FI/performance-data/running/#running-power Kellon antamaa anaerobista kynnystä olen pitänyt suht koht luotettavana mutta sen selvittämiseen tarvitaan käsittääkseni HRM-Run tai HRM-Tri sykevyö. Podin kanssa tuota ei saane selville vaikka samat dynamiikkatiedot antaakin ulos kuin vyö. https://www.garmin.com/fi-FI/performance-data/running/#running-dynamics
 8. Kale

  Garmin 645 music

  Kyseinen kello kirsikan värisenä Kärkkäisen sikapäivillä 199€ vain tänään. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/garmin-forerunner-645-music-juoksukello-sportti-aly-juoksu-urheilu
 9. Kale

  Garmin Connect

  Täytyy sitten ottaa tuo radiollinen mp3 -soitin matkaan jos joskus EU:n ulkopuolelle lähden.
 10. Kale

  Garmin Fenix 5

  Olisinkohan sittenkin tehnyt soft resetin? https://support.garmin.com/fi-FI/?faq=xJSDWAHTuS8J59FwPNNjr9
 11. Kale

  Garmin Fenix 5

  Oli vastaavia ongelmia kuukausi tai pari sitten. Siinä sitten ihmettelin liittimiä ja puhdistelin niitä jne ja mukamas auttoi mutta lataus kuitenkin katkesi kesken. Loppujen lopuksi vaivaan auttoi kellon sammuttaminen ja käynnistys. En muista kokeilinko tuota itse vai löytyikö vinkki netistä vai Garminin tukisivuilta. Olisiko kerran tehnyt tuon jälkeen uudestaan mutta pääsääntöisesti toiminut tuon jälkeen.
 12. Kale

  Garmin Connect

  Tuli väärä lainaus ja puhelimella sitä ei voi poistaa... Törmännyt tähän ennenkin. Jaa niin radio tosiaan löytyy vielä joistain puhelimista. Nettiradiot on kyllä poistaneet tämän tarpeen omalla kohdalla ja jopa lisännyt radion kuuntelua meidän taloudessa kun kaikkia radiokanavia voi kuunnella häiriöttömästi. Luulisi noiden olevan myös stereolähetyksiä.
 13. HRM-TRI vyönkin olen onnistuneesti ottanut käyttöön ja täyttänyt tehtävänsä eli sykkeen on saanut niissä harjoituksissa talteen missä kelloa ei ole voinut kantaa mukana. Pääasiassa pallopeleissä. TRI vyö siis ei tarvitse yhteyttä kelloon harjoituksen aikana vaan tieto siirtyy lopuksi kelloon ja sieltä eteenpäin.
 14. Kale

  Maastojuoksukengät

  Noname esittelee oman trail- ja suunnistuskenkämalliston. https://nviisport.com/
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy