Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kale

Jäsenet
 • Content Count

  209
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

94 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyvä, uskaltaa siis hankkia. On vain tainnut jäädä hieman välimalliksi kun hintakin on lähempänä kalleimpeja malleja kuin perusmalleja. Mitään järkisyytähän kellon vaihdolle ei ole mutta jos tuosta hyvän tarjouksen onnistun bongaamaan niin vaihtoon menee. FR630 on kyllä palvellut todella luotettavasti mutta on kyllä ulkoasultaan melko lelumainen. Rannesykemittaus olisi myös mukava lisä arkisempaan liikuntaan johon ei erikseen viitsisi vyötä laittaa
 2. Mitenkäs tuo spotify noissa kelloissa on hoidettu? Ladataanko sinne musaa offline tyyliin? Itellä on tuollainen erillinen minisoitin jolla musat hoituu lenkillä huomaamattomasti. Tuohon toki ei spotifyita saa mutta ei rajoita kellovalikoimaa. https://www.sandisk.com/home/mp3-players/clip-sport-plus Forerunner 645 kiinnostaa kyllä kovasti kun vaikuttaa nimenomaan koon puolesta passelilta.
 3. Kale

  New Balance Vazee Pace

  Meidän perheessä 8/9 paria Vietnamissa valmistettuja. Yksi pari tehty Indonesiassa. Pace2:t Vietnamissa.
 4. Heittämällä menee 2300m. Ota ihan rennosti ja koita levätä. Itse testiin ei sitten liian kovaa liikkeelle niin hyvä tulee.
 5. Kale

  Kenkäalennukset

  Aivan liian pieniä ovat meidän 11v likalle mutta tiedän kyllä aikuisia joilla on pieni jalka.
 6. Kale

  Nike Pegasus

  Mietin sitä, että vaikuttaako pakkasella juoksu tossun kestävyyteen.
 7. Kale

  Nike Pegasus

  Ei tuntuneet 35:t ekalla lenkillä ahtailta varvastilasta vaikka jalassa oli normaalia paksumpi sukka. Turhaan pelottelitte. Kokemusta 33:sta ja Vomero 10:stä ja kyllä Vomero on tilavampi. 33:lla ei jaksanut enää pitkiksiä vedellä. Kilometrejä niissä noin 900 ja itsellä painoa 94kg. 35:t saa nyt halvalla Interistä 99,90€ -25% koodilla ALE25. Tekis mieli tilaa toiset varastoon mutta eiköhän näillä just hankituilla selvitä ensi kesään. https://www.intersport.fi/fi/tuote/nike-air-zoom-pegasus-35-juoksukenka-56502255/
 8. Kale

  Garmin Fenix 5

  Nimenomaan. Työkaveri tosin haluaa tuota pitää päällä. Vieressänä istuvana tietysti kuulen nuo surinat myös.
 9. Kale

  Garmin Fenix 5

  Omassa ja tytön Garminissa tuo ärsyttävä ominaisuus on liikuntakannustin. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/fenix5/FI-FI/GUID-018B4A1D-17C8-4F7C-8D10-1521D9D8FC9C.html
 10. Eikö pyöriin saataisi jotain tarkkaa satelliittiseurantaa joka kertoisi, että liikaa peesiä kohta tulee sakkoa tai hylky? Tai jotain tunnistinta joka tunnistaa ympäröivät pyörät ja alkaa soittamaan summeria jos on liian kauan peesissä.
 11. Yleisurheilukenttä on hyvä paikka aloittaa vaikka 400m ja 800m matkoilla. Kilometrihän on tuon ikäisille ns pitkä kisamatka ja niitä voi käydä kisoissa kokeilemassa. Maitohapot ei lapsilla poistu elimistöstä joten kovat lenkit lyhyinä. PK:ta voi sitten painella pidempäänkin oman jaksamisen mukaan.
 12. Ei riittänyt eväät 2 tunnin alitukseen. Illalla jo päätin ottaa reissun enempi kokemuksena koska voitin HHM-osallistumisoikeuden noin viikko sitten ja vk treeniä on alla melko vähän. Myös aamujuoksua on alla melko vähän ja hotellin aamupalalle pääsisi vasta seiskalta joten päätin syödä melko kevyesti ettei pakki rupea oireilemaan ennen lähtöä. Startissa arvoin lähdenkö 2.05 vai 2.10 jänisten kyytiin ja lopulta valitsin 2.10 kyydin joka osoittautui ihan sopivaksi kyydiksi. Lopun mäissä kävelin hieman jotta jäisi paukkuja loppukiriin joka sujuikin ihan mallikkaasti kunnes viimeisellä kilometrillä vasen takareisi kramppasi melko pahasti ja jouduin pysähtymään sitä elvyttämään pariinkin kertaan. Hyvä maku jäi juoksusta ja kuormitustakin tuli ihan mukavasti. Nyt vähän lisää vk:ta alle sekä uudet tossut niin uskoisin 2 tunnin olevan paperia. Ei muuta kuin selailemaan loppukesän tapahtumia. Tapahtumastakin jäi ihan hyvä maku vaikkakin maalialue oli ihan tukossa ja mitään juotavaa ei saanut heti suuhun. Reitti oli mukava ja ilma lähes täydellinen. Tapahtumatorin myyntipisteet ja muutkin kojut hieman pettymys.
 13. Kale

  Nike Pegasus

  Ei ollut Riihimäen Team Sportia vielä alentanut 34:sia enkä viitsi Hämeenlinnaan varta vasten lähteä mutta tuli samalla kokeiltua Sportiassa 35:t joita olisi saanut samaan 119€ hintaan kuin 34:sten pyynti oli. En raaskinut ostaa vaikka hyvältä tuntuivat. Tuntuivat ainakin 33:iin verrattuna uudistuneen melkoisesti. Kannan pehmustekin muovattu aerodynaamisemmaksi. Ilmankos Pegasukset tuntuukin niin hyviltä jalassa. 4 Golffia ja 15,5 vuotta ollut käytössä. Pegasuksia vasta kahdet mutta lisää tulee varmasti niin kuin Golffejakin.
 14. Helppoa ei tule olemaan missään nimessä ja nimenomaan jalkojen kestävyys huolestuttaa koska nyt keväällä pitkikset ovat jälleen kerran jääneet liian lyhyiksi kilometreiltään mutta ajallisesti ihan ok koska vauhti on ollut todella alhaista. Olematon juoksutahtumakokemattomuus tulee myös aiheuttamaan suurta jännitystä joten sekin saattaa nostaa sykkeitä lähdössä. Täytyy siis alussa seurata sykkeitä ja soveltaa alkuvauhti sen mukaan mutta jotain kutosta alkuun vitonen ja sitten ehkä pikkuhiljaa kiristellä jos siltä tuntuu.
 15. Ex-tempore joutuu ekalle puolikkaalle lähtemään niin mikähän mahtaisi olla sopiva vauhti? Koska kyseessä on ensimmäinen kerta niin olennaisinta on maaliin selviäminen. Mutta maalissa varmaan harmittaa jos olen juossut liian hiljaa. Viimeisin pitkis oli 16km joka tuntui jo jaloissa. Neljännesmaraton on taivallettu muistaakseni 5:28 tahdilla ja nyt Garmin kertoo anaerobisen kynnyksen olevan 5:19. Minkä verran hitaampaa tahtia kannattaisi puolikasta lähteä yrittämään? 2 tuntia on tavoite pitkällä aikavälillä ja sen ei tarvitse vielä toteutua.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy