Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Hiihtelijä

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Puolet niistä Björgenin tehoharjoituskerroista on kilpailuja.
 2. Maastohiihdosta pari vuotta sitten ampumahiihtoon vaihtanut Aymonier on hävinnyt takaa-ajon hiihtoajoissa korkeintaan 10 sekuntia ja ollut nopeampikin pari kertaa kuin Mäkäräinen. Aymonierin taso maastohiihdon puolella oli lähinnä sijoilla 10-20. Joten ei se Mäkäräisen hiihtovauhti mitenkään hirmuista ole ollut tällä kaudella.
 3. No, oliko ne sukset lumella huikeet?
 4. Hiihtelijä

  Falun 2015

  Siinä oli Roposella elämänsä paikka henkilökohtaiseen mitaliin. Ja tälläkin kertaa se onnistuttiin tuhertamaan surkeisiin suksiin.
 5. Kenialaiset hienosti hopeasijalla yleisurheilun dopingskandaalissa heti venäläisten jälkeen. http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/athletics/11285757/Athletics-doping-scandal-where-the-suspected-athletes-come-from.html
 6. Minulla on tuo Atomin teline ja ainakin Red Creekin kuviolaitteella saa kuvion aikaiseksi. Se kuvio ei tieteenkään ole yhtä voimakas kuin tehtaalla suksiin laitettu kuvio.
 7. Olet siis eri mieltä oppi-isäsi kanssa. Kuzminin tutkimuksien mukaan siklatut pohjat ovat samalla tavalla mikroskooppisesti kuoppaisia kuin hiotut sukset.
 8. Onhan siellä säännöissä rajoitettu sauvojen lyhyyskin. Niiden pitää ulottua lantiolle asti. Ja kyllä pidemmät susket on paremmat varsinkin, jos hiihtää muutakin kuin kuokkaa. Liu'un saa helpommin pitemmäksi ja rennoksi. Myös kantavuudella on merkitystä, jos ura on vähänkin pehmeä.
 9. Jos ne kerran on vakaat kovalla alustalla, niin ei ne ole ainakaan löysät. Etupainealue voi olla sellainen, että se puree ylämäessä kiinni. Tuota narinaa tulee juuri pakkaskelin kovan alustan suksilla nollaa lähellä olevalla pehmeämmällä kelillä.
 10. Se epäsuora biomarkkeritesti on se uudempi ja sen etuna on, että piikitys voi näkyä kolmenkin viikon päästä tehdyssä testissä.
 11. Juu, Aamulehti julkaisi jokunen vuosi sitten Lahden veritestien tulokset, joiden perusteella pystyi päättelemään, että myös Jevne oli vahvoilla eväillä liikkeellä.
 12. Myös Sportstracklive on tutustumisen arvoinen. Maksaa tosin seitsemisen euroa, jotta pääsee ominaisuuksiin käsiksi. Sporttrackslive laskee esimerkiksi harjoituksen sykealueille jakautumisen omien syötettyjen arvojen perusteella Karvosen kaavan perusteella. Lisäksi lenkin keskinopeudesta ohjelma pystyy ilman pausen käyttöa laskemaan pois satunnaiset pysähdykset, mikä on varsin näppärä ominaisuus hiihtohommissa. www.sportstracklive.com Runkeeperiä olen myös käyttänyt ja nettipalvelussa on se hyvä ominaisuus, että sykkeen, vauhdin ja maastonkohdan näkee helposti yhdellä näytöllä. Sportstrackerissä tuota ominaisuutta ei ole toteutettu yhtä näppärästi.
 13. Juu, pahanilmanlintu sporde-Porttilan selostuksien armoilla ollaan jatkossa. http://www.mtv3.fi/urheilu/mmhiihto/uutiset.shtml/2011/03/1282244/maastohiihdon-maailmancup-siirtyy-mtv3-kanaville
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy