Jump to content
Juoksufoorumi.fi


harmis

Jäsenet
 • Content Count

  1 193
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

76 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. harmis

  SyncMyTracks

  No kuin kävi? Onnistuiko siirto? Mulla ei onnistunut kerralla siirtää kaikkia joten siirsin vain edellisen vuoden treenit kerralla ilman ongelmia. Eli yli vuoden vanhoja en ole yrittänyt sen koommin siirtää.
 2. harmis

  Tunnustan...

  Kyllä Elmo on ykkönen.
 3. Minkälaiset kengät? Liian korkea sisäsyrjän tuki/pronaatiotuki voisi aiheuttaa tuommoista. Suosittelen neutraaleja juoksutossuja.
 4. harmis

  SyncMyTracks

  Asensin viime viikolla sen maksullisen version ja koitin useampaan kertaan siirtää kaikki treenit connectista flowhun. Vissiin liikaa yhdellä kertaa kun ei onnistunut vaan yhteys katkesi aina jossain välissä. Sitten siirsin vain edellisen vuoden eli 2018 treenit ilman ongelmia. Eipä noita enempi taida viitsiä siirtääkään kun puhuu näköjään eri kieltä garmin ja polar. Osa harjoituksista tallentui eri nimellä flowhun. Lisäksi manuaalisesti syötetyistä treeneistä ei synkannut mm. harjoituksen kestoa, joten joutui käymään manuaalisesti kaikki yksitellen läpi. Nythän tuo on helppoa kun sykkaa harjoituksen kerrallaan. Automaattisynkkaus ei jostain syystä toimi mun puhelimessa. Ehkä siksi kun puhelin ja mittari ei suostu yhteistyöhän ja joutuu tietokoneella synkkaa mittarin ensin connectiin, mutta eipä tuo iso homma ole käydä tekemässä siirtoa syncmytrack-sovelluksessa. Mutta näistä ongelmista huolimatta suosittelen silti. Jos olisi sellainen puhelin joka toimisi garminin kanssa yhteen niin olisi hyvin vaivatonta synronointia.
 5. harmis

  Juoksun ja pyörälenkin suhteuttaminen.

  Tämä voisi sopia maantiepyöräilyyn vs. maantiejuoksu. Maastossa pyöräily on rankempaa. Jos on oikein teknistä maastoa niin juosten pääsee jopa nopeammin.
 6. harmis

  Juoksun ja pyörälenkin suhteuttaminen.

  Näin omakohtaisiin kokemuksiin sanoen neljä tuntia juoksemalla on paljon rankempaa kuin neljä tuntia fillarilla samoilla sykkeillä. Mutta kun mennään kovempaa niin tilanne tasoittuu. Neljän tunnin mtb-kisa tuntuu ihan yhtä raakalta kuin neljän tunnin maratonjuoksu. Toki paljon riippuu myös siitä kumpaa on enempi harrastanut. Aloittajan kysyi 10km mtb-lenkistä. Jos ajatellaan että kyseessä olisi helppoa neulaspolkua ilman kovia nousuja niin 10km on lyhyt lenkki, noin puoli tuntia. Vastaavasti 10km kevyttä pk-lenkkiä juosten olisi noin tunti. Eli kun teho on matala, sanoisin että noin tuplat pitää matkassa mitattuna olla määrä juoksuun verrattuna.
 7. harmis

  Juoksun ja pyörälenkin suhteuttaminen.

  Moi, riippuu millaisessa maastossa ajat ja kuin kovaa.
 8. harmis

  SyncMyTracks

  Jaa...ei kai se minun käsittääkseni ole kuin 2,99€ kertaostos. En ainakaan huomannut että siinä muita maksuja olisi.
 9. harmis

  SyncMyTracks

  Tuo store data voi olla ilmaisversiossa vain "no". Mut tosiaan kyllä se nyt pelittää.
 10. harmis

  SyncMyTracks

  Kokeilinpa illalla vielä kerran ja synkkaus onnistui hyvin connectista flowhun. Jokin hetkellinen häiriö varmaan oli kun ei aiemmin synkannut. Ehkäpä tuon maksullisen version voi sitten laittaa jossain vaiheessa niin saa kaikki treenit talteen toisen merkin sovellukseen. Pitää vielä miettiä ja testailla kumpi noista on parempi, sports tracker vai flow. Mutta hienoa että vihdoin löytyi ratkaisu tähän dilemmaan. Ei tarvitse pysyä samasssa merkissä sen takia että ei saisi vanhoja treenejä siirrettyä (muuta kuin manuaalisesti). Ja onhan tuossa tosiaan myös se automaattinen synkkaus. Vaikka rannelaitteen merkki olisi mikä tahansa, voi käyttää toisen merkin treenisovellusta.
 11. harmis

  SyncMyTracks

  Hmmm...mikähän siinä mulla sitten tökkii. Pari kertaa yritin.
 12. harmis

  SyncMyTracks

  Laitoin tämän sykemittarit-alueelle, kyllähän tämä tavallaan niihin liittyy vaikka kyse on mobiilisovelluksesta. Merkinvaihtajien ongelma on että kuinka saada vuosien(?) data siirrettyä uuden merkin treenikalenteriin (esim. Garmin Connect -> Polar Flow). Itse törmäsin tällaiseen sovellukseen http://syncmytracks.com/#reviews ja kyselisin että onko teillä kokemuksia tästä. Itse olen ollut vuosia Garminille merkkiuskollinen, eikä laitteissa mitään vikaa olekaan, mutta tuo Garmin Connect on niin kökkö että hieman parempaa toivoisin. Erityisesti harmittaa kun Garmin on hyljännyt hiihtäjät eikä määrien kokonaistarkastelu ym. analysointi ole oikein helppoa. Polar Flow voisi vastata toiveisiin tässä asiassa ja Vantage-mallin myötä kiinnostus merkkiin on noussut. Kiva olisi jos datan saisi siirrettyä vaivattomasti Connectista Flowhun ja tämä sovellus sellaista lupailee. Testasin ilmaissovellusta. Loin tilin myös Flowhun ja kokeilin siirtoa. Ei onnistunut. Muistin että minullahan on Sport Tracker-tili jota en ole vuosiin käyttänyt. Latasin sovelluksen kännykkään ja kokeilin siirtoa sinne. Muutamassa sekunnissa edellinen harjoitus oli siirtynyt Connectista Trackeriin. Siellä myös lajianalyysit näyttää onnistuvan helposti, toisin kuin Garminilla. Maksullisella SyncMyTrack-sovelluksella saisi siirrettyä kaikki harjoitukset kuin taas ilmaisversiossa vain viimeisimmän. Onko kukaan onnistunut synkkaamaan Polar Flown kanssa tuolla sovelluksella?
 13. Jos on aiemmin toiminut moitteetta niin kyseessä lienee kylmyys joka tuon aiheuttaa. Taikka sitten hanskan tai paidan resori tunkee kellon ja ranteen väliin jolloin lukee sykkeet väärin. Omassa garminissani olen huomannut että näin voi käydä.
 14. Itsellä ei kauheasti ole pitkiksiä (yli 1,5h) tullut juostua viimeiseen vuoteen. Mutta kun niitä juoksen, pyrin yhdistelemään lyhyempiä reittejä pimeän aikaan niin että on valaistulla alueella. Päivänvalolla käyn poluilla taikka jossain syrjäteillä juoksemassa joko etukäteen reitin suunnittelemalla taikka useinmiten tyyliin "käympä katsomassa minne tuo tie/polku vie". Tällä tapaa tosin lenkit saattavat tulla paljon pidemmiksi mitä on etukäteen ajatellut 🙂 Vajaan vuoden uudella paikkakunnalla asuneena niitä uusia reittejä löytää vielä helposti. Lenkillä kuuntelen mieluiten linnunlaulua ja tuulen suhinaa. Senkin takia pyrin välttelemään keskustaa ja vilkasliikenteisiä teitä. Talvella tosin ei paljon linnut laulele, mutta talvijuoksu on muutenkin hanurista. Vähälumisuuden vuoksi kuitenkin sitä on harrastettava koska mattojuoksu on vielä enempi hanurista. Lisää lunta vaan että saadaan ladut kuntoon! Ja tohon aloittajan sykemittausongelmaan sanoisin myös että uusi patteri vyön lähettimeen.
 15. Kyllä meidän perheessä lapsetkin harrastaa polkujuoksua. Kisoissakin on käyneet. 10v tyttö esim. oli eräässä viime kesän tapahtumassa 15v sarjassa 6. Naisten sarjassa olisi ajallaan sijoittunut seitsemänneksi. Eli poluilla juoksevat, suunnistavat, maantie ja ratajuoksut myös käydään. Ja kyllä polkujuoksu ehdottomasti on juoksua vaikkakin ärsyttävä some-ilmiö onkin voimakkaasti pesiytynyt lajiharrastajien keskuuteen. Kisapaikoilla kyllä huomaa että ne somettajat ja itsensäkuvaajat on niitä retkeilijöitä ja fiilistelijöitä. Kärkipään juoksijat vetää raastaen menemään sen kummemmin siitä numeroa pitämättä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy