Jump to content
Juoksufoorumi.fiharmis

Jäsenet
 • Content Count

  1 252
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

143 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nämä omatoimirastit on ollut loistojuttu. On päässyt suunnistamaan joka viikko. Vuorotöitä tekevänä muuten onnistuisi vain joka toinen viikko. Ja muutenkin kun saa ajankohdan valita itselleen sopivaksi. Tulospalvelu on toissijaista tällaisissa tapahtumissa. Ajan saa omalla kellolla ja rastilla voi ottaa väliajan jos haluaa. Täälläpäin on ollut jollain seuroilla käytössä Livelox-palvelu, josta on kätevä seurailla omien ja muiden suoritusta. Kotimaista reittihärveliä paljon parempi sovellus. Ainakaan vielä ei ole Hämeen sanomien kuntorastien sivulle tullut infoa, että kuinka homma jatkuu ensi viikosta eteenpäin.
 2. harmis

  Kotirataultra 2020

  Tehtävä suoritettu. 50,00km ajassa 5.32,21. Perus pk hölkkää loppua kohden hiipuen kun energiat loppui. Elämäni ensinmäinen ultramatka. En nyt tämän perusteella oikein osaa sanoa tuleeko minusta ultrajuoksija, vai pysyttelenkö lyhyemmissä matkoissa. Asiaa olisi varmasti auttanut jos olisi jotenkin valmistautunut, kuten tankannut, levännyt, ottanut enemmän energiaa mukaan (kaksi banaania ja kaksi geeliä) ja lisäksi harjoitellut, eli juossut pitkiä lenkkejä enemmän 🙂 No tulipa testattua. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä 👍
 3. harmis

  Mikä mittari minulle?

  Barometrista korkeusmittaria lukuunottamatta löytyykin, joten lähes mikä tahansa mittari täyttää kriteerit. Toisaalta mittareissa tulee kylkiäisinä suuri määrä toimintoja joilla ei tee yhtään mitään. Itselläni on nyt vantage M, ja olen siihen tyytyväinen. Turhia toimintoja ei ole pakko käyttää, joskin tuovat ostettaessa lisähintaa. Kunnollista korkeusmittaria ei tosin ole ja rannesykkeen heikkoudet on tiedossa, joten rinnalla on sykevyö kun sille on tarve.
 4. harmis

  Mikä mittari minulle?

  Mulle riittäisi kaikissa oloissa toimiva rannesykemittaus, matkan ja ajan mittaus, automaattiset sekä manuaaliset välimatkat, barometrinen korkeus. Noilla pärjäisi mainiosti. Tietysti päälle hyvä akunkesto sekä helppo synkkaus. Itse en mittarista juuri koskaan katso treenin tietoja, vaan vasta synkkauksen jälkeen puhelimesta, joten mittari valikolla ei ole väliä.
 5. harmis

  Napapiiri-Jukola 2020

  Ei minusta. Aiheuttaa liikaa epävarmuutta. Ihmiset joutuu järjestämään matkoja, lomia, yöpymisiä, ja sitten jos kuukauden päästä nostetaan kädet pystyyn, kaikki on tehty turhaan ja alkaa kauhea perumisrumba. Suoraselkäisempää olisi ollut siirtää tapahtuma ensi vuoteen, ja jo päätetyt seuraavat Jukolat vuodella eteenpäin.
 6. Tässä tuoreempi gpx-tiedosto nykyisestä reitistä. activity_1179232311.gpx
 7. Älähän nyt suotta hermostu. Sykealueesi voi olla vallan muuta kuin mittarin ehdottamat. Ne kannattaa ensin selvittää ja syöttää mittariin oikein. Eikä niitä mittarin arvioita harjoituksen rasittavuudesta kannata muutenkaan kovin vakavasti ottaa. Kyllä perstuntuma on parempi.
 8. harmis

  Talvijuoksukengät ?

  Tietenkään sellaisiin ultrakevyisiin vaahtokumipohjiin ei voi laittaa, mut melkeinpä mikä tahansa maastojuoksukenkä käy hyvin.
 9. harmis

  Talvijuoksukengät ?

  Vinkkinä että kannattaa ostaa irtonastoja ja ruuvata ne itse sellaisten kenkien pohjaan jotka sopii jalkaan. Oman kokemuksen mukaan kaikki myytävät nastakenkät on liian jäykkiä, kapeita ja liian isolla dropilla. Nastasetti maksaa parikymppiä ja pysyy ihan yhtä hyvin kuin tehtaallakin ruuvattu nasta.
 10. harmis

  Finlandia hiihto peruttu

  Harmillista monelle, mutta itselleni lähinnä helpotus, koska hiihtoharjoitusta takana 0m tänä talvena. Viiskymppinen kylmiltään varmasti menisi maisemia katsellessa, mutta reippaampi hiihto saattaisi tuntua pahalta. Toivottavasti ensi vuonna saadaan taas lunta. Tänä vuonna ei ole enää tarvis tullakaan kun talven päätapahtuma peruuntui.
 11. harmis

  Talvijuoksukengät ?

  Minä ostin Kärkkäiseltä nastoja viime talvena. Nastoitin niillä omat, alunperin ei nastalliset talvijuoksukengät, ja toimii ihan yhtä hyvin kuin kalliiseen hintaan valmiiksi nastoitetut. Linkkiä en jaksa puhelimella alkaa kaivamaan, mutta google tietää.
 12. harmis

  Polar Flow

  Sieltähän ne näkyy kun klikkaa yläpalkista edistyminen, sitten harjoitusraportti. Oikealla ylhäällä on valikko josta saa aikajakson valittua ja sitten vaan valitsee vuoden ja lajin/lajit. edit. ai tässä olikin kyse puhelinsovelluksesta. Sieltä ei tosiaankaan näe kokonaismääriä.
 13. Saahan sen asennettua siihen NIS levyn päälle jos haluaa. Itsellänikin on. Jos jollain kauppiaalla on SNS:ää varastossa niin kyllä se onnistuu asentaa. Taikka jos itselläsi on vanhat SNS:t niin asenna ne. Syynä kai on se, että Salomon on siirtynyt Prolink siteeseen, joka on NNN yhteensopiva.
 14. harmis

  Garmin Connect

  Jaaha, connectista saa taas näköjään vuoden tauon jälkeen järkeviä raportteja ulos, eli jokaisesta lajista erikseen. Sen sijaan Polar Flow on ollut jo viikkoja sekaisin, eikä sieltä saa mitään järkeviä raportteja ulos. Pistää harkitsemaan Garminin leiriin palaamista. No, mennään toistaiseksi näin, että polarin mittari ja flowsta tietojen synkkaus connectiin. Mittariin olen kuitenkin tyytyväinen. Harmi kun kellään valmistajalle ei ole täydellistä pakettia. Mittariksi riittää hyvä toimintavarma perusmittari. Ei siitä treenin aikana tule sen kummemmin mitään katsottua. Nettisovellus olisi täydellinen kun Garminilta ja Polarilta yhdistää kaikki hyvät ominaisuudet, ja riisuisi vähän turhuuksia. Garminilla on hyvää että saa lisättyä varusteet ja nyt lajikohtaiset raportit. Polarilla aiemmin nuo raportit, jotka on nyt rikki, ja selkeempi käyttöliittymä. Mobiilisovellukset on molemmilla surkeat.
 15. Kannattaako tuollaisia unimittauksia ottaa muuta kuin huumorilla. Yhtä tyhjän kanssa, ei kiinnosta seurailla. Emännän äMmässä on ollut välillä sellaista vikaa että ei tallenna matkaa. Kun harjoituksen lataa flowhun, näyttää kuitenkin reitin, mutta ei edelleenkään kuljettua matkaa. Laitettiin kesällä se huoltoon mutta eivät löytäneet mitään vikaa. Oli palauttaneet vain tehdasasetukset. No sen jälkeen se onkin toiminut, kunnes noin kuukausi sitten teki taas saman. Sen jälkeen on taas toiminut normaalisti. Tuoreinta päivitystä siihen ei ole vielä asennettu. Varmaan joku maanantai kappale. Oma äMmä on toiminut hyvin ilman mitään ongelmia. Molemmat ostettu alkuvuodesta eli vajaa vuosi sitten.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy