Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Köli

Jäsenet
 • Posts

  464
 • Liittyi

 • Last visited

About Köli

 • Syntymäpäivä 21.11.1977

Converted

 • Tavoite
  ---

Köli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Ainiin! Lasten juoksu oli perjantaina pikkuisten mielestä tosi kiva!
 2. Okei, mukava tapahtuma ensikertaa järjestettynä. Hauska reitti, vaikka kapea ja hitaahko, tapahtuman kasvun kannalta taitaa noi pasilan sokkelot tulla liian nopeasti yhtään suuremmalle porukalle. Ahdasta ja kaatumisia paljon jo nyt. WC:T! Oliko bajamajoja jopa kuusi!? +finlandiatalon alalaulan vessat, tää oli lähinnä vitsi. Ei näin. Musiikkia ja bändejä oli lupailtu pitkin reittiä, tosiaan ei ollut 1:40-1:45 vauhtien kohdalla ainakaan bandit pystyssä, pari nokkahuilistia ja paluureitillä pianisti musisoimassa. Muilla paikoilla oli melko hiljaista. Järjestelyistä muuten, oli turhan paljon sellaista edestakaista liikettä/risteävää liikennettä, maalinjälkeen, varustesäilytyksessä ja kampissa kisateltassakin. Fiilis oli hyvä ja varsinkin järjestäjät kaikki tosi hyvällä fiiliksellä liikenteessä. Kiitos ja eiköhän ensvuonna nähdä taas täällä.
 3. Joo, näin juuri. Olen ollut tapahtumassa jossa kävi niin että reilu jono oli vielä numerohakuun/ilmoittautumiseen lähdön hetkellä, toisaalta oli pienempi tapahtuma, jolloin lähtöä siirrettiin.
 4. Mä olen tulossa tutustumaan forssan järjestelyihin pyöräilyn ja puolikkaan verran, eli combolle tullaan.
 5. Todella tyhmä ajatus! Siis niin tyhmä että onneks päivä ei sovi, muuten tuolla oltais itseään nolaamassa.
 6. Mä olen pukenut kamat laivalla ja laittanut jotkut pitkät vaan sitten päälle, jotka jää vaihtovaatteiden kanssa varustesäilöön. Järjestelyt on sekä laivalla, että tukholmassa erinomaiset. Viikkarilla mekin tullaan :)
 7. Pakko myöntää, että sama tuli mieleen viime sunnuntaina hannoverin maratonilla, missä siis reitti kiertää keskustaa, ja kisakeskus oli kaupungintalolla. Naureskelin ajatukselle, että täällä pikkukaupungissa on vaatimus, että vain 1 katu suljetaan ajoittain. Tuolla se oli koko keskusta mukana tapahtumassa. Tähän vielä päälle, että noitten kaikenmaailman "anarkistien" kyllä pitää saada vallata katuja ja osoittaa mieltään pesäpallomailoin tms. No, joku päivä meilläkin :)
 8. Samoilla linjoilla, turhaa valittamista. Mulle HCR on semmoinen kesän aloitus, ja siellä pitää ollakkin karnevaalia. Ei moni tapahtuma suomessa pääse vastaavaan tunnelmaan kuten vaikka muualla euroopassa isohkot juoksutapahtumat, karnevaalia se siellä vasta onkin. Kyllä mä olen ainakin löytänyt pienempiä tapahtumia vielä vaivatta missä voi sitten keskittyä raastamiseen pelkästään, ei kaiken tarvitse olla samanlaista. Tässäkin paistaa perinteinen suomalainen valitus vaan läpi, miksi ei voisi olla vaikka vaan iloinen muiden puolest ketkä vaikka pitävä HCR:stä, jos ei itselle sovi, voi vaikka jäädä katsojaksi tai valita toisen tapahtuman. Tää ei oo niin haudanvakavaa.
 9. Meinasi tosiaan kylmyys viedä alussa, vasta kun ekalla kierroksella käännyttiin myötätuuleen alkoi merkkejä lämpenemisestä tulla. Sittenhän alkoi jo aurinkokin paistella. Mukava lauantai-illan pikku tapahtuma.
 10. Mukana, kuten aina. Mukaan vaan muutkin, omien voimavarojen mukaan.
 11. Vielä toipilaana, ehkä ensviikolla. :(
 12. Köli

  Montrail

  Okei, EN tule. Lastenhoito meni uusiksi, no pitäkää hauskaa munkin puolesta. Mä alan murjottamaan nyt.
 13. Köli

  Montrail

  Tulen tulen, ei tässä nyt ihan missään nappikunnossa olla, mutta eihän tämmöistä nautintoa voi missata millään. Liftailen sitten vaikka reitiltä kotiin jos ihan ylivoimaiseksi heittäytyy. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy