Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Köli

Jäsenet
 • Content Count

  464
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Köli

 • Syntymäpäivä 21.11.1977

Converted

 • Coopperi
  2995
 • 10km
  40:46
 • Puolimaraton
  1:36:44
 • Maraton
  3:29:52
 • Tavoite
  ---
 1. Ainiin! Lasten juoksu oli perjantaina pikkuisten mielestä tosi kiva!
 2. Okei, mukava tapahtuma ensikertaa järjestettynä. Hauska reitti, vaikka kapea ja hitaahko, tapahtuman kasvun kannalta taitaa noi pasilan sokkelot tulla liian nopeasti yhtään suuremmalle porukalle. Ahdasta ja kaatumisia paljon jo nyt. WC:T! Oliko bajamajoja jopa kuusi!? +finlandiatalon alalaulan vessat, tää oli lähinnä vitsi. Ei näin. Musiikkia ja bändejä oli lupailtu pitkin reittiä, tosiaan ei ollut 1:40-1:45 vauhtien kohdalla ainakaan bandit pystyssä, pari nokkahuilistia ja paluureitillä pianisti musisoimassa. Muilla paikoilla oli melko hiljaista. Järjestelyistä muuten, oli turhan paljon sellaista edestakaista liikettä/risteävää liikennettä, maalinjälkeen, varustesäilytyksessä ja kampissa kisateltassakin. Fiilis oli hyvä ja varsinkin järjestäjät kaikki tosi hyvällä fiiliksellä liikenteessä. Kiitos ja eiköhän ensvuonna nähdä taas täällä.
 3. Joo, näin juuri. Olen ollut tapahtumassa jossa kävi niin että reilu jono oli vielä numerohakuun/ilmoittautumiseen lähdön hetkellä, toisaalta oli pienempi tapahtuma, jolloin lähtöä siirrettiin.
 4. Köli

  Forssan Suvi-ilta 14.6.-14

  Mä olen tulossa tutustumaan forssan järjestelyihin pyöräilyn ja puolikkaan verran, eli combolle tullaan.
 5. Todella tyhmä ajatus! Siis niin tyhmä että onneks päivä ei sovi, muuten tuolla oltais itseään nolaamassa.
 6. Mä olen pukenut kamat laivalla ja laittanut jotkut pitkät vaan sitten päälle, jotka jää vaihtovaatteiden kanssa varustesäilöön. Järjestelyt on sekä laivalla, että tukholmassa erinomaiset. Viikkarilla mekin tullaan :)
 7. Pakko myöntää, että sama tuli mieleen viime sunnuntaina hannoverin maratonilla, missä siis reitti kiertää keskustaa, ja kisakeskus oli kaupungintalolla. Naureskelin ajatukselle, että täällä pikkukaupungissa on vaatimus, että vain 1 katu suljetaan ajoittain. Tuolla se oli koko keskusta mukana tapahtumassa. Tähän vielä päälle, että noitten kaikenmaailman "anarkistien" kyllä pitää saada vallata katuja ja osoittaa mieltään pesäpallomailoin tms. No, joku päivä meilläkin :)
 8. Samoilla linjoilla, turhaa valittamista. Mulle HCR on semmoinen kesän aloitus, ja siellä pitää ollakkin karnevaalia. Ei moni tapahtuma suomessa pääse vastaavaan tunnelmaan kuten vaikka muualla euroopassa isohkot juoksutapahtumat, karnevaalia se siellä vasta onkin. Kyllä mä olen ainakin löytänyt pienempiä tapahtumia vielä vaivatta missä voi sitten keskittyä raastamiseen pelkästään, ei kaiken tarvitse olla samanlaista. Tässäkin paistaa perinteinen suomalainen valitus vaan läpi, miksi ei voisi olla vaikka vaan iloinen muiden puolest ketkä vaikka pitävä HCR:stä, jos ei itselle sovi, voi vaikka jäädä katsojaksi tai valita toisen tapahtuman. Tää ei oo niin haudanvakavaa.
 9. Meinasi tosiaan kylmyys viedä alussa, vasta kun ekalla kierroksella käännyttiin myötätuuleen alkoi merkkejä lämpenemisestä tulla. Sittenhän alkoi jo aurinkokin paistella. Mukava lauantai-illan pikku tapahtuma.
 10. Mukana, kuten aina. Mukaan vaan muutkin, omien voimavarojen mukaan.
 11. Olin lauantaina 4 tunnin jäniksenä ja tuo porrastus varmaan niissä ryhmissä tuli eniten esiin. Ihan ei osunut nappiin tuo porrastus, kun taisi olla luokkaa 1:55 puolikkaan menijöitä mitkä siihen ensimmäisenä risteytyi. Pientä hienosäätöä ensivuonna, tai tietenkin jos osallistujamäärä paljonkin kasvaa, niin sitten asia on toinen. Nyt oli hetkenaikaa hiukan sekavaa kun kohtuu kapealle väylälle tuli hiukan eritahtisia juoksijoita, sitten se taas tasaantui parin kilsan jälkeen. Ja olihan tässä jo tottunut siihen väljyyteen tiellä. Hyvänä puolena on että enemmän eloahan siihen tietenkin tuli, mutta eipä se kaikkein väsyneintä tietenkään auta. Parempi kuitenkin näin, kun taas viimevuonna oli todella hiljaista koko loppumatkan ja otaniemen kentälläkin vielä, muutama hassu maratoonari yksinään. Hämeenlinnan kaupunkimaralla puolikkaanjuoksijat lähtevät kesken kaiken erireitille kohti maalia, siinä on kanssa hiukan orpo olo, kun tuntuu että jäät tielle ihan yksistään. Ei ainakaan kanssajuoksijoista saanut tukea. Ja ihan totta, kyllä sinne rantaraitille enemmänkin juoksijoita mahtuu. Muuten oli hieno sää, mukava seuraa ja mahtavaa onnistumisen iloa paljon. edit. Ja olisihan ihan hiton tylsää jos kaikki tapahtumat olisi samanlaisia.
 12. Joo ei todellakaan tarvitse olla, mutta toisaalta jos ilmoitetaan matkan olevan jotain niin sittenhän se olisi ihan kiva että näin olisi.
 13. Kassin sisältö oli mun mielestä myös parempi kuin yleensä, riittävästi juomaa, palaria ja bansku. Ei tarvinnut heti sännätä hakemaan välipalaa jostain. Oli tuollakin outoja näytteitä mutta ihan ok muuten. Tapahtuma oli kiva pikkutapahtuma vaikkakin valitettavasti alimittainen, mun mielestä se alun sakkokierros ei ollut riittävän pitkä, koska yksikään km kyltti ei osunut kohdilleen. Reitti oli erilainen ja haastavakin, hyvää vaihtelua teollisuusalueiden kiertoon. Mua kanssa jo hiukan ärsyttää toi perisuomalainen valitus joka hiton asiasta, ei tarvitse osallistua jos se on niin vaikeeta.
 14. Mikäs pizzapäivä tänne sattui, samaa täälläkin väänetään.
 15. Köli

  Oxroadultra 2013

  Noin, huono ja kiireinen kevätkausi saa arvoisensa päätöksen. Pakko viheltää peli poikki ja jättää väliin tälläkertaa. Halvimman hintaryhmän tiksu löytyy kanssa, jos kiinnostusta niin yyveetä kehiin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy