Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ossik

Jäsenet
 • Posts

  1 234
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by ossik

 1. ossik

  Magen Cooper

  Tarkoitus olisi tulla mittaamaan tämän hetkinen kunto - ellei sitten tämän päivän koriskarnevaalista tule takapakkia kuntoutukseen. Takana on keväinen lonkan rasitusvamma ja kolmen kuukauden juoksutauko sekä hidas paluu lenkkeilijäksi. Tavoitteena voisi olla, että häviän Snaksterille alle kierroksella, roikun säällisen pitkään Pegasuksen peesissä ja tulos alkaa kolmosella.
 2. James, ei voi olla! Toivottavasti saat vaivat selätettyä ja pääset jonkinmoiseen kisafiilikseen. Ota tavoitteeksi mun enkan lyöminen - tuon pitäisi onnistua sulta vähän huonommassakin kunnossa. Muille tiedoksi, minä lähden Hampuriin kantamaan Jameksen juomapulloa. Juoksin itseni paskaksi, lonkassa on rasitusmurtuma ja totaalista juoksukieltoa kesään asti.
 3. Hampuriinpa suuntaan minäkin. Valitsin Hampurin kevätmaraksi, koska tapahtuma on tarpeeksi iso ja tasokas eli siellä riittää omantasoista juoksijaa, saksalaiset osaavat järjestää sujuvan tapahtuman ja Hampuriin pääsee helposti lentämällä. Ajankohta myös sopii minulle, reitti on tasainen ja Hampurissa juosseet ovat kehuneet tapahtumaa. Treeni on kulkenut hyvin ja motivaatio kohdillaan. Sikäli kun kaikki menee suunnitelmien mukaan lähden tavoittelemaan selvää ennätysparannusta.
 4. Tarkoitus on tulla ja tehdä Aktiassa maravauhtinen pitkis - sen verran tympeää tuolla ulkona on just nyt juosta kovaa että itseä pitää vähän huijata tekemään tällainen kova pitkis. :)
 5. Näin tehdään, kiva päästä treenaamaa yhdessä!
 6. Ylihuomenna eli la 31.1. ois tarkoitus juosta 8 kilsaa noin 3.45 min/km. Aloitus voisi olla siinä klo 10-11. Lähteekö joku mukaan treeniin?
 7. Paranemisia sinnepäin! Minä menen joka tapauksessa eli jos joku kaipaa treeniseuraa, niin huomenna klo 16 juoksen 8 km @3:45, tai jotain vastaavaa.
 8. Siis kyllähän koulusta voi myöhästyä ja olla poiskin, jos on hyvä syy! Uskoisin, että ehdin paikalle vähän vaille neljä - eli mun puolesta vois aloittaa treenin neljältä. Mulle sopis ehkä vähän rivakampi vauhti, karkeasti 3:45-3:55 min/km ja tuota sellainen 8-10 kilsaa.
 9. mulla ois tarkoitus mennä tiistaina. Voi kyllä olla, että en ehdi ennen neljää hallille. Onko 16.30 sulle ehdoton takaraja? Periaatteessa aamu sopis aikatauluihin, mutta noin aikaisin ei oikein nappaa tehdä mitään reipasta, jos on vaihtoehtoja.
 10. 2010 eka juoksuvuosi 3.36 2011 3333 km 3.08 2012 3.05 2013 2.59 2014 n. 3400 2.54.48 jaahas, en näköjään ollutkaan laskenut vuosien 2012-13 kokonaiskertymää yhteen. Syystä, että erinäisten jalkavaivojen vuoksi kilsamäärät jäivät ennätysvuodesta 2011 enkä ole halunnut stressata itseäni tällä asialla. Luultavasti määrä on jotain 2500-3000 kilsaa ja korvaavat päälle. Mainittakoon vielä, että olen onnistunut parantamaan enkkaa jokaisella seitsemällä maratonilla.
 11. Periaatteessa kiinnostaisi, mutta olen vielä toisaalla joulunvietossa. Toivottavasti saadaan tammikuussa sopimaan jotain vastaavaa.
 12. Kyllä tuo on latuna, jos vaan on hiihtokelejä. Paloheinän majan jälkeen ei lumisena talvena oikein pääse juosten Haltialan suuntaan, vaan kaikki reitit on latuna.
 13. Minähän voitin tuolta viime vuonna kinkun, kunnon mötikän. Mukava tapahtuma, ja tulen taas, jos vain ehdin.
 14. Juu, tulossa oon ja hidas vauhti passaa.
 15. Tänään taas mennään! Minä tuun, ketkä muut?
 16. ossik

  Maraton alle 2:40

  Mitäs mitäs, muutto edessä? Lähdetkö töihin vai opiskelemaan?
 17. Tuun keskiviikkona. Seminaarista: marraskuun aktiapäivä on jo buukattu, joulukuu on toistaiseksi vapaa.
 18. ossik

  Viikin Viiskytviis

  Kyllähän tuo houkuttaa tuollaisena leppoisena retkeilynä. Katellaan, miten sopii aikatauluihin yms.
 19. Oisin tullut, mutta auto hajos ja pitää viedä huoltoon, enkä ehdi Yleen.
 20. No niin, meikämandoliini palaa huomenna Yleen. Ois nastaa juosta taas porukalla eli kaikki messiin.
 21. ossik

  Spartathlon 2014

  Tsemppiä kaikille, tämä on mun papereissa legendaarinen kisa ja jokainen osallistuja on ihalun ansainnut. Toivottavasti joku kisaa tarkemmin seuraavista päivittelee tänne kisan etenemistä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy