Jump to content
Juoksufoorumi.fi
trouble

Jäsenet
 • Content Count

  773
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanhan tiedon mukaisesti menin hakemaan kisanumeroa Kaaren top-sportista enkä kuulemma ollut ainoa. Eli numero hakematta. Niitä voi hakea huomenna alkaen klo 9, mutta en mistään löytänyt, mihin mennessä numero viimeistään pitää hakea. Jälki-ilmo päättyy klo 12 eli pitääkö numerokin hakea ennen sitä vai riittääkö, kun hakee esim ennen klo 13?
 2. Yritin laittaa tän maraton-ketjuun, vaan eipä näköjään mennyt. Foorumin ulkoasu on kovasti muuttunut sitten viime käynnin...
 3. Enpä kysy, oliko joku muu täällä mukana 6.6., kun olin ainoa suomalainen osanottaja. Mahtava meininki oli, mukava pikkutapahtuma, upeat maisemat. Olin yötä teltassa leirintäalueella ja kun alue oli 5 km päässä kisapaikalta, vuokrasin sieltä pyörän maraton-päiväksi, niin pääsin näppärästi paikalle. Jääkarhuvahdit huristelivat mönkijöillä ohi tämän tästä ja pitivät huolta juoksijoiden turvallisuudesta. Reitti oli rankka meikäläiselle, mutta saatanpa mennä ensi vuonna uudestaan, niin mukavaa oli.
 4. trouble

  Wihan kilometrit 2014

  Ei tarvinnut, hyvin sujui lökäpöksyadduissa naruvirityksellä ja enkkaakin pukkas. Mihin muka tarttee jotain juoksutrikoita? Kiitokset järjestäjille jälleen kerran sujuvasta kisasta ja hyvästä musasta.
 5. trouble

  Wihan kilometrit 2014

  Hyvä huomata tähän aikaan tamperelaisessa hotellihuoneessa, että juoksuhousut on jääneet himaan. No, verkkareilla mennään sit...
 6. trouble

  Wihan kilometrit 2014

  Nonstoppiin tulossa nyt kolmatta kertaa. Jep, se on ihan loistava idea, varsinkin meille hitaille.
 7. trouble

  HCM 16.8.2014

  Paransin vaatimatonta maratonenkkaani yli puoli tuntia, mistä tuli hyvä mieli. Mutta vasta nyt uppoaa ruoka ja juoma, luulin jo, että tippapullo kutsuu, kun ei edes vesi pysynyt aluksi sisällä, mutta vähitellen, vähitellen. Juomapisteitä oli kerrankin tarpeeksi.
 8. trouble

  HCM 16.8.2014

  Ai niin olihan siinä kaffeetakin ;-) Joo, jännittää ihan sikana.
 9. trouble

  HCM 16.8.2014

  Piti ihan tsekata, joo, tää on mun 6. HCM muutaman vuoden tauon jälkeen. (Onkohan ollut pulaa sponsoreista, kun ennen kisakassissa ja kisahallilla oli tarjolla monenlaista syötävää, nyt 10 gramman pussit ketsuppia ja sinappia.)
 10. Sään puolesta näyttäisi tulevan oikein kunnon maastomeininki.
 11. On tullut yksäriä kyydistä, mutta en saa niitä auki eli voi laittaa viestiä 050-3033168, olen lähdössä Länsi-Helsingistä aamulla n klo 7.
 12. Järjestäjä toivoo, että mentäisiin kimppakyydeillä Pirttijärven parkkikselle. Itse en oikein uskalla mennä kenenkään kyytiin, kuski kun joutuu sitten odottelemaan maaliin tuloani pari tuntia, mutta otan kyllä mielelläni kyytiläisiä, jos hidas aikataulu ei haittaa. Lähtö Länsi-Helsingistä klo 7 aikaan.
 13. Minäkin juoksin oman ennätykseni tuolla tänään :) niin tuli vähän hyvitystä pieleen menneseen Nuuksion maratoniin neljä viikkoa sitten.
 14. trouble

  Nuuksio Classic 31.8.2013

  Ne hirvarit olikin meikäläisen kimpussa, kun menin niin hitaasti . Ja kyllähän tää nyt viimeistäänkin herätti huomaamaan, missä rapakunnossa sitä on. Täytyy alkaa treenaamaan!
 15. trouble

  Nuuksio Classic 31.8.2013

  Mahtavia tuloksia porukoilla :) Mulla tuli tänään juoksu-urani ensimmäinen keskeytys (sitä ennen 23 kisaa, joissa ei yhtään keskeytystä), joka johtui yksinkertaisesti siitä, että liian huono kunto ja kyytipoikana eksyminen reitiltä, joka oli ihan omaa syytä, olin niin ajatuksissani, etten seurannut reittiä, jonka kyllä hyvin tunnen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy