Jump to content
Juoksufoorumi.fipelli

Jäsenet
 • Content Count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pelli

  IRock2 - maastojuoksukenkä

  Ostin pari viikkoa sitten nuo XTRM:t Suunnistajan kauppa-autosta. Sovittaessa tuntuma oli aika kova, mutta kun suunnistuskenkänä olen käyttänyt saman merkin Dviliä, niin uskalsin ostaa. Testasin eilen ensimmäistä kertaa 18 km polkujuoksutapahtumassa. Minusta hyvä kenkä, ja sopii ehdottomasti paremmin pitkälle matkalle kui Dvil. Ei rakkoja eikä hiertymiä ja istuu jalassa tosi hyvin. Sopii ehkä paremmin vauhdikkaammalle menijälle kuin minunkaltaiselleni hölkkäilijälle. Ensituntuma kuitenkin paljon positiivisempi kuin Inoveissa, joita olen enimmäkseen käyttänyt viime aikoina.
 2. pelli

  Maastojuoksukengät

  Kyselin toisessa ketjussa kokemuksia Fellraiserista ja Adizero Xt:sta. Kiitos Hancockille kommenteista, niistä oli apuja. Haussa siis korvaaja kankean ja kömpelön oloiselle Salomon XA Pro jne mallille. Pitäisi toimia etenkin pitemmällä matkalla, päätavoite puristaa Vaarojen Maratonin ajasta aikaa pois. Inov8:n roclite 295 kävin sovittelemassa, tuntui hyvältä pari kokoa isona, mutta jäi hankkimatta koon puuttuessa. Onko kokemuksia pitkistä matkoista Sarvan kengillä? Houkuttaisivat, mutta ovatkohan riittävät pitkälle matkalle?
 3. Kiitos kommenteista. Näistä oli hyötyä. Adidas on saanut hyviä arvosteluja netissä, mutta kotimaassa en ole nähnyt myynnissä missään. Jotenkin Salomon tuntuu luotettavammalta. Sense Ultra vaikuttaa erittäin pätevältä, vaikka onkin aika hintava verrattuna Adidakseen ja Fellraiseriin. Onko kokemusta ja suosituksia muista vastaavantyyppisistä muun merkkisistä (inov8, Sarva) menopeleistä?
 4. Onko millaisia kokemuksia oheisenlaisista kengistä? Hakusessa olisi kevyempi kenkä maastoon ja ensi syksy Vaarojen Maratonille. Tällä hetkellä alla on Salomonin XA Pro jne. jotka tuntuvat kovin kankealta ja raskaillakin, mutta ovat muuten hyvin istuvat. Tiekenkänä taas on Adidaksen Boston, joka on osoittautunut loistavaksi kengäksi. Näistä saatujen kokemusten ja netistä luetun perusteella XT 4 ja Fellraiser vaikuttaisivat pätevillä. Speksien perusteella kengät ovat lähellä toisiaan, mutta miten käytännössä? En ole löytänyt kumpaakaan kenkää sovitettavaksi, kun kaupat tarjoavat pääasiassa Speedcrossia tai Asicsen vastaavia. Onko tietoa miten koot vastaavat merkkien muita malleja?
 5. Löytyy myös täältä. Paita on onnistunut, mutta housut olivat omassa kerrastossani kelvottomat. Eivät istu kovinkaan hyvin. Tuo HH on onneksi osoittautunut erittäin hyväksi ostokseksi.
 6. Olen aikaisemmin touhunnut näillä halpiskerrastoilla, Catmandooilla jne. Päätin nyt siirtyä askeleen eteenpäin ja ostin tämän ketjun perusteella HH:t. Tuntuvat hyvältä päällä, ja toimivuus testataan huomenna. Villa kiinnostaisi, mutta atoopikon nahka on sitä aikaisemmin hylkinyt. Onko muilla kokemuksia tästä? Toinen asia, mikä on askarruttanut on paidan pituus / vyötärön korkeus. Pitkäselkäisenä on ollut ongelmia löytää paitaa, jonka helma olisi myös pitkä. Olisiko kellään tiedossa merkkiä/mallia jossa olisi tavallista pidempi selkäosa?
 7. Pyöräilytakki korkealla kauluksella suojaa kaulan aika hyvin. Ostin vähän aikaa sitten myös Buffin, joka ainakaan näillä pakkasilla ei ole osoittautunut tarpeelliseksi lisäksi. Sen hyödyt tulevat varmaan esille kunhan säät kylmenevät, ja joutuu vetämään jotain myös leuan suojaksi.
 8. pelli

  Puma Complete Concinnity

  Cittarissa näytti olevan edullisesti jotain Scottin kanta-päkiävaimennettuja juoksukenkiä edullisen oloiseen hintaan. Mallia en kuollaksenikaan muista. Onko kenelläkään kokemusta noista kengistä?
 9. pelli

  Karhu M-sarja

  Itse päädyin tilaamaan punaiset M1:set Budgetsportin verkkokaupasta hintaan 49,90 e. Tilasin itselleni kokoa 10,5, joka tuntuu oikein sopivalta. Nyt pitäisi vain päästä testaamaan kenkä käytännössä, vastaako odotuksia. Tarkastin myös Budgetsportin tilanteen äsken. Punaisesta M1:sestä sieltä löytyy vielä kokoja taulukon ylä- ja alapäästä, kultaisesta taas kokoja sieltä väliltä.
 10. pelli

  Karhu M-sarja

  Karhujen M1:siä tekisi itsekin mieli, varsinkin kun nyt olisi tarkoitus aloittaa juoksentelu ihan tosissaan. Joensuusta on kuitenkin kaikki koot myyty loppuun, joten pitänee tehdä ostos verkkokaupasta. Sopivuutta en kuitenkaan pääse testaamaan. Viime vuonna kokeilin yhtä paria, mutten muista mikä oli koko. Tällä hetkellä kenkinä on M3:set, joten olisiko kenelläkään tietoa vastaavatko M1:sten ja M3:sten koot toisiaan? M3:sissa kokona tällä hetkellä 10. Ja olisiko kellään myös vinkkejä, mistä M1:siä tällä hetkellä saisi edullisimmin?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy