Jump to content
Juoksufoorumi.fi

BorntoRun

Jäsenet
 • Posts

  1 137
 • Liittyi

 • Last visited

About BorntoRun

 • Syntymäpäivä 22.03.1984

Converted

 • Tavoite
  Hawaii Ironman 20xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BorntoRun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputation

 1. Kuulostaa niin järjettömältä tarinalta, että jos tuota ei olisi virallisesti kirjoitettu niin en siihen edes uskoisi. Kankaanpään suuntaan ei tarvitse kyllä edes kusta, tai toisaalta siellä kunnantalolla voisi vaikka tortut käydä vääntämässä lattialle. Lisäksi tuo vaadittu 6500€ vuokra on täysin järjetön kun Suomen isoimmassa juoksutapahtumassa vuokra on käsittääkseni n. 2000€ ja kyseessä hieman suurempi expo.
 2. Toivottavasti ei koskaan enää (0-12). Jos näin vielä joskus tapahtuu pitää rahasumman olla iso, tai sitten on maksakirroosi päässyt perkele iskemään.
 3. Tuolla on kyllä osa ihan käsittämättömiä tuloksia. Hieno kyllä nähdä välillä salilla tai lenkillä +80v tyyppejä jotka on ihan oikeasti skarppeja ja hyvässä kunnossa Huikeita tuloksia
 4. ^Kiitos teille! Nyt voi alkaa jo treenaamaan maailmanennätystä 70v, eli ei tarvii mennä edes alle 3h jos tulkitsin oikein:)
 5. ^Kiitos. Näkyykö tuossa ollenkaan mikä on mikäkin ikäluokka? Ylhäältä lähtenee vanhimmasta päästä, mutta en näe missään sitä ikäkategoriaa?
 6. Onko missään nähtävissä mitkä ovat maailmanennätykset maratonilla ikäsarjoissa 50v, 60v, 70v, 80v ja 90v? Kiinnostaisi tietää.
 7. Nuori lokki meinasi jäädä adioksen alle kun olin peekoota paahtamassa Kaivopuistossa. Olen tottunut että ihmiset ei väistä mutta ensimmäistä kertaa jouduin eläintä oikeasti väistämään. Olikohan kyseinen yksilö juovuksissa vai muuten vain ensimmäinen arvonsa tunteva lintu. Kyllähän puluja saisi fillarin kanssa kädellä napattua ja kerran yksi valkoposki hanhi yritti tehdä kamikazet juoksemalla fillarin pinnojen väliin "tarkoituksella", mutta juosten on vauhti sen verran hitaampi että kyllä siinä siilitkin ehtii pois alta yleensä
 8. Odotin jo että pääsee korkkaamaan viimein Löylyn saunan, mutta aukeaa näköjään vasta yhdeltä. Ei hyvä.
 9. BorntoRun

  Skiket ja Skikkaus

  Itse innostuin lajista uudestaan Nirjan reissulla jossa sai oikeasti nousta pitkiä mäkiä ruuhkattomilla vuonomaisema teillä. En kyllä itse ole käyttänyt ikinä muita kuin kevyitä ja hyvin hengittäviä luistelumonoja. Niillä saa todella tukevan paketin aikaan. Hieno ja erittäin aliharjoitettu liikuntamuoto joka sopii joka paikkaan myös turvallisuusseikat huomioon ottaen
 10. BorntoRun

  Suunto Ambit3

  minulta hajosi vihdoin rannekeremmi. Nyt sitten saapui varaosa, mutta mites nämä pirun kiinnitysruuvit? Miksi pitää kaikki tehdä taas liian vaikeaksi. Millä olette saaneet ne ruuvit auki? Itselläni löytyy kyllä tuo viisikulma, mutta ei tietenkään noin pientä kokoa. Pitääkö tässä ostaa vielä jollain 20€ sopiva työkalukin?
 11. Harmi että Afrikassa homma ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Isot onnittelut Haugesundista! Hawaiin reissusta tulee varmasti upea. Norja on hieno maa ja siellä olisi kyllä todella upeata kisata erityisesti Norsella. Harmikseni unohdin laittaa tälle vuodelle loton menemään. Pitää muistaa taas laittaa 2019 vuodelle arpaa vetämään. Itse laitoin tälle kaudelle tavoitteeksi jo viime elokuussa Tukholman maratonin. Kävin toki uimassa ja fillaroimassakin, mutta juoksun ehdoilla mentiin. Tukholma ei mennyt ihan putkeen, mutta toisaalta en ole ikinä maratonia juossut seisovassa helteessä, joten vaikea sinällään antaa realistista arviota koko suorituksesta. Tuntui kuitenkin että juoksu meni ihan ok ilman suurempia ongelmia. Nyt vähän mietinnässä että jaksaako alkusyksystä vielä paahtaa jonkun maratonin vai veteleekö vaan omaksi ilokseen jotain 10km ja puolikkaan kisoja. Lähtökohtaisesti tällä hetkellä kiinnostaisi eniten kaikki vuoristojuoksut, joissa pystyisi myös oikeasti juoksemaan. Semmoisia teknisiä reittejä en kaipaa. Triathlonin osalta vetäydyin toistaiseksi, mutta edelleen kiinnostaa nuo extreme-kisat. Myin pyöränikin juuri, joten nyt löytyy enää maantietykki kellarista. Itse ketjuun palatakseni, niin sen ainakin tiedän mitä tuo alle 9h vaatii. Jos yksi osa-alue, ja varsinkin fillari sakkaa niin silloin vaatii jo hirveää tykitystä kahden muun lajin osalta. Sitten näiden lisäksi pitää vielä toivoa että luontokin palvelee oikeilla olosuhteilla. Ehkä sitten jos joku vuosi Helsinkiin tulisi Ironman, niin voisi taas alkaa pohtimaan tätäkin prosessia uudestaan
 12. Täytyy vielä sanoa että ylivoimaisesti paras tapahtuma tähän mennessä. Menee kirkkaasti Pariisin edelle omassa luettelossa. Vanhasta reitistä en tiedä mutta tämä uusi kyllä näyttää parasta Tukholmaa. Yllätti myös se että tuolla tosiaan tapahtuma on iso ja se näkyi ainakin liikenteen osalta merkittävästi kun autoja ja julkisia ei ollut seassa pyörimässä. Tänne pitää tulla uudestaan!
 13. Nyt kun istuu täällä terassilla niin ei voi uskoa miten selvisi eilisestä suhteellisen hyvin. Ihan kun saunomassa olisi. Tuskallista jo tämä kylmän oluen juominenkin.
 14. Sääennustus näyttää todella pahalta kovaan juoksuun. Voisi vaihtaa osallistumisen katsojan rooliin. Varmaan mitään isoja säämuutoksia tuskin tapahtuu jos ennusteet ovat ensi viikolle joka päivä +25 ylöspäin.
 15. Onko karjuminen juttelua? ”Tietä perkele!”. Ulkomailla ei voi karjua, tai voi mutta kun kukaan ei jostain syystä ymmärrä siellä Helsinkiä. Pitää ehkä alkaa opettelemaan etukäteen paikalliset voimasanat kun menee jonnekin hevon skutsiin taas raastamaan. Nyt pänttäämään ruottia kun koulussa ne ei mitään fiksua sen osalta opettanut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy