Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Hiihtäjä_Hessu

Jäsenet
 • Content Count

  47
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Hiihtolomalla tuli hiihdettyä 75km Vuokatin luonnonlumiladulla. Hiihtokausi avattu ja kivaa oli. 15km pätkissä tuli päivittäin tuo hiihdettyä. Paljon oli porukkaa ladulla mutta ei se menoa haitannut. Tulisi nyt vaan ne oikeat lumet...
 2. Hyvä juoksufoorumin joukkue! Olin itse eilen stadionilla ja näin maaliintulonne. Hieno veto teiltä. Itse olin Sulkavalla torstaista sunnuntaihin. Perjantaina kun katsoin yösoudun lähtöä tuli ensimmäistä kertaa tunne "hitsi kun en ole tuolla soutamassa" mutta pakko on vielä harjoitella ennen kun tuonne pääsen, kun tuota ikääkin on vielä mitä on. Se on pitkä matka se 60 kilsaa. Joka vuosi olen kisat kattonu kun olen päässyt niitä katsomaan. Jos sitä vaikka viijen vuoden päästä alkas harkihtemaan soutamista, joko itsekseen, kaverin kanssa taikka porukalla.
 3. No, ite olen täällä Vuokatin Katinkullassa monennettakohan kertaa. Ei varmaan semmosta suomalaista urheilulajia ole jota ei täällä pystyisi harrastamaan. Hiihto ja lenkkipolut huippukunnossa jne. Hotellista löytyy kunnon kylpylästä avanto, kuntouintiallas, kylmäallas ja savusauna. Rosso (vai mikä ravintola se nyt olikaan) löytyy kanssa hotellista, mutta hintoja en tiedä, koska siellä ei tule syötyä vaan ihan omilla sapuskoilla mennään. Kaikenkaikkiaan lähes täydellinen paikka mulle ainakin.
 4. 11km hiihtoa rauhallista vauhtia. Enempää ei kerennyt kun vasa illalla saavuttiin tänne Vuokattiin.
 5. 25km hiihtoa rauhallisesti suihkien.
 6. Nelisen tuntia tulloo oltua koneella päivittäin. Viikonloppuisin sitten enemmän tai vähemmän.
 7. Kolmessa paikassa on jo ollut mahikset mitaliin ja voittoonkin jopa, mutta ei ole onnistunut Suomi (vielä).
 8. Menikin sitten finlandia ja hiihtoloma päällekkäin että en sitten menekkään hiihteleksimään sinne:076:Saatiin siirrettyä osallistuminen kuitenkin seuraavalle talvelle:thumbsup:
 9. Hiihtäjä_Hessu

  Savonia hiihto

  Huomenna mennään savoniaan. Pittää ottaa kisa kaverin ja iskän kanss. Pitää sen verran kovaa hiihtää että tarkenee olla siellä pakkasessa:D Kunhan vaan kympissä tai sen alle pysyttelee niin hyvä on.
 10. 75km Miten tarkaksi pitää mennä vai riittääkö 5km tarkkuus?
 11. Olen tästä asiasta kirjoittanut jo tänne, mutta kerron vielä uudestaan miten ärsyttävää se on. On niitä muuallakin niitä lenkkipolkuja missä juosta! Tämä asia taitaa olla enimmäkseen etelän vitsaus ja lapissa kaukana kylistä olevat ladut ovat taas huippukunnossa. Johtuukohan tämä siitä etä lapissa asuvat osaavat kunnioittaa hiihtolatuja ja hiihtävät itsekkin. Ei taija nuo kaupunkilaiset (en tarkoita kaikkia) tajuta että siellä ladulla liikkuu muitakin kuin niitä koiran ulkoiluttajia. Ja ttä se ei ole kaikkiemn mielestä kivaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy