Jump to content
Juoksufoorumi.firoode

Jäsenet
 • Content Count

  48
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. roode

  Garmin Connect

  Jes, kiitän tästä!...Heti aika paljon helpommin luettavissa 😊
 2. roode

  Garmin Connect

  Saako garmin jatkuvat ilmoitukset Android puhelimeen jostakin pois päältä? Uuden mittarin myötä tuli uusia toimintoja jotka häiritsee garmin connectia käyttäessä aika paljon. Aikaisemmin seurailin connectin kautta kalenteria mistä näki suoraan tehdyt treenit (vihreinä palkkeina) nyt sinne tulee kaiken maailman stressi ja askelmäärät omina eri värisinä palkkeina. Riittääkö se että poistaa widgetit ettei tiedot enään siirry?.. Ja saako noita jo näkyvillä olevia tietoja poistettua jostakin?
 3. roode

  Mikä mittari minulle?

  Otin vielä fenixin mukaan vertailuun. Nyt käytännössä kahden mittarin vaiheilla. Fr 945 vai Fenix 6 pro? Kumman valitsisitte näistä kahdesta?
 4. roode

  Garmin Fenix 5

  Missä myynnissä 299?
 5. roode

  Mikä mittari minulle?

  Kumpaa suosittelette Garmin 935/945 vai Polarin Vantage V. Aikaisemmin ollu käytössä Garmin 910xt, joka pelittänyt moitteetta. Nyt uidessa imi vettä itseensä(lasin alla reilusti kosteutta) . Onko kokemuksia vieläkö heräis henkiin vai onko menetetty tapaus?
 6. roode

  Garmin Connect

  Voiko todella olla ettei saa enään näkyville? Ei luulis paljon vaativan.
 7. roode

  Garmin Connect

  Miten saan näkyville garmin connectissä raportin yhteenveto kohtaan murtomaahiihdon. Aikaisemmin näkyi automaattisesti mutta poistunut joskus päivityksen yhteydessä.
 8. roode

  Märkäpuku

  Onko kenelläkään kokemuksia aqua sphere märkäpuvuista? Malleista lähinnä pursuit tai challenger.
 9. Moi!Tarjoan 100e noista tri kamppeista mitä sulla myynnissä.

 10. roode

  Voiteet ja välineet?

  Jos jollakin tarvetta voiteille voisin myydä paketin starin luistovoiteita. Löytyy perusvoiteista pulvereihin mutta lähinnä parafiinejä eri keleille. Mielellään myyn enemmän kerralla.
 11. roode

  Helena 2010

  Onko ketään mennessä oulusta sunnuntaina hiihtämään helenan hiihtoa?Voisin mahdollisesti hypätä kyytiin jos kyydissä tilaa.
 12. Myynnissä käyttämätön polarin f4 sykemittari. Väri musta. Hp.60€/ tarjoa. Tuolta voit katsoa tarkemmat tiedot ja toiminnot kyseisestä mittarista. http://www.polar.fi/fi/tuotteet/lahde_liikkumaan/fitness_crosstraining/F4
 13. roode

  Pitopohja suksista

  Eihän täällä ole pakko näitä lukea jos päähän ottaa.Taitaa cokekola olla jonkin toisen merkin edustaja, jota kyrpii kun optigrip on nuossut niin voimakkaasti pinnalle. Ja mitä AS:ään tulee niin erittäin mukava on lukea noita sun kommentteja, omista kokemuksista ja suksen toimivuudesta varmasti suurin osa on tuota mieltä.
 14. roode

  Karhu Spectra Optigrip

  Jos joku on hankkimassa noita optigrippejä, mulla ois yhet uudet 197cm pitkät spectrat. Myyty!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy