Jump to content
Juoksufoorumi.fi


DAF

Jäsenet
 • Posts

  187
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Köpis toukokuussa

DAF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. DAF

  Länsiväyläjuoksu

  Mainio tapahtuma kuten aina. Kilsatolpista osa oli ihan missä sattuu paikoissa. Yksi kai satoja metrejä pielessä, vaan eipä silläkään tuollaisella "epämatkalla" lie niin väliä. Ja kelihän oli aivan huippua, vaikka aamulla näytti pahalta. Tyyntä, ei sadetta ja mukavan viileä.
 2. Loistava keli, loistava kisa, loistava tunnelma Tarton maratonilla tälläkin kertaa. Vahva suositus. Ainoa miinus oli reiluhko vastatuuli peltoaukeilla jossain 20-40 km välillä. Loppupäässä ei lunta maastossa juuri ollenkaan, mutta baanat mahtavat ja koko ajan tilaa hiihtää.
 3. Tartosta on kokemuksia toissavuodelta, erittäin hyvin järjestetty tapahtuma ja latuja riitti hyvin hiihtää vaikka mitä omaa vauhtia. Tänäkin vuonna mukana, jos vaan järjestetään - tällä hetkellä näyttää lumitilanne siltä, että saisivat järjestettyä koko reitillä. Viikonlopuksi nyt tosin luvattu Etelä-Viroon vesisadetta, mutta tokkopa vie kaikkea. Viime vuonnahan hiihto jouduttiin perumaan. Suosittelen kyllä tapahtumaa, polveileva ja aika rankkakin reitti, mutta mukava meininki.
 4. Oman Garminin mukaan kaksi edellistä vuotta ovat olleet paukusta maaliin 10,01 km ja 9,99 km, joten aika lähellä kymppiä mahtaa olla.
 5. DAF

  Helsingin ladut

  Sekä minulla, Hesarilla (nettisivuilla on juuri nyt hyvä koonti) että Latutilanne-facebooksivustolla, jossa lienee paras. Pertsan uraa oli koneajettu mm. peltolenkit, Haltiapolku ja Pirkkolan suuntaan. Mski on tosiaan valitettavan puutteellinen ja virheellinenkin varsinkin näin alkukaudesta ja pyhäpäivinä/viikonloppuisin, mutta 6000 hiihdonharrastajaa päivittää tilannetta kuvineen aktiivisesti someen. Suosittelen liittymään.
 6. DAF

  Helsingin ladut

  Ei täysin kyllä näe, nyt näkyvät pyhänäkin toki päivittäneen jotain, mutta useimmiten tuota ei viikonloppuisin päivitetä. Ja esimerkiksi nyt Paloheinän suunnalla on enemmän koneajettua baanaa kuin tuossa mainitaan. Paras paikka seurata latutilannetta taitaa nykyään olla FB:n latutilanneryhmä, suosittelen kaikkia liittymään sinne ja kertomaan kokemuksistaan.
 7. Viiveellä Stubbin väliaika 2.34.30 35:een, vaikealta näyttää suhteessa aiempaan vauhti. Joku 3.10 varmaan realistinen. EDIT: Ja samalla tuli 40 km, 3.00.27. 3.11 loppuaika lie todennäköinen.
 8. Nopea analyysi: Toimivat järjestelyt, kiva reitti, mukava tunnelma ja järkyttävän kostea keli. Hölkytellen läpi pk-vauhdilla, mutta kyllä tämä hellekisan veroinen ainakin vantterammalle menijälle oli kelin puolesta. Alussa varsinkin ihan trooppinen tunnelma. Ja numerolappu ensi vuonna paremmasta materiaalista :) ei ollut yksi eikä kaksi juoksijaa, jolla se repesi kun kosteus söi materiaalin.
 9. Tapahtuma mainio kuten ennenkin ja mukavasti porukkaa, mutta keliä en osaa itselleni pitää hyvänä. Turkasen kuuma kun aurinko porotti, varsinkin alkumatkan tuulettomassa ja pölysi enemmän kuin ikinä, joten ei allergisen keli myöskään. Milloin tahansa ennemmin tihkusade tai vaikka tämänhetkinen pilvinen. Tänä vuonna ei juuri tarvinnut jonotella narikkaan eikä muualle, joten kiitos järjestelyistä. Ainoa pikkumiikka siitä, että kilsatolpat olivat ihan missä sattuu. Vaikka matka ei olekaan mikään tietty, on vähän grouvia, että alkumatkasta oli joitain 800 m kilsoja ja sitten jossain 14-16 välillä olivatkin melkein 1,2 km(en muista tarkkaan mikä kilometri se oli).
 10. DAF

  Helsingin ladut

  Maanantaina oli vaparin puoli oikein hyvä, pertsan ladulla oli kyllä mullikkoa. Suosittelen ylipäätään seuraamaan pk-seudun latutilannetta FB:n Latutilanne-ryhmästä, sinne käytännössä porukka kirjoittelee joka päivä latutilanteesta ja kokemuksista.
 11. DAF

  Vuokattihiihto 2014

  Päivän tarinoiden perusteella lenkki lyhenee 20 kilometriin ja alamaaston ladut jäisivät näin kokonaan pois. Raakuus reitillä kasvaa...
 12. DAF

  Vasaloppet 2015

  Samantien on saitti jumissa eikä millään selaimella pääse. Tällaista kai se on kaikkien suosittujen tapahtumien kanssa sitten nykyään.
 13. Eikä se ole edes mielipidekysymys vaan irtipito on esim. Keskuspuistossa lainvastaista.
 14. DAF

  Helsingin ladut

  Joo, sitten ymmärrän. Ajattelin ettei kukaan hiihtoniilo hiihdä kuin aamusta, kun nythän silloin kelit ovat aivan ylivoimaisesti parhaat. Tänäänkään Paloheinä ei ollut aamulla mitään mössöä, mutta heikkenee tietysti iltaa kohti paljon. Eilen oli aivan jäinen lentokeli aamulla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy