Jump to content
Juoksufoorumi.fi


johanjohan

Jäsenet
 • Content Count

  24
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johanjohan

  Garmin Fenix 5

  Itsellä 5 malli teki juurikin samanlaista. Silloin tällöin tuli, lopuksi tuli heti uudelleen käynnistyksen jälkeenkin, joten huoltoon ja uusi tilalle. Jossa oli taas omat ongelmat... Nyt ollut vajaa vuoden 5S plus käytössä ja ei mitään ongelmaa, kaikki pelaa. Mitä nyt akku ei ole kovin kummoinen mutta tiedossahan tuo oli.
 2. Huonosti tuo on uutisoitu kun itselläkin oli ilman muuta se ajatus että tästä tulee ihan kuukausittain ilmestyvä oma lehti mutta näköjään ei.
 3. ”Mikäli tämä ensimmäinen numero löytää paikkansa polkujuoksijan kaverina, palaamme asiaan myös toisella numerolla. Sille todennäköisin ajankohta on kevät 2020.” Luulin että kyse on ihan useamman kerran vuodessa tulevasta lehdestä mutta näköjään ei. Noin se juuri näyttää olevan.
 4. Jos on vähänkin pienempi ranne niin ilman muuta Fenix. Harmi kun nuo paremmat Suunnon kellot on turhan isoja "nuken" ranteen omaavalle.
 5. johanjohan

  Garmin Fenix 2

  Itsellä ollut viime aikoina ongelmia mittarin kanssa että polkujuoksussa näyttää korkeus tms. tiedot mutta näytössä on ainoastaan viivoja. Ilmeisesti pitäisi olla  kuitenkin jotain lukemia? Onko muilla samaa ongelmaa? Garminin huollosta tätä jo edellis viikolla kyselin mutta ei ole vielä vastausta näkynyt.
 6. Onko jollain foorumilaisella kokomusta näistä kisoista? Kyseessä on siis kuusi erillistä kisaa sisältävä polkujuoksu-sarja North York Moorsin kansallispuistossa pohjois-Englannissa. Itse olen vahvasti harkinnut että lähtisin tuohon ensimmäiseen Osmotherleyn polkumaratoniin mikä on 15.2.2015. Lennot Manchesteriin, siitä junalla Northallertoniin ja bussilla pelipaikalle. Sää tuolloin voi olla kyllä ihan mitä vaan, kuten Englannissa yleensäkin.
 7. Itsellä Pegasus 28 koko 43 ja Hyperspeed 6 k. 43.5. Pituus molemmissa 27,5cm. Lestiltään sen verran samanlaiset ettei itsellä ainakaan ole ongelmia ollut. 21runista löytyy hyvään hintaan Hyperspeedejä.
 8. Noissa Racereissa ilmeisesti on pronaatiotuki? Onko se sen verran pieni että toimii hyvin neutraaliin jalkaankin?
 9. Tuli ostettua vähän liian isot joten tästä lähtee kerran käytetyt huippukengät edullisesti. Hp. 80e Koko 44,5, puna-valkoinen väritys.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy