Jump to content
Juoksufoorumi.fipökkelö

Jäsenet
 • Content Count

  356
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3000 m
 • 10km
  50 min

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itselläni on WOLin juoksuhousuja. Suunnistajan kaupasta. Tasku edessä vetoketjulla. Ne on kyllä kaikki jo useamman vuoden ikäsiä, joten en tiedä onko nykyversioissa taskua.
 2. pökkelö

  Saucony

  Sauconyn ISO mallit jäi väliin, vaikka merkin tossuilla paljon on tultu juostua. Vanhemmat Triumphit olivat todella laadukkaita ja kestäviä. 2000-3000 km kestivät mainiosti pysyen ryhdissään. Päkiästä kului vain kulutuspinta loppuun. Miten tämä uusi materiaali (ilmeisesti sama kuin Adidaksen Boost?) kestää kilometrejä?
 3. Kuluneella viikolla Gps näyttänyt alakanttiin matkan. Parilla lenkillä vain vähän, mutta keskiviikkona ihan poskelleen. Mistäköhän johtuu? Likaa kellossa vaiko avaruussää tms.???
 4. Ambit 2 toiminut erinomaisesti. Nyt siitä on ranneke murtunut . Vuoden vanha sykevyö toimii vielä, mutta kokemuksesta tiedän; ettei ne ole mahdottoman pitkäikäisiä. Löytäminenkään enää kovin helppoa. Samalla rahalla (ranneke+sykevyö) laittamalla vähän lisää saa jo uuden mittarin. Akkukin tulee joskus tiensä päähän. Suunto edelleen ykkösvaihtoehtona. Mielessä ollut päivittäminen. Suunto 5 ensimmäisenä mielessä. Miten rannemittaus toimii Suunnon tuotteissa? Ilmeisesti tapauskohtaisesti ranteen mukaan. Onko 5 tai muista kaupan olevista Suunnon tuotteista käyttökokemuksia tai
 5. Ilmankos. Kiitos tiedosta.
 6. Onko Old horse jo loppunut? Sivut on ainakin kadonnut.
 7. pökkelö

  Maastojuoksukengät

  Jep. Normilenkkareilla olen niillä pääsääntöisesti juossutkin. Löytyykö ehdottamaasi kenkää ilman gore kalvoa. Kesällä kalvolla turhan lämpimät?
 8. pökkelö

  Maastojuoksukengät

  Sen verran vielä. Polut kovapohjaisia. Märällä pehmeällä ei tule juostua. Salomon sense ride lienee lähellä mitä vähän maastotossu puolta tunnen.
 9. pökkelö

  Maastojuoksukengät

  Mitä kenkää suosittelisitte helpoille poluille ja hiekkateille? Asvalttipätkä siirtymiä, joten vaimennustakin saisi olla. Mielellään neutraali joustava notkea tossu kuin jäykkä kapula. Droppiakin saa olla. Pienillä dropeilla pohkeet paukkuu. Kiitos etukäteen suosituksille.
 10. pökkelö

  Saucony

  Jos oikein ymmärsin. 4runners on jonkinlaisessa käymistilassa, jonka vuoksi kunnon netti sivut ovat vasta rakenteilla. Saucony valikoima on ja tulee olemaan todella hyvä. Lisäksi liikkeessä näkyi ainakin hokaa, sarvaa ja jokin muu merkki tai kaksi. Pyöräilyyn laatu kamaa ym. omaan silmään pisti myös Brooksin satulat ja Montanen laadukkaat vaatteet.
 11. Helsinkissä törmäsin Karhu moomin liikkeeseen. Moomi krääsän lisäksi siellä oli Karhun tossuja. Ulkoisesti alkuperäisä versioita muistuttaen. Ehdin jo kahdet uudet tossut hommaamaan, joten 150€ vielä yhdestä niin en edes lähtenyt niitä liikkeessä kokeilemaan. Onko kellään kokemusta näistä Karhuista? Aikanaan selllaisilla tuli juostua. Erittäin hyviä juosta hieman vaatimattomalla vaimennuksella nyky tosuuihin verrattuna. Retrona olisi kiva hankkia sellaiset mikäli toimii juoksussa edelleen. Menisi varmasti poluilla ja hiekkateillä.
 12. pökkelö

  Saucony

  4runners liikkeessä näkyi olevan pari erillaista versiota. Toinen oli jäykkäpohjainen ja toinen notkea versio.
 13. Sportshoesilta tilasin muutama vuosi sitten viimeksi. Nyt meinasin sortua Runnerinn; mutta onneksi haluamani tossu löytyi kotimaasta vieläpä hyvällä alennuksella. Mistä liikkeestä Saksasta olette tilanneet?
 14. pökkelö

  Saucony

  Kiitos Perttu. Hki Foorumin Satdiumissa kävin, kun oli pitkästä aikaa pääkaupunki seudun keskustaan asiaa ja aikaa. Sieltä löytyi 2 paria Triumph 17, vaikka netti näytti muuta. Toinen pari sopi jalkaan, vaikka puoli numeroa normaalia isompi. Paras väri kolmesta ja hinta sopiva 119€. Myös 4runners liikkeessä oli myös, vaikka senkään nettisivun mukaan ei ollut. Pakko oli heti kokeilla. Piti juosta eka lenkki sisäänajoa 9-10 km; mutta meni kolmannes lisää. Sen verran mukavat olivat. Istuvuus Sauconyn premium luokkaa, kuten vaimennuskin. Päkiä yllättävän tunnokas ja notkea v
 15. pökkelö

  New Balance

  880 v10 tuli sorruttua kun halvalla sai ja hyviä kokemuksia aikaisemmin. 79,90€ hintalapussa. Lenkille en ole vielä joutanut niillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy