Jump to content
Juoksufoorumi.fiTantti

Jäsenet
 • Content Count

  10
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Tantti

 1. Ensifiilis syyskuulle siirrosta oli, että piikit pistetty olkavarteen ja menoksi kohti Roomaa, jes jes! No, eipä taida rokotukset mennä niin kuin alkutalvella vielä suunniteltiin. Siispä me käytimme option siirtää juoksu ensi keväälle. Voi toki olla, että tuo juoksu tänä vuonna järjestetään, mutta miten lienee koronatilanne silloin hallinnassa noin yleisesti, eli syksyn matkan järkevyydestä ei ole mitään takeita. Varmaan normaalia pienemmät karkelot joka tapauksessa tulossa. Mikäli syksyllä on hyvä tilanne, niin nyt voi itse vapaasti valita mihin lähtee, juoksemaan tai m
 2. Osallistumisoikeus siirtyi ensi vuoteen, eli rahoja ei saanut takaisin. Ensi vuonna saakin sitten 2 mitalia jos maaliin pääsee (vuoden 2020 mitalit oli jo teetetty). En lähde veikkaamaan mikä on maailman tilanne ensi keväänä, tai myöhemmin ensi vuonna. Toivon tietty että sitä ennen tilanne paranee. Ja olisin todennäköisesti menossa mikäli kisa järjestetään sekä vallitseva tilanne on kohtuullisen hyvin hallussa ja logistiikka sinne yleensä toimii.
 3. Niinhän siinä sitten kävi, että kisa jouduttiin perumaan koronaviruksen takia. Harmittaa tietysti, mutta tuo peruutus nyt oli ainut oikea vaihtoehto. 😭 Varmaan peruutan koko reissun. Onneksi ei ole kuin lentolipun hinta kiinni matkassa. Osallistumiset siirtyvät käsittääkseni ensi vuodelle, eli ensi keväänä sitten sinne. Nyt pitää ehkä keksiä jotain muuta tilalle, ettei treenikilometrit mene ns 'turhaan'.
 4. Ollaan vaimon kanssa tulossa molemmat juoksemaan. Tänne oli käsittääkseni 3 vaihtoehtoa ilmoittautua: - SUL jäsenyystodistus - Runcard + lääkärintodistus - 'Hölkkäsarjaan' ilman mitään todistuksia (numerolappua hakiessa pitää viissiin itse joku lappu itse allekirjoittaa) Tyydyttiin tuohon hölkkäsarjaan. Itsellä varsinainen tavoite on vasta kesällä toisaalla ja olin siihen jo hakenut tapahtumakohtaisen lääkärintodistuksen. En jaksanyt nyt taas ruveta säätämään noiden lupien kanssa... Roomassa käynti on muutenkin ollut todo listalla, ajattelin, että kä
 5. ​Kiitos kiitos. Heh. Mulla oli viimeiset kierrokset vaimo piiskaamassa :) 'Viimeisellä kierroksella et ainakaan kävele!'. Lisäksi sain kuulla, että seuraava on ihan perässä ja edellinen ihan tuossa edessä. Markuksen selkämys takasuoralla tulikin näkyviin, ja kiinni piti tietysti ottaa. Viimeisellä kilsalla sitten sekä Markus että vaimo jäivät kauas taakse :)
 6. Totta se nyt on! Eka satanen juostu. Ihan suunnitelmien mukaan se ei mennyt, mutta kun kerran maaliin päästiin niin todella tyytyväinen olen. Eikä loppujen lopuksi mitään isompia ongelmia ilmennyt. Iso peukku järjestäjille, kaikki toimi loistavasti. Etukäteen hiukan säätä pelkäsin, mutta yksi sadekuuro ja navakka tuuli eivät oikeastaan haitanneet ollenkaan. Kyllä pitää huuli pyöreänä ihmetellä millaista vauhtia toiset pystyy satasen vetämään. Ihan käsittämätöntä! Lisäksi hatunnosto Samppalinnalle, upea eka satanen todella tasaista vauhtia.
 7. ​Siellä se minunkin nimi nyt ekalla satasella on. EiVoiOllaTotta. Koitetaan jotenkin laahustaa maaliin asti.
 8. Tänä vuonna reitti oli merkitty paljon paremmin kuin viime vuonna. Mutta joissakin kohtaa piti kyllä pysyä skarppina ja oikeasti seurata niitä opasteita, muuten saattoi mennä jossakin käännöksessä pitkäksi... Omalta osaltani juoksu sujui oikein hyvin ja sain lopussa voittajan melkein kiinni. Mutta paukut loppuivat siinä vaiheessa kuitenkin kesken. Lopputulokseen olen kuitenkin oikein tyytyväinen. Tänä vuonna oli mukavasti seuraa lähes koko matkan ajan eli ei tarvinnut yksin juosta. Huolto toimi hyvin mutta pientä sekavuutta joissakin toiminnoissa oli.
 9. Vaikuttaa siltä että osallistun tänäkin vuonna koko matkalle jos nyt ei mitään takaiskuja tule. Viime vuonna reittimerkintä meni aika tavalla käteen. Ovat luvanneet parantaa sitä puolta tänä vuonna. Tosin tämän on tarkoituksin olla pientä seikkailua eikä pelkää raakaa kilpailua tarkasti merkittyä reittiä pitkin. Huolto ja muut asiat pelasivat viime vuonna ihan hyvin. Reitti on muuttunut aika paljonkin viime vuodesta ja jotain viime hetken pikkumuutoksia voi olla tulossa vielä. Näyttää siltä että tänä vuonna voin pystyttää huoltopisteen omalle pihalle ;)
 10. Noniin, aika korkata tämäkin foorumi. Täytyy hattua nostaa noin sitkeästä suorituksesta, se osoittaa kyllä todellista sisua! Niin tosiaan, paikallisen lehden yleisönosastolla oli ennen kisaa ihmetelty miksi noita opasteita vielä on vaikka tapahtuma oli jo edellisenä viikonloppuna! Tästä innostuneena jotkut sankarit olivat sitten kisaa edeltävänä iltana käyneet repimässä niitä pois oikein urakalla. Järjestäjä ei tarkistanut reittiä enää kisapäivän aamuna. Aikamoinen sekaannus siis. Yksi juoksija joutui lopettamaan leikin kesken, hänkin käsittääkseni eksymisen takia. Paljon oli p
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy