Jump to content
Juoksufoorumi.fiTantti

Jäsenet
 • Content Count

  9
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Converted

 • Coopperi
  3330
 • Maraton
  2:59:52

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Osallistumisoikeus siirtyi ensi vuoteen, eli rahoja ei saanut takaisin. Ensi vuonna saakin sitten 2 mitalia jos maaliin pääsee (vuoden 2020 mitalit oli jo teetetty). En lähde veikkaamaan mikä on maailman tilanne ensi keväänä, tai myöhemmin ensi vuonna. Toivon tietty että sitä ennen tilanne paranee. Ja olisin todennäköisesti menossa mikäli kisa järjestetään sekä vallitseva tilanne on kohtuullisen hyvin hallussa ja logistiikka sinne yleensä toimii.
 2. Niinhän siinä sitten kävi, että kisa jouduttiin perumaan koronaviruksen takia. Harmittaa tietysti, mutta tuo peruutus nyt oli ainut oikea vaihtoehto. 😭 Varmaan peruutan koko reissun. Onneksi ei ole kuin lentolipun hinta kiinni matkassa. Osallistumiset siirtyvät käsittääkseni ensi vuodelle, eli ensi keväänä sitten sinne. Nyt pitää ehkä keksiä jotain muuta tilalle, ettei treenikilometrit mene ns 'turhaan'.
 3. Ollaan vaimon kanssa tulossa molemmat juoksemaan. Tänne oli käsittääkseni 3 vaihtoehtoa ilmoittautua: - SUL jäsenyystodistus - Runcard + lääkärintodistus - 'Hölkkäsarjaan' ilman mitään todistuksia (numerolappua hakiessa pitää viissiin itse joku lappu itse allekirjoittaa) Tyydyttiin tuohon hölkkäsarjaan. Itsellä varsinainen tavoite on vasta kesällä toisaalla ja olin siihen jo hakenut tapahtumakohtaisen lääkärintodistuksen. En jaksanyt nyt taas ruveta säätämään noiden lupien kanssa... Roomassa käynti on muutenkin ollut todo listalla, ajattelin, että kä
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy