Jump to content
Juoksufoorumi.fi
PH

Jäsenet
 • Content Count

  1 449
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PH

 • Syntymäpäivä 15.06.1979

Converted

 • Tavoite
  päästä taas hiihtokuntoon!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PH

  Pogosta 2012

  Mun kymmenes Pogostan hiihto selvitetty kunnialla. 51 km loppuaika noin 3 h 40 min. Latu oli liipalla joten parempi aika kuin odotin. Suksi ei ollut paras mahdollinen. Pidot jääty alkumatkasta ja sitten saikin jokaisen ylämäen päällä potkiskella lumia irti. Onneksi ne lähti ja suksi oli taas sitten ihan hiihdettävä. Viimesellä noin 15 km ei ollut lainkaan pitoa. Muutamalla muullakin näytti olevan samoja voiteluongelmia. Mut hieno tapahtuma ja oli mukavaa. Oon tyytyväinen omaan jaksamiseen. Muistoja vuosien takaa heräili tuossa matkan varrella. Josko sitä yrittäs tehä comebackin "kilpasarjaan" ensi talvelle?
 2. PH

  Pogosta 2012

  Samaa pähkäillään täälläkin. Välillä jo näytti, että tulee Zero-keli mikä olis sopinu mulle enemmän kuin hyvin. Sattuu nimittäin pienestä painonnoususta :birthdays:johtuen Zerot olemaan ainoat hiihdettävät sukset. Muissa vähän vanhemmisissa suksissa laahaa pitoalue liikaa latuun kiinni. Mutta nyt näyttää vahvasti ettei tule Zero kelejä. Eilen illalla oli lumimyräkkä, tänään aamulla oli 17 astetta pakkasta ja huomisellekin ennustaa lumisadetta ja pikkupakkasta. Näyttäs tulevan nollakelin ja ei-niin-kauhean-keväisen-karkean-lumen keli. Kun latukone ajaa sekoittuu tämä uusi lumi ja vanha erittäin karkea/jäinen lumi sekaisin. Laitan varmaankin sininen liisteri alle ja nollakelin purkkia (Vauhti K12) pintaan?
 3. Herkullista, toivottavasti on tiukat rikoot päällä :smug:
 4. Tässähän näitä: http://pkhiihto.sporttisaitti.com/harrasteliikunta/laturetkia/
 5. PH

  Pogosta 2011

  Ilmoittauduinpa minäkin tähän uuteen kotikisaan. Tälle kertaa ei mitään aikatavoitteita ole enkä hiihdä kilpaa vaan ihan retkeilymielessä fiilistellen.
 6. PH

  Finlandia-hiihto 2011

  Onnea ja tsemppiä kaikille huomiselle!
 7. Onpa kiva olla monen kuukauden tauon jälkeen takasin foorumilla ja lukea mitä tutuille sepottajille kuuluu!
 8. juurikin sitä tarkoitin. mä en vaan osaa.
 9. jäsenet Hattis ja PH vielä rinta rinnan vähän ennenku konkari aloitti 20 kilometrisen loppukirinsä... http://arton.galleria.fi/kuvat/Summassaari+Maraton+2.5.2010+Saarij%E4rvi/IMG_4234.JPG
 10. PH

  maraton vappuna

  "Hölkkämaralta" yleisten miesten neljäs sija, muistomitali ja t-paita. Puoliväliin asti kulki hyvin Hatapan vauhtia mutta sitten alkoi väsy hiipiä puseroon ja jäin yksin juoksemaan. Noin 35 km kohdalla alkoi varsinkin oikea pohja kramppailla niin, että piti kävellä kaikki ylämäet sen jälkeen ja oli kyllä reidetkin niin puupökkelöt että sekin vaikutti asiaan. Loppuaika kuitenkin noin 3.45 eli tavoitteena ollut 4 h alitus onnistui komeasti rankasta reitistä ja tuulesta huolimatta. Juoksuharjoittelukausi vasta alussa joten tohon aikaan olen oikein tyytyväinen. Syksyllä sitten puoli tuntia tosta pois Finlandia-maratonilla! Seuraava startti saattaa olla vasta juhannuksena Lannevedellä.
 11. Mulla on 3720 classic ollut kolmisen viikkoa eikä siitä ainakaan vielä ole mitään moitittavaa löytynyt. Taskulamppu/salama on tosiaan yllättävänkin tehokas eli sitä voi ihan oikeasti käyttää taskulamppuna hätätilanteessa. Kelta-musta on kivan näkönenkin. Rakenteeltaan kestävän oloinen. Näytön suojakelmu siihen pitäs vielä jostain löytää niin ei naarmuunnu työmaalla. Mielestäni 119 euron hintaan hyvä ostos.
 12. 45.08. Lauantaisesta puolimaratonista ja kankeista jaloista huolimatta aika heikkeni viime vuodesta vain noin 1.10. Viimeset pari kilsaa oli tosi hankalia vaikka en varmasti aloittanut liian kovaa. Noin 8,5 km kohdilla jopa Hatapa :viheltely:pyyhälsi ohitse lennokkaalla askeleella. Onnittelut enkasta Hattikselle:thumbsup:! Viikonlopun toinen arvontapalkinto oli lippisLEDvalo. Nyt palautellaan ja sit Summassaareen maratonille. Siellä taas tuplataan vuoden pisin juoksulenkki, ainakin toivottavasti.
 13. Aika hyvä arvaus! Kympin aika oli 45.08, tosin ei se yhtään palauttelulta tuntunut... aikamoista vääntöä varsinkin loppu varovaisesta aloituksesta huolimatta.
 14. Joo kannattaa tulla katsomoonkin koska palkintoja on kuulemma saatu kerättyä enemmän kuin osallistujia joten katsojillekin riittänee taas jaettavaa...:smiley:
 15. Juoksu kulki paljon paremmin kuin kuvittelin. Loppuaika oli jotain 1h 39 min. Vuoden pisin juoksulenkki yli tuplaantui. Tavoitteena oli päästä alle 2 tuntiin joten aikamoinen yllätys tuo aika mutta parempi näin. Keli oli hyvin tuulinen, harmaa ja välillä sateinen mutta lämpötila oli mulle sopiva eli viileä (+3). Reitti oikein mainio, melko tasainen tosin. Arvontapalkintona Janne Holmenin kilpajuoksu -kirja. Jalat on sen verran jäykät ja vähän kipeätkin että sukkia oli vaikea saada aamulla jalkaan mutta ehkä ne parin tunnin kuluttua Pinkaisun alkuverryttelyssä lämpiää niin että pääsee kympin lenkin ympäri. Jahas... sarjan valinta meni arvontapalkinnosta huolimatta sit näköjään kuitenkin väärin kun mun ajalla olisi saanut yleisestä sarjasta pokaalinkin...pöh.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy