Jump to content
Juoksufoorumi.fiBobo72

Jäsenet
 • Content Count

  207
 • Liittyi

 • Last visited

About Bobo72

 • Syntymäpäivä 01.11.1972

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Kyllä nuo yllä olevat jutut on moneen kertaan katsottu. Paristoja (uusia paketista suoraan) on useampaa jo kokeiltu ja mittarilla tarkastettu, että on virtaa. Aviopuoliso sähköalan ihmisiä, joten luotan hänen ammattitaitoon tässä, että osaa myös laittaa pariston oikein päin :) Täytynee vielä nuo navat katsoa, olisivatko vahingoittuneet. Mutta miten ne nyt pääsee vääntymään kun ei tuota ole millään sörkitty. Ruuvimeisseliä käytetty ainoastaan noiden ruuvien irrotteluun. Mun mittarissa on onneksi takuuta jäljellä ja nyt on Garminilta tulossa uusi vyö. Katsotaan ensi auttaako se saamaan ho
 2. Olin yhteydessä Garminin huoltoon. Yllä olevia ohjeita tarjosivat ja lisäksi resetointia. Laite tuli resetoitua ja aina vaan pahenee. Laitteen kieli valikosta löytyy enää vain englanti, ennen käytössä oli suomiversio ja sen haluan nytkin takaisin kun sitä olen tottunut käyttämään. Lisäksi resetoinnin jälkeen ei enää parita sykevyötä. Ennen resetointia sentään teki parituksen mutta ei yhdistänyt. Muutama voimasana on kyllä jo päässyt suusta. En tiedä pitääkö koko systeemi lähettää vaan huoltoon ja tämä kaikki yhden vaivaisen pariston vaihdon vuoksi.
 3. Ei näyttänyt sykettä tälläkään keinolla eikä myöskään yhdistänyt. Vieläkö löytyy vinkkejä ? Täytyy varmaan vielä kokeilla toista uutta paristoa vaikkakin se jonka vaihdoin pitäisi olla täysi.
 4. Pitääkö muuten jokaisen pariston vaihdon jälkeen parittaa laitteen ? Tällaista neuvoa ei ohjeissa ole. Minullahan oli jo mittari ja sykelähetin automaattisesti yhdistetty. Mutta poistin sen koska halusin testata auttaako uusi paritus hakemaan syketietoja. Ei auttanut. Onkohan sykevyö sitten aikansa lopussa. Onko näin että Polarin pehmeä sykevyö toimii Garminin sykeanturin kanssa yhteen ? Hintaero Polarin ja Garminin pehmeän sykevyön välillä on n. 24 € Polarin hyväksi. Haluaisin nyt vaan varmistua onko vika sykeanturissa, sykevyössä vaiko mittarissa ?? Mittari kyllä toimii muuten mutta tänään k
 5. Kiitos neuvosta. Olin liian kaukaa pitänyt mittaria ja anturia toisissaan. Nyt kun ne olivat kiinni toisissaan niin laite haki sykeanturin mutta ei kuitenkaan yhdistä niin että syketieto ei välity mittariin vaan näyttää kahta viivaa -- ja asetuksissa näkyy "Ei yhteyttä kohteeseen syke-17236"
 6. Olen yrittänyt mittarin asetuksista hakea sykelähetintä mutta ei hae. Kokeilin meidän muitakin sykelähettimiä mutta ei hae niitäkään. Mulla on kyllä nuo sykelukemat olleet oikeat tähän asti. Kovissakaan vedoissa ei ole laskenut alle sadan vaan pysyneet siellä missä pitääkin. Ainoastaan nyt viimeisen kuukauden aikana on alkanut esiintymään liian korkeita sykelukemia lenkin alussa, mutta ovat tasaantuneet oikealle tasolle. Ja viimeisin kova lenkki meni niin että keskisykkeet oli 87. Täytyy kokeilla tuota ns. resetointia. Ollaan kyllä tässä vaihdeltu eri pattereita ja yritetty yhdistää se
 7. Heippa, mulla on ollut Garmin 230 käytössä 12/2015 alkaen. Juostessa lähinnä käytän sykepantaa ja juoksutunteja mittarilla on kertynyt 389 h. Viime aikoina syke näyttänyt aluksi hurjia lukemia, jopa yli 200 mutta tasoittunut sitten ensimmäisen 10 min jälkeen. Viimeisin lenkki jolla mittari vielä näytti syketietoja oli vk mäkitreeni ja siinä alussa taas sykelukemat oli hurjat ja loppu lenkin alle 100. Treenin keskisyke 87 :) Tämä ei mitenkään pidä paikkansa. Meinasin, että nyt on varmaan pariston vaihdon aika sykelähettimeen. Vaihdoin paristo, joka on oikeanlainen ja sinä on
 8. Viime vuonna jokaisen osakilpailun jälkeen sain jonkun keramiikka tontun tai kissa palkinoksi. Cupin päätteeksi ei siis sen kummempaa palkintoa saanut, vaikka ilmoituksessa niin luki. Vähän jäin huono maku kun tuli rehkittyä jokaisessa osakilpailussa hyvä tulos, mutta pääasia että ihmiset liikkuu ja osallistuu. Tänä vuonna taidan kuitenkin itse jättää nämä karkelot väliin :) ja juoksentelen samat maastot ihan ilmaiseksi :)
 9. Kiitoksia vinkeistä. Nyt harkinnassa Inov8 malleista Elite Raceshell (vedenpitävä/tuulenpitävä), Elite Shoftshell (tuulenpitävä/DWR vettähylkivä käsittely) tai Elite Stormshell (vedenpitävä/tuulenpitävä). Kovasti olen kallistumassa tuon Raceshell:n puoleen, mutta täytyy vielä miettiä ja hakkia lisätietoa. Briteistä Ellis Brigham Mountain Sportista näitä löysin (omaa kokoa naisten S) ihan edulliseen hintaa. Wigglellä ei löydy kokoja.
 10. Uutta juoksutakkia alesta etsin ja jäin miettimään vedenpitävän tai pelkästään tuulenpitävän takin välillä. Ihan kaatosateella ei tule lähdettyä juoksemaan mutta pidemmillä polkutaipaleilla voi rankkakin sade yllättää. Esim. olen Nuuksio classickiin ja vaarojen maratonille menossa. Vaaroilla voi lokakuussa tuulla ja sataa roimastikin. Nykyiset juoksutakkini eivät pidä vettä eivätkä oikein tuuleltakaan suojaa, niillä kuitenkin hyvin olen pärjännyt lähes 10 v :) Ino8:n ja Salomonin takkeja olen katsellut, molemmilta löytyy näitä vaihtoehtoja. Onko sateenpitävä takki hyvi
 11. Eikö kenelläkään lenkkarin kuluttajalta ole luomia poistettu ??
 12. Selästä poistettiin pieni luomi ja tikit ovat jopa 2 viikkoa. Tuona aikana ei ohjeen mukaan saa mennä saunaan eikä uimaan ollenkaan. Kyselin lääkäriltä, että miten on liikunnan harrastamisen laita. Vastaus oli vähän ympäripyöreä, ei mitään rajua repivää liikuntaa, ettei tikit repeä. 2 viikkoa on aika pitkä aika olla juoksematta ;( Kevyt juoksuhan ei ole mitään rajua :) mutta hikihän siinä tulee. Onko foorumilaisilla omakohtaista kokemusta asiasta. Kuinka nopeasti olette lenkkipolulle menneet ?
 13. Tulokset kiinnostaisi, mistähän ne mahtaa löytyä? Mukava keli oli tänään juosta ja kuivin jaloin sai reissun heittää.
 14. Mukana tänään :) Sen verran hyvää pakkasta tässä pitänyt, että luulisi suo osuuksienkin olevan hyvin jo jäässä tai siinä toivossa on hyvä elää ;)
 15. Bobo72

  Garmin Connect

  Mun mittarissahan FR230 ei ole barometrista korkeusmittaria, joten onkohan se nyt syy miksi korkeuskäyrä connectissa näyttää lähes suoraa viivaa. Mutta se ei selitä sitä, miksi vanhoihin tietoihin pikkuhiljaa korkeuskäppyrää ilmaantuu ?? Täytynee kokeilla datan viemistä johonkin muuhun ohjelmaa. Toimiikohan Garmin yhteen Movescountin kanssa ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy