Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hisuttaja

Jäsenet
 • Posts

  14
 • Liittyi

 • Last visited

hisuttaja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Viimeksi syksyllä mitattuna hb 148. Tämän hetkisestä ei tietoa..
 2. Ainakin Epoa käyttämällä huomattavasti suurempi riski jäädä kiinni, sillä nykyään on testit missä sen käyttö näkyy. 90-luvulla ei vielä näitä testejä ollut. Ja tuskin kannattaa olla niin hirveän huolissaan huippu-urheilijoiden aineiden käytöstä, sillä se on kuitenkin urheilijoiden kannalta paremmin kontrolloitua. Vertaa vaikka näihin kuntourheilijoihin jotka vetävät aineita mutu -tuntumalla. http://www.iltalehti.fi/terveys/200809108240552_tr.shtml
 3. Ei varmaankaan yllätä. Kun palataan ajassa taaksepäin Myllylän ja kumppanien menestyksen päiville, niin harvassa taisivat olla douppaamattomat hiihtäjät. Se oli varmasti ajan henki ja näin oli tehtävä menestyäkseen. Seuraavaksi odotellaan Marjo Matikainen ja monen muun hiihtäjän 'uutisia'...
 4. Ei ainakaan tänään ollut mitään moittimista Lahden alueen laduissa. Itse koppasin mukaan jo paremmat sukset ja lopetin hiihtämisen vanhoilla lankuilla. Kertaakaan ei raapinut kivet eikä jäätäkään yhtään missään. Baanat ajettu ja mm. Heinsuolla oli pertsan latukin ajettu. Tosin siellä oli muutamassa kohdassa kone nostanut pintaan hieman purua. Heinsuolla on muuten osittain tykkilunta alla.
 5. Tänään oli kyllä ladut täysin ummessa = umpihankihiihtoa. Varsinkin Messilän ja Tiirismaan suunnalla, sillä siellä ei ole juuri kukaan hiihtänyt. Paitsi minä tietty tänään. Perhelenkkiä hiihdetty enemmän, joten se hiukan paremmassa kunnossa.
 6. Lahden alueen laduista muitakin on jo kuulema koneellisesti tampattu. Itse en ole päässyt vielä tilannetta toteamaan sairastelujen takia. Huomenna ehkä sitten kuitenkin ladulle.
 7. Lahden urheilukeskuksessa tykkilatu hiihtokunnossa. Hollolan Heinsuosta ei tietoa. Tykki siellä oli ainakin edellisten pakkasten aikaan.
 8. Siihen loppui hiihdot Lahti-Hollola -akselilla. Lämpöaalto vei lumet. Vierumäellä taitaisi olla reilun kilometrin baana vielä hiihtokunnossa (tykkilunta).
 9. tänks. Olenkin tässä menneinä iltoina pari hyvää kauppaa löytänyt. Tutkimus jatkuu... Seuraavaksi kun löytäisi kunnolla hiihtovarusteita. Kenkäpuoli on jo ojennuksessa.
 10. Sauvakävelijöitä on tälläkin suunnalla vielä selkeästi hiihtäjiä enemmän. Eilen oli muuten 'lähellä piti' -tilanne parin ärhäkän koiran kanssa keskellä hiihtolatua. Onneksi omistajalla oli ruista ranteessa, että pystyi kiskomaan koirat pois edestä tämän suksimiehen tieltä.
 11. Periaatteessa kaikkia Lahden alueen baanoja pystyy hiihtämään. Muutamassa kohdassa kuitenkin lunta sen verran vähän, että kiven raapaisuja ei voi välttää. Esim. Messilän golfkentän kohdalla on tosi nihkeästi lunta. Toinen heikko paikka näytti olevan Tapanilan kilpavitosen takalenkillä.
 12. Pistäkääs vinkkejä parhaista nettikaupoista jossa myydään laadukkaita urheiluvälineitä. Tällä hetkellä itseäni kiinnostaisi mm. juoksukengät sekä hiihtovarusteet. Kovasti olen haeskellut mutta varsinkin Suomesta ei tahdo oikein löytyä. Liikkeet eivät vain tunnu panostavan sivuihin. Mielelläni tilaisin myös netistä ettei aina tarvitsi körötellä kymmeniä kilometrejä autolla kauppojen välillä. Niin ja ulkomaalaisetkin kaupat tottakai kiinnostavat. Eli vinkkejä tulemaan. Tattis...
 13. Nyt näytti jo Lahden alueella huomattavasti paremmalta ja lunta työntelee vieläkin hiljakseltaan taivaalta. Baanat hyvässä kunnossa ja hiihdettävää kymmeniä kilometrejä.:voitto:
 14. Hollola-Lahti -akselilla pääsee hiihtämään kilometritolkulla kunhan malttaa ottaa nurkasta mukaan tarpeeksi huonon parin suksia. Muutama päivä sitten ajelivat koneellisesti pohjan kovaksi joten lumi on hyvin tiivistynyttä. Vaikka lunta lienee vain pari senttiä, niin baanat yllättävän hyvät lumimäärään nähden. Huomenna onkin sitten lunta tiedossa oikein urakalla, joten olosuhteet paranevat huomisen jälkeen huomattavasti. :character0080:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy