Jump to content
Juoksufoorumi.fiOpa

Jäsenet
 • Content Count

  799
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • 10km
  43.xx
 • Puolimaraton
  1.35
 • Maraton
  3.29

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Asiaa yhtään sen syvemmin tonkimatta: kyllä maalissa nytkin sai kahvia, sen kun haki Nescafen pisteestä maalialueella, ei ollut pahasti jonoakaan.
 2. Kohta jo viikko takana Aamulenkkejä Azoreilla Atlantin rannalla... Ei voi valittaa. Paitsi sitä että kohta on edessä paluu kotiin.
 3. Opa

  Skins?

  ...Kyllä ja ei lämpötilasta / fiiliksestä / harjoituksesta riippuen. Minkäänlaisia saumojen hankaamisongelmia ei ole ollut pisimmissäkään (n. 42h) suorituksissa. -Mikä ei tietenkään takaa sitä etteikö jollekin muulle voisi noista hankaumia tulla.
 4. Opa

  Skins?

  Itsellä on noita käytössä 1x lyhyet trikoot, 2x pitkähihainen paita, 2x lyhythihainen paita ja säärystimet. Mielestäni erittäin toimivia ja laadukkaita tuotteita. -Ainakin allekirjoittaneella erityisesti jalkojen lihakset säilyvät pitkissä ja vielä pidemmissä suorituksissa selvästi pidempään "tuoreina" kuin ilman kompressiovaatteita. Ostaessa kannattaa oikeaan kokoon kiinnittää erityistä huomiota: kompressiovaatteen tulee olla todella tiukka "makkarankuori" jotta siitä olisi jotain hyötyä; liian väljänä se ei ole tippaakaan tavanomaista teknistä vaatetta parempi. Sopivan kokoisen pitkähihaisen
 5. Opa

  Vibram FiveFingers

  ...Varmaan moni muukin on huomannut, mutta kuitenkin: jota juoksu minimalistisilla kengillä kiinnostaa saattaa kokea uudet fivefingers:it varsin kiinnostavana vaihtoehtona: Vibram FiveFingers Speed
 6. Opa

  Tukholma 2010

  Hyvä päivä. Toistaiseksi onnistunein maratonini koskaan: pystyin juoksemaan käytännössä alusta loppuun erittäin tasaisesti tavoitevauhtiani, juoksu oli verraten helppoa loppuun asti ja tuloksena tuli kauan odotettu 3.30 alitus. Kiinnostavaa oli myös se millä eväin tulos tuli: vähemmän juoksua kuin vuosiin (kuluvana vuonna mm. mahtavat neljä yli 20km lenkkiä alle) ja toisaalta erittäin runsaasti crossfit-treeniä höystettynä "ylimääräisillä" voimatreeneillä. Ensimmäistä kertaa eivät etureidet tai muutkaan jalkojen lihakset väsähtäneet ennen aikojaan kuten tätä ennen oli käynyt joka kerta vii
 7. ...Ulkona vaatimattomat +42°C varjossa ; kuulemma toistaiseksi kevään/kesän kuumin päivä. Saattaapi joutua alkavalla viikolla tekemään työasioiden ohessa tuttavuutta hotellimme kolmen juoksumaton kanssa. Valitettavasti hotellin kuntosalilta ei sitten juuri muita välineitä löydykään. EDIT(17.5.): joo onhan noilla matoilla nyt tullut pari kertaa juostua; vaikka tilat ovat ilmastoidut, on lämpötila kuitenkin +27°C, eli h-vetin kuuma, vaikkakaan ei niin murhaavan kuuma kuin ulkona.
 8. ...Swiss Alpine K78:lle startatessa on hyvä muistaa että toisin kuin esim. UTMB:lla ja monissa muissa Keski-Euroopan vuorijuoksuissa, sauvojen käyttö kaikissa tapahtuman juoksuissa on kokonaan kielletty (paitsi kävelyyn osallistuvilta). Eli juoksijan ei tarvitse pohtia ottaako sauvat mukaan vaiko ei. Suora lainaus järjestäjien sivuilta:
 9. ...Yhdellä kotimaisella verkkokaupalla näyttäisi edelleen olevan valikoimassa; kannattanee ainakin kysyä. Googlettamalla löytyy kyllä tuota myyviä verkkokauppoja ulkomailtakin, ja hinta on sen verran alhainen että jopa jenkeistä tilaaminen voi olla harkittava vaihtoehto jos muu ei auta ja härvelin välttämättä haluaa.
 10. Opa

  Alelaari

  ...En tiedä oliko edellisellä postauksellani tähän ketjuun osuutta asiaan, mutta kun eilen (taas) poikkesin Ison omenan Stadiumissa, niin kummasti olivat Brooksin T6:t varastosta huvenneet. Keräsin tuolta talteen vielä yhden parin Lunarglidejä.
 11. Vuodenvaihdeviikon 53 tekemiset: Ma Juoksu: 14,3km PK. Ti Juoksu: 10,8km PK. Ke Lepo. To Juoksu: 10,8km PK. Pe Juoksu: 10,8km PK. La Juoksu: 14,7km PK. Su Spinning: 1h. Sali: maastaveto 5x100kg, 3x130kg. Heilautus kahvakuulalla: 3x10x32kg. Juoksua n. 61km ja tunti spinningiä (yht. n. 7h treeniä). Löysähkö viikko; oma sali vielä joulutauolla. Elämäni eka spinning-tunti (kävin tutustumassa puolison käyttämällä salilla). -Ihan OK kokemus, mutta ei tuosta tapaa tule. Vuoden 2009 yhteenveto: Juoksu: n. 2700km -uusi ennätys. CrossFit: n. 174h. Vaellus: n. 115km / 6 päivää. Seinäkiipeily:
 12. Joulukuun treenit: Juoksu: n. 149km. CrossFit: n. 24 h. Seinäkiipeily: n. 1h. Lepopäivät: 8 päivää ilman mitään treeniä, näistä neljä sairaana/toipilaana. Kuun eka viikko meni vielä toipilaana, sittemmin sain CF-treenit jonkinlaiseen vauhtiin juoksun jäädessä hiukan suunniteltua vähemmälle; etenkin joluviikon juoksuissa tuli slarvailtua ja toisaalta sali oli kiinni kaikki joulunajan pyhä- ja välipäivät, minkä vuoksi yksi viikko kului kokonaan ilman voimaharjoittelua ja yhdelle viikolle tuli vain kaksi voimapäivää.
 13. Opa

  Alelaari

  ...Pikainen käynti Espoon Ison Omenan Stadiumissa. Juoksukenkiä oli tyrkyllä sellaisiin hintoihin ettei välttämättä kannata nettikaupoista tilata jos vain oikeaa kokoa sattuu löytymään. Meinasi lähteä mukaan kahdetkin kengät, mutta lopulta käteen jäivät vain Brooks:in Cascadia:t hintaan 59,90. Muita mieleen jääneitä hintoja: Brooks T6 39,90 ja ST4 59,90 (molemmat kevyitä "kilpakenkiä") Nike Vomero +4 79,90 ja Lunarglide 59,90 Salomon Speedcross 69,90
 14. Jouluviikon 52 löysäilyt: Ma CrossFit-treeni. Maastaveto 3x5x115kg, etukyykky 3x5x60kg. Rinnallevedon tekniikkaa max. 60kg. Ti CrossFit-treeni: leuanveto 10kg lisäpainolla 3x4, pystypunnerrus 3x5x42,5kg, kylkitaivutuksia 32kg kahvakuulalla. Ke Lepo- / matkapäivä. To Lepo. Pe Lepo. La Juoksu: 14,7km PK. Su Lepo- / matkapäivä. Juoksua n. 15km ja kaksi CF-treeniä (yht. n. 4h treeniä). Über-löysä viikko. Joulunviettopaikassa oli parina päivänä pakkasta kivat n. -30°C, mikä esti juoksun noina päivinä. Kylmyys sinänsä ei ollut este, vaan se etten älynnyt pakata mukaan noin kylmään keliin rii
 15. Opa

  Asicseja ulkomailta

  Niin itsekin luulin, mutta tullin sivuilla olevassa dokumentissa (pdf-tiedosto) lukee sivulla 6 näin: "Tuontitullittomuus myönnetään, jos lähetyksen sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150 euroa. Tätä arvorajaa ei kuitenkaan sovelleta alkoholituotteisiin, tupakkaan, tupakkatuotteisiin, hajuvesiin eikä eau de toilette -tuotteisiin. Arvonlisäverotuksessa vastaava lähetyksen arvoraja on 22 euroa." ...Mainitun kohdan perässä on rautalangasta väännetty esimerkkitapaus. Tuosta dokumentista voi itse kukin koettaa päätellä miten asia oikeasti on. Se, että olet saanut lähetyksesi l
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy