Jump to content
Juoksufoorumi.fi


etenijä

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3410
 1. Toimiiko porukalla Vantage V ja iPhone automaattinen sync? Kaippa sen pitäis treenin jälkeen itsekseen synkronoida, jos känny lähellä mut eipä ole vielä ainakaan toiminut.
 2. Onko joku jo laittanut Vantagen gps:n todelliseen testiin eli suunnistanut sen kanssa ja analysoinut reitin quickroutella tjsp? V800 on ollut erittäin hyvä gps:n osalta ja hieman Vantageen siirtyminen sen puolesta hirvittää.
 3. Onko kellään empiriistä tai muunlaista tietoa siitä miten garminin mittarien akku yleensä kestää pakkasessa? Talvisin tulee tehtyä aika pitkiäkin hiihtolenkkejä vielä siellä -20 korvilla ja ainakin polarin gps möllykkä itsellä hyytyy pahimillaan parissa tunnissa, kun kesäkelillä kestää reilusti yli 10h. Polarissa kuitenkin kello + sykkeet toimii gps:n hyytymisen jälkeenkin eli se ei niin harmita. Garmissa, jos koko systeemi himmenee niin se vähän ikävämpi juttu. Entä tallentaako garmin missään muodossa dataa koneelle purun yhteydessä vai meneekö kaikki vain suoraan nettiin? Polarin syketiedostomuoto on selvää tekstiä ja ne saa sitten vanhatkin kätevästi siirrettyä melkein mihin vaan, kun jonkun scriptan koodailee. Saako garminissa gps reitin esim. gpx tiedostona?
 4. Hienoja kuvia! Mahtavasti kuvastuu melkein jokaisen kasvoista noiden portaiden nousemisen hirvittävä tuska. Harvoin, jos koskaan on portaiden ylös käveleminen askel kerrallaan tuntunut niin karsealta.
 5. Laajavuori Extreme Total Supreme RUN Kunnon maastojuoksuja ei ole koskaan liikaa. Tekee hyvää tämmöselle tasamaan taapertajalle välillä vähän heiluttaa reittä Jospa sitä vaikka pysyis Kaupin peesissä muutaman kilometrin.
 6. Löytyiskö keneltäkään viimevuoden reitista edes sinnepäin olevaa reittikarttaa? Vois jo etukäteen vähän spekuloida. Kymmenisen vuotta sitten on tullu varttimara tuolla juostua mutta en tällä uudella 'parannellulla' reitillä Otin silmän käteen ja sieltähän se löyty juoksija-lehden sivuilta.
 7. etenijä

  Tukholma 2010

  Pitäis varmaan kohta vaihtaa sukset lenkkareihin. Pientä testailua on jo tullut tehtyä juoksennellenkin mutta ei millään vielä malttais hyljätä suksimista, kun kerrankin on lunta! Ehtiihän tässä vielä pitää vain toivoa että saa jalat kestämään asfalttia parissa kuukaudessa.
 8. Kun näistä kisoista sain tietää niin heti alko tehä mieli osallistua. Mutta ei tuo päivämäärä oikein sovi... Noh ehkä sitten tulevina vuosina. Osallistuihin ehdottomasti kaikkiin tälläisiin maastorymykisoihin jos niitä järjestettäis. Todella hyvää vaihtelua ja reeniä ihan perus nylkkääjällekin. Toki tuo hupisarja ja kaljoittelu hieman latistaa fiilista mut eihä sitä oo pakko ryypiskellä tai hassutella.
 9. etenijä

  Wiha 2009

  Puolimaraa olin juoksemassa ja maaliin asti pääsin!
 10. etenijä

  Wiha 2009

  Onkohan muilta matkoilta tulossa väliaikoja? Ja jos on tulossa niin onko kaikilta matkoilta vai vaan tietyiltä? Tietäis vaan et vieläkö voi jännityksellä odotella vai joko voi alkaa reenaa ens vuotta varten :)
 11. etenijä

  Wiha 2009

  Onkohan muilta matkoilta; kympiltä, puolikkaalta ja maratoneilta tulossa chippi väliaikoja? Ei jaksas millään omasta kellosta kattoo, jos ne chippi ois nauhottanu :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy