Jump to content
Juoksufoorumi.fi

HEGULI

Jäsenet
  • Posts

    11
  • Liittyi

  • Last visited

Everything posted by HEGULI

  1. Kiitos tiedosta! Nyt täytyy sitten vaan muistaa ottaa tuo chippi mukaan seuraaville maratoneille... :)
  2. Kiitoksia! Voihan se olla, että miullakin hakaneulapussi siellä tarvikepussin pohjalla oli, mutta eipähän tuo näköjään lopputulokseen vaikuttanut, vaikka sitä en löytynytkään... 8D Tiedätkö Baldini, tai joku muu, voinko nyt käyttää tuota chippiä, joka miulle vahingossa jäi...?
  3. Hei! olin toissa vuonna Amsterdamissa juoksemassa. Yövyimme keskustassa, josta pääsi ratikalla ilmaiseksi lähtöalueelle kätevästi. Ainut ongelma oli vaan siinä, että ratikat olivat tosi täynnä juoksijoita ja meno oli hidasta, joten kannattaa varata aikaa menomatkaan reilusti. Tosin alkulämmittelynä voi myös käpsiä lähtöalueelle ( matka n 5 km muistaakseni)... Muuten järjestelyt toimivat hyvin, reitti oli tasainen ja sää syksyisen sopiva. :)
  4. Heippa! Hampurista myöskin palattu ja palauduttu. Kirjoitin aiemmin, että varovainen tavoitteni oli juosta 3.50 alle. Mutta juoksu lähtikin kulkemaan niin hyvin, että aika oli maalissa 3.38. Eli parannusta edelliseen enkkaan tuli 15 min!!! Ei voi olla kuin järjettömän tyytyväinen!! :) Järjestelyt toimivat, reitti oli loistava muutamia kapeikkoja lukuunottamatta, sää suosi ja huolto pelasi matkan varrella. Omaa pulloa kannoin n reiluun kymppiin, jonka jälkeen pysähdyin joka juomapisteellä ja join 1-2 mukillista urheilujuomaa. Geelejä kului n 8 kpl. Pieni miinus järjestäjille, että tarvikepussissa, jossa mm juoksunumero ei ollut hakaneuloja, joten joutui käydä ostamassa ne paikallisesta supermarketista... Toinen miinus siitä, että huomasin vasta hotellilla, että chip oli jäänyt kengännauhoihin.. Yleensä maratonien maalialueella chipit kerätään järjestäjien toimesta, mutta nyt olin ohittanut keräyspisteet autuaasti... No, rahallahan siitä selviää...Ja oma moka! ;) Voin lämpimästi suositella muillekin tätä maratonia!
  5. Harmi, että mara jää väliin, mutta uusia tulee... Itsellä tavoite parantaa aikaa 3.50 tienoille... Kome kertaa se on mennyt muutamalla minuutilla yli... Paitsi jos se ei nyt mene, Tukholmassa seuraava yritys. 8) Tsemppiä viimeisten viikkojen treeneihin ja Hampurissa nähdään!!
  6. Mukana Hampurin maratonilla myös! Lennot Finnairilla pe-ti, majoitus myös varattu lähelle lähtöpaikkaa.. Siitä seuraava maraton Tukholmassa.:running: Syksyn maratonit vielä auki, ehkä ainakin Kolille kertauskurssille... :)
  7. Itselläni olen hoitanut kipeytyneitä penikoita lenkin jälkeen suihkuttamalla niitä vuorotellen kylmällä ja kuumalla vedellä. Lisäksi hieromalla varovasti kylmällä irrottelemalla samalla varovasti kiinnikkeitä luukalvolta. Kylmägeeliä voi myös kokeilla..
  8. Onnittelut hyvistä suorituksista! Itsellä työnantaja on pitänyt huolen, ettei ole päässyt vielä talvijuoksuja kokeilemaan ja eilen olin vielä toipilaana, joten siityy taas ainakin kuukaudella... Onko Lum:n maratonkoulun jatkoryhmästä kuulunut mitään? Tietääkö kukaan? Ollut hiljaiseloa Cooperkoulun jälkeen...
  9. Kuulut sitten 10 prosenttiin, joihin rokote ei tehoa... Huono säkä!!
  10. Itse kävin normaalisti lenkillä samana päivänä kun rokotuksen sain. Ei mitään eroa olotilassa. Olkavarsi oli vain hieman hellä, mutta ei juoksua haitannut.
  11. Itsekin olen parasta aikaa nuhassa, yskässä ja kurkkukipuisena ilman kuumetta. Ärsyttää, kun tekisi mieli jo lenkkareita ulkoiluttamaan.. Lenkit on kyllä parasta jättää kokonaan väliin, kunnes tuntee olonsa terveeksi. Kuume tai antibioottikuuri eivät ole kriteerejä. Olen kuullut, että hyvä nyrkkisääntö olisi sairastetut päivät x2 lepoa flunssaisen olon jälkeen. Liian usein lenkkeilijöitä ja muita urheilijoita kuolee "äkkikuolemiin" ja syyksi paljastuu myöhemmin sydänpussintulehdus... Mutta tottahan se on, että kun sitä ei vaan malttaisi huilailla tarpeeksi :sairas:
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy