Jump to content
Juoksufoorumi.finyba

Jäsenet
 • Content Count

  2 299
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  11

nyba last won the day on October 6 2018

nyba had the most liked content!

Community Reputation

1 305 Excellent

1 Follower

About nyba

 • Rank
  Kauppalan Ahma

Converted

 • Tavoite
  Illaksi kotiin

Recent Profile Visitors

2 330 profile views
 1. Synkkiksen reittisuunnittelu on puuhakkaassa vaiheessa. 50 km ja 100 km ratoja voi ihailla vaikkapa pullautuskartta.fi-sivustosta, laita tasoista päälle polkujuoksureitit ja hiirustele jonnekin Loppi-Räyskälä-tienoille. Tänä(kin) vuonna saattaisi 50km pyöräsarjassa pärjätä parhaiten jättämällä pyörän saunan seinustalle odottamaan. Rata tarjoaa tilaisuuden monille huonoille valinnoille. Wäikölä trails osallistuu kisaan 50 km ja 100 km joukkueilla. Tämän vuoden erikoisuutena on uimarasti vasta maalissa.
 2. Pitkästä aikaa Espoon keskuspuiston kimppalenkillä Sverren, Anttisn:n ja steadyrunner64:n kanssa. Oli nihkeänmusta keli mutta hyvää seuraa ja tasokkaita juttuja.
 3. nyba

  Hyvä biisi

  Hyvin käy kitaransoitto vasemmalla kädellä ja väärin päin..
 4. 28 km 3h30. oltiin Wäikolan polkuporukalla kimppalenkillä Poronpolku-tapahtumassa Lopella, aika raskasta harjumaisemaa mutta keli oli kohtuullinen, tunnin verran loistavakin ja lopuksi hyvä sauna Räyskälässä.
 5. Elwood ilmoitteli, että neljä kilsaa merkintöjä oli nyysitty reitiltä. Pari vuotta sitten kun oltiin Helsinki trailillä merkkaus- ja ohjaushommissa joku idiootti oli kääntänyt merkinnät väärälle reitille vähän ennen Pirkkolaa ja niitä piti pikavauhtia korjailla vielä kisan aikana. Tällainen perseily on yleisempääkin, samaa oli muutama viikko sitten Espoo trail runissa, pitkä pätkä väärää merkkausta, ja Nuuksio Classic ultralla viime vuonna. No, onneksi on kokenutta väkeä merkkaamassa, taitaa olla tiedossa useampi tarkistuslenkki ennnen kisan starttia.
 6. 3h 24km samalla lenkillä tunti polulla ja kaksi tasaisella. Viikon saldoksi tuli neljä ohjattua salikertaa (2xvoima 2xcore+liikkuvuus) ja pari lenkkiä, 10 tuntia tekemistä. Juoksun ohella on pitänyt hieman oikoa ja norjistaa rankaa.
 7. nyba

  Synkkä syysunelma 2019

  Synkkä syysunelma 1.-2.11.2019 Lopella! Ihana yöllinen reittisuunnistus, joka ei lopu vielä päivälläkään ja pakollinen uimarasti pikku tunneilla. Mmmm. Lähtekää tekin! http://synkkasyysunelmaofficial.blogspot.com/2019/09/synkka-syysunelma-2019-ennakkoa.html
 8. 2:59:55. Väsyy vähän mutta venyy silti.
 9. nyba

  Hyvä biisi

  Eminem - Cinderella man. Kaikille meille tuhkimoille.
 10. Nuuksio Classic 42 km, 8. kerta ja neljäs Masu+NCTM yhdistelmä. Alku meni mukavasti Räikeälenkkeilijän kanssa, Solvallan jälkeen tiet erosivat ja nautiskelin pikku krampeista loppumatkan itsekseni. Ensi vuonna vielä samanlainen yhdistelmä ja sitten voi kokeilla ilman satasen pohjia. Hieno keli ja sadekin oli tervetullutta.
 11. Taitaa SAUL polkujuoksun SM olla ainoa tuomaroitu polkukisa yleisurheilun kilpailusäännöillä. Ultrajuoksun puolella toiminta on paljon järjestäytyneempää. 2021 järjestetään ensimmäiset IAAF:n, ITRAn, WMR:n ja IAU:n yhteiset mm-kisat. Jospa siihen mennessä saataisiin yhteensopivat säännöt myös kotimaisiin kisoihin.
 12. Aamulla ohjattu salijumppa 1,5h, iltapäivällä kympin lenkki. Pari viikkoa Nuuksio Classiciin, työn alla on paluu juoksun parissa elävien kirjoihin. Elokuun ainoa pitkä lenkki oli Masu, poikeuksellisesti siitepölyallergia on tehokkaasti haitannut juoksua koko kesän ajan. Onneksi tulee syksy ja kaikki saatanan viruheinät kuolevat eikä tarvitse pölyssä ja lämpimässä kärvistellä.
 13. Fakiiriopintoja Masokistin Unelmalla (4/5). 13h42. Ensin pari tuntia mukavaan hölkkää, sitten nelisen tuntia kevyen lämpöhalvauksen kourissa kun aurinko saatana paistoi aina vaan eikä tuullut pätkääkään. Jäällä täytetty märkä pyyhe niskaan, tunti kävelyä ja eikun uudestaan matkaan. Olo parani iltaa kohden ja kolme viimeistä kierrosta taisivat olla reissun kevyimmät. Upea tapahtuma jälleen kerran, erityisesti naiset onnistuivat hienosti: kokonaiskisan voitti Satu Kähkönen (8:41), kakkosena Marianne Mäkinen (9:19). Sen verran kevyttä oli Sadun meno, että häneltä voi odottaa hurjia tuloksia, olis
 14. Masokistin Unelmia on tarjolla 10.8.2019. Virallista propagandaa odotellessa voi käydä ilmoittautumassa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy