Jump to content
Juoksufoorumi.finyba

Jäsenet
 • Content Count

  2 299
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  11

nyba last won the day on October 6 2018

nyba had the most liked content!

1 Follower

About nyba

 • Rank
  Kauppalan Ahma

Converted

 • Tavoite
  Illaksi kotiin

Recent Profile Visitors

2 424 profile views
 1. Työmatkalla keskiviikkona, keskuspuiston hevostelu menee ensi viikkoon.
 2. Synkkiksen reittisuunnittelu on puuhakkaassa vaiheessa. 50 km ja 100 km ratoja voi ihailla vaikkapa pullautuskartta.fi-sivustosta, laita tasoista päälle polkujuoksureitit ja hiirustele jonnekin Loppi-Räyskälä-tienoille. Tänä(kin) vuonna saattaisi 50km pyöräsarjassa pärjätä parhaiten jättämällä pyörän saunan seinustalle odottamaan. Rata tarjoaa tilaisuuden monille huonoille valinnoille. Wäikölä trails osallistuu kisaan 50 km ja 100 km joukkueilla. Tämän vuoden erikoisuutena on uimarasti vasta maalissa.
 3. Tulossa ke klo 18 Korentoportille
 4. Pitkästä aikaa Espoon keskuspuiston kimppalenkillä Sverren, Anttisn:n ja steadyrunner64:n kanssa. Oli nihkeänmusta keli mutta hyvää seuraa ja tasokkaita juttuja.
 5. Sverre, Anttisn, steadyrunner64, nyba ja kolme lenkkikoiraa tänään Korentoportilla, kierrettiin pari kierrosta Hollenkollenia tulevien unelmien kunniaksi. Kiitos seurasta, tämä oli hyvä alku talven läpi puurtamiselle.
 6. Odotellaan oravien paluumuuttoa...
 7. nyba

  Hyvä biisi

  Hyvin käy kitaransoitto vasemmalla kädellä ja väärin päin..
 8. 28 km 3h30. oltiin Wäikolan polkuporukalla kimppalenkillä Poronpolku-tapahtumassa Lopella, aika raskasta harjumaisemaa mutta keli oli kohtuullinen, tunnin verran loistavakin ja lopuksi hyvä sauna Räyskälässä.
 9. Elwood ilmoitteli, että neljä kilsaa merkintöjä oli nyysitty reitiltä. Pari vuotta sitten kun oltiin Helsinki trailillä merkkaus- ja ohjaushommissa joku idiootti oli kääntänyt merkinnät väärälle reitille vähän ennen Pirkkolaa ja niitä piti pikavauhtia korjailla vielä kisan aikana. Tällainen perseily on yleisempääkin, samaa oli muutama viikko sitten Espoo trail runissa, pitkä pätkä väärää merkkausta, ja Nuuksio Classic ultralla viime vuonna. No, onneksi on kokenutta väkeä merkkaamassa, taitaa olla tiedossa useampi tarkistuslenkki ennnen kisan starttia.
 10. 3h 24km samalla lenkillä tunti polulla ja kaksi tasaisella. Viikon saldoksi tuli neljä ohjattua salikertaa (2xvoima 2xcore+liikkuvuus) ja pari lenkkiä, 10 tuntia tekemistä. Juoksun ohella on pitänyt hieman oikoa ja norjistaa rankaa.
 11. Synkkä syysunelma 1.-2.11.2019 Lopella! Ihana yöllinen reittisuunnistus, joka ei lopu vielä päivälläkään ja pakollinen uimarasti pikku tunneilla. Mmmm. Lähtekää tekin! http://synkkasyysunelmaofficial.blogspot.com/2019/09/synkka-syysunelma-2019-ennakkoa.html
 12. 2:59:55. Väsyy vähän mutta venyy silti.
 13. nyba

  Hyvä biisi

  Eminem - Cinderella man. Kaikille meille tuhkimoille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy