Jump to content
Juoksufoorumi.fiTicot

Jäsenet
 • Content Count

  131
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

215 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, ehkä tuo perusmatka menee niin eri kategoriaan, et sitä ei kannata tähän tarkasteluun ottaa :). Jännä sinänsä tuo 83 et on niin kovatasoinen, kun jotenki äkkiseltään luulis et on jo sen verran pitkä, et aika harvat sinne lähtee. Mut ehkä se just siitä tekeekin kovatasoisen. Lyhimmällä matkalla lienee eniten niitä, jotka lähtee pelkästään retkeileen. Tai noi pidempien matkojen tyypit ehkä omasta mielestään retkeilee, mut silti ovat pirun kovia 😄
 2. Mitenköhän tuolla Karhunkierroksella kisan taso eri matkojen välillä, jos vaikka tavoittelisi tyylin 20 parhaan joukkoon, niin millä matkalla se onnistuisi "helpoiten"? Ja onko eroja naisten ja miesten sarjojen suhteen? Siis olettaen, että ko. Matkalle tämä kuvitteellinen henkilö olisi treenannut ja siten kykenevä sen suorittamaan. Onko tuo 55 kovatasoisin koska on Buff trail tour osakilpailu, vai onko 34 kuitenki kovempi tasoinen kun sinne ehkä helpommin tulee kovia tekijöitä muidenkin lajien parista.. Vai sittenkin pisimmät matkat? Tosin niissä voisi ajatella et ku on vähemmän osallistujia niin taso ei olis niin kova, vai onko siellä sitten kaikki ns. Kovia...
 3. Olipa kyllä jännä peli ja hienoa taistelua Suomelta. Ärsytti vaan kun Mertaranta hoki miten huonosti Ruotsi pelaa, ihan kuin ei olis yhtään Suomen hyvän pelin ansiota.
 4. Ticot

  Strava

  Flow näytti mulle ainakin jotain tiedotetta, että ei valitettavasti nyt toimii se automaattisynkkaus.
 5. Ticot

  Polar H10 häiriöt?

  Siis millä peset ja kiillotat nuo nastat? Ja pitääkö siis nekin kostuttaa? Mulla h7 ja pelaa muuten hyvin, mut viimeaikoina on alkanut sekoilla, jos lenkki kestää yli tunnin... Patterit olen vasta vaihtanut, mut mullakin on kyllä jotain halpis pattereita, et voinee olla niidenkin syy.
 6. Oliko tässä ketjussa jo aiemmin puhetta siitä, että mikä sitten mahtaisi olla perusterveen naisen vastaava aika? Jos sitä vaikka joskus siirtyisi maratonia juoksemaan, niin tietäisi tavoitteen 🙂
 7. Ticot

  Vaarojen maraton 2018

  Onko tietoa miksi Saara keskeytti?
 8. Ticot

  Alelaari

  Tätä ku lukee, niin melkein harmittaa, etten itsekin ostanut vielä toista paria varastoon. On kyllä minunkin jalkaan tosi mieluinen kenkä. Toisaalta mulla on aika monet kengät nyt käyttökierrossa (2 paria nopeaan juoksuun, 2 poluille, 2 nastalliset, 1 pitkiksille, 1 mattokengät, 1 paljasjalka) , joten ei nuo ihan heti loppuun kulu :D.
 9. Ticot

  Alelaari

  Adidas adizero boston 6:sta oli ainakin vielä viikko sitten hyllykaupalla tarjouksessa Oulun joutsensillan Intersportissa. Sekä naisten että miesten malleja ja aika kattavasti eri kokoja. Jotain reilu 79€ jäi hintaa.
 10. Mulla vuonna 2017 alkuvuosi ennen Hetta-Pallasta keskimäärin 34km/vko. Sen lisäksi jonkin verran hiihtoa ja jääkiekkoa. Pitkät treenit ei ollut pisimmilläänkään kuin jotain reilu 20km, tosin saman vuoden keväällä juoksin kyllä Karhunkierroksella sen 33k. Ihan ok meni Hetta-Pallas, taktiikkana oli kävellä mäet ja hölkätä aina muulloin.
 11. Kiitos, tämä oli hyvä video. Pitääpä koittaa itsekin nyt aktivoitua tämän asian suhteen.
 12. Ihan hyvä kuntopiikki tuli tuosta kympin kisasta, viikko sen jälkeen kaverin kanssa likkojen lenkillä ja olipahan meno kevyempää. Kympin kisassa avg174@05:02, likkojen lenkillä matka 7,5 km ja avg161@05:07. Kyllä pitäs mennä kymppi alle 50min, nyt kun vaan löytyis sopiva kisa.
 13. Ilmoitanpa itsenikin tänne, tänään kymppi pikkuisen alle 51min. Alle 50 oli jo tänään tavoitteena, mutta ihan ei vielä mennyt. Vauhdinjako oli tosi tasainen eikä mitään kanttausta tullut, mutta ei toisaalta myöskään saanut revittyä ihan sitä viimeistä vaihdetta peliin. Keskisyke 174 ja anakynnys 179, eli vähän pitäs vielä enemmän itsestä saada irti. Harjoittelu on keskittynyt aika paljon pk-treeniin ja kovempi juoksu on jäänyt väliin, joten jatkossa pitäs varmaan ottaa vk:ta mukaan niin pääsis seuraavaan ketjuun :).
 14. Ticot

  Kengät Karhunkierrokselle

  Mulla matkana oli 31K ja kenkinä Icebugin Pytho2. Ihan hyvin toimi, varsinkin ylämäissä oli mielestäni noista nastoista apua. Jos olisin omistanut jotku karkeampi kuvioiset maastokengät, niin olisin ehkä valinnut ne. Mutta nyt kun toinen vaihtoehto oli Salomonin Speedcross 3, niin valinta kallistui Icebugeihin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy