Jump to content
Juoksufoorumi.fihardy

Jäsenet
 • Content Count

  44
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3080m (2017)
 • 10km
  41.30 (2013)
 • Puolimaraton
  1:39.18 (2015)
 • Maraton
  3:46.00 (Helsinki 2013)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Laitoin punaiset tilaukseen Runningwarehouse.com:ista. Säästääpä muutaman kymmenen euroa vs Skechersin omat hinnat.
 2. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos tiedosta. Onko tuo luotettava kauppa? Itselläni ei ole siitä kokemusta.
 3. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kukaan koeponnistanut vielä Max Road 4 Hyper? Saako Suomesta jostain? Jotain hyvää verkkokauppaa saa myös suositella. Skechersin verkkokaupassa on yhtä väriä (värillä on väliä), mutta 189€ hinta on aika suolainen.
 4. Tämä UD 15 vaikuttaisi oikein hyvältä omiin tarkoituksiin työmatkahölkälle. Saakohan näitä jostain Suomesta?
 5. Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa? 3vkoa ollut Vantage M käytössä, uusin firmis sisällä. Käytän kelloa vain treenien aikoina. Toimii hyvin, mutta viime LA lenkin ja TI futistreenit kadottanut kellosta ja Flow:sta. Aktiivisuus näkyy, mutta ei treeniä. Todella ärsyttävää. Tätä ei ikinä tapahtunut V800 kanssa. Edit. liite LA 09.11. "kadonneesta" hölkästä.
 6. Toivon todella, että Seppo alittaa kolmosen. Olisi ansaittu tällä duunilla. Joudun silti veikkaamaan, että loppuaika on 3:03:13. Perustelut lievällä ylitykselle: - kovat suorituspaineet - Vantaan reitti tylsähkö (huom. oma mielipiteeni)
 7. Kaikin puolin hieno kisa ja hyvin järkätty. Ruissalossa sitä paitsi paistaa aina aurinko kuten tänäänkin. Oma kokonainen tänään 04:35, joka kunto- ja treenipohjaan nähden ok suoritus.
 8. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos Baltsu. Ehdinkin nämä kengät jo tilaamaan (juuri samaisesta linkistä/kaupasta).
 9. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Myykö joku Suomessa Skechersiä verkossa? Tai mistä tilata ulkomailta? Itselläni ollut vuosia jo Go Run Ultria käytössä, mutta niitä ei tunnu löytyvän enää. Olisiko joku uusi malli korvannut ne...
 10. Onnittelut ennätyksestä! Ei se kolmosen alituskaan kaukana ollut...mutta varmaan harmittaa tehdyn työmäärän jälkeen. Silti isosti rispektiä. 3:01:xx on todella kova aika.
 11. Hyvä Seppo! Hyvin se menee ☺️ Amatöörit jännää täällä kotisohvalla ja toivoo parasta.
 12. Taitaa olla akun kanssa vielä alle 100g painokin. Eikö se ole aika vähän - positiivisessa mielessä?
 13. En tajua näistä otsalampuista mitään, mutta nyt pakon sanelemana osto edessä. Voiko tätä käyttää juostessa? https://www.hankkija.fi/Rauta_ja_rakentaminen/lvi--ja-sahkotarvikkeet/valaisimet/otsalamppu-hm50r-fenix/
 14. hardy

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Sama täältä, hyvin järkätty kisa ja paljon kannustusta. Kiitos Vantaan suuntaan! Oma juoksu meni plörinäksi ja tuli elämäni toistaiseksi pisin mara, ajallisesti. 23km reiluun 2h ja polvisärky lopetti juoksut. Loppumatka meni enemmän ja vähemmän kävelyksi (joka on henkisesti raskasta). Tyyli onneksi vapaa ja jos joku ihmetteli laukalla etenevää miestä niin se olin minä. Hieman alle 5h maalissa. Tulipahan suoritettua joten kaikki hyvin ja seuraava kohti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy