Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hardy

Jäsenet
 • Content Count

  37
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3080m (2017)
 • 10km
  41.30 (2013)
 • Puolimaraton
  1:39.18 (2015)
 • Maraton
  3:46.00 (Helsinki 2013)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaikin puolin hieno kisa ja hyvin järkätty. Ruissalossa sitä paitsi paistaa aina aurinko kuten tänäänkin. Oma kokonainen tänään 04:35, joka kunto- ja treenipohjaan nähden ok suoritus.
 2. Usean vuoden lämpimässä kaapissa parempaa huomista odottaneet Adizero Aegis poistuvat talosta. Eivät koskaan sopineet jalkaani. Kenkien kunto ihan ok. Näyttää ehjältä. Hämärästi muistelen, että joitakin kymmeniä kilsoja juostu. Tarjoa jotain jos vanhat kengät sytyttää. Turku.
 3. hardy

  O: juoksuliivi

  En tiedä miten ketjua saa muokattua puhelimella mutta status on OSTETTU.
 4. hardy

  O: juoksuliivi

  Paljonko olisi pyynti?
 5. hardy

  O: juoksuliivi

  Joku juoksuliivi lötköpulloilla kiinnostaisi. Ostaja Turussa.
 6. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos Baltsu. Ehdinkin nämä kengät jo tilaamaan (juuri samaisesta linkistä/kaupasta).
 7. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Myykö joku Suomessa Skechersiä verkossa? Tai mistä tilata ulkomailta? Itselläni ollut vuosia jo Go Run Ultria käytössä, mutta niitä ei tunnu löytyvän enää. Olisiko joku uusi malli korvannut ne...
 8. Paljonkohan Juoksija-lehdille tulisi postikuluja?
 9. Taitaa olla akun kanssa vielä alle 100g painokin. Eikö se ole aika vähän - positiivisessa mielessä?
 10. En tajua näistä otsalampuista mitään, mutta nyt pakon sanelemana osto edessä. Voiko tätä käyttää juostessa? https://www.hankkija.fi/Rauta_ja_rakentaminen/lvi--ja-sahkotarvikkeet/valaisimet/otsalamppu-hm50r-fenix/
 11. Kahdet ylimääräiset bluetooth kuulokkeet myytävänä. Erinomaisia tuotteita esim. juoksulenkille tai salille. JBL Synchros Reflect BT - punaiset Alkuperäinen pakkaus mukaan,3 paria korvasovittimia, lippulaput. Kuulokkeita käytetty muutaman kerran. Yurbuds Leap Wireless - mustat Suojapussi ja kahdet tulpat mukaan. Ostin varakuulokkeiksi, mutta ei ollut mitään tarvetta. Käytetyt korvasovittimet pesty laimealla saippuvedellä. Hinta: 20€ / kpl Sijainti Turku. Nouto tai posti.
 12. hardy

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Sama täältä, hyvin järkätty kisa ja paljon kannustusta. Kiitos Vantaan suuntaan! Oma juoksu meni plörinäksi ja tuli elämäni toistaiseksi pisin mara, ajallisesti. 23km reiluun 2h ja polvisärky lopetti juoksut. Loppumatka meni enemmän ja vähemmän kävelyksi (joka on henkisesti raskasta). Tyyli onneksi vapaa ja jos joku ihmetteli laukalla etenevää miestä niin se olin minä. Hieman alle 5h maalissa. Tulipahan suoritettua joten kaikki hyvin ja seuraava kohti.
 13. hardy

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Mukana myös, eka kertaa Vantaalla. Kesän muut vakiokisat jäi päällekkäisyyksien takia väliin niin koitetaan josko Vantaalla vuosittainen pakollinen yhden maran suoritus tulisi tehtyä. 15 puolikasta (sis. 2 30km lenkkiä alla) huhtikuusta lähtien. Tuleepa ensimmäistä kertaa koettua myös neljän kierroksen kisa. Pääseeköhän tuonne Turusta jotenkin kätevästi junalla vai onko vaan helpompi ajella autolla edestakaisin?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy