Jump to content
Juoksufoorumi.fihardy

Jäsenet
 • Content Count

  47
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  About 7 arkipäivää kesti tulla perille. Tullauksen sai helposti tehtyä netissä. Hintaa kengille kaikkine kuluineen tuli noin 125€.
 2. Mä olen ~vuoden käyttänyt AirPodseja (ykkösversio) juostessa, hiihdossa, salilla jne. Olen erittäin tyytyväinen. Pysyvät päässä, akunkesto on hyvä ja äänenlaatukin mielestäni hyvä. Aikaisemmin tuli kokeiltua kaikenlaista muuta johdollista ja johdotonta (kun olin vähän skeptinen Applen kuulokkeiden hinta-laadun suhteen), mutta en ole hetkeäkään kaivannut enää muita kuulokkeita urheiluun.
 3. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Laitoin punaiset tilaukseen Runningwarehouse.com:ista. Säästääpä muutaman kymmenen euroa vs Skechersin omat hinnat.
 4. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos tiedosta. Onko tuo luotettava kauppa? Itselläni ei ole siitä kokemusta.
 5. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kukaan koeponnistanut vielä Max Road 4 Hyper? Saako Suomesta jostain? Jotain hyvää verkkokauppaa saa myös suositella. Skechersin verkkokaupassa on yhtä väriä (värillä on väliä), mutta 189€ hinta on aika suolainen.
 6. Tämä UD 15 vaikuttaisi oikein hyvältä omiin tarkoituksiin työmatkahölkälle. Saakohan näitä jostain Suomesta?
 7. Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa? 3vkoa ollut Vantage M käytössä, uusin firmis sisällä. Käytän kelloa vain treenien aikoina. Toimii hyvin, mutta viime LA lenkin ja TI futistreenit kadottanut kellosta ja Flow:sta. Aktiivisuus näkyy, mutta ei treeniä. Todella ärsyttävää. Tätä ei ikinä tapahtunut V800 kanssa. Edit. liite LA 09.11. "kadonneesta" hölkästä.
 8. Onnea @Seppo! Huikee homma! Videoita ja treenin etenemistä on ollut mukava seurata.
 9. Toivon todella, että Seppo alittaa kolmosen. Olisi ansaittu tällä duunilla. Joudun silti veikkaamaan, että loppuaika on 3:03:13. Perustelut lievällä ylitykselle: - kovat suorituspaineet - Vantaan reitti tylsähkö (huom. oma mielipiteeni)
 10. Kaikin puolin hieno kisa ja hyvin järkätty. Ruissalossa sitä paitsi paistaa aina aurinko kuten tänäänkin. Oma kokonainen tänään 04:35, joka kunto- ja treenipohjaan nähden ok suoritus.
 11. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Kiitos Baltsu. Ehdinkin nämä kengät jo tilaamaan (juuri samaisesta linkistä/kaupasta).
 12. hardy

  Skechers juoksukengät ?

  Myykö joku Suomessa Skechersiä verkossa? Tai mistä tilata ulkomailta? Itselläni ollut vuosia jo Go Run Ultria käytössä, mutta niitä ei tunnu löytyvän enää. Olisiko joku uusi malli korvannut ne...
 13. Onnittelut ennätyksestä! Ei se kolmosen alituskaan kaukana ollut...mutta varmaan harmittaa tehdyn työmäärän jälkeen. Silti isosti rispektiä. 3:01:xx on todella kova aika.
 14. Hyvä Seppo! Hyvin se menee ☺️ Amatöörit jännää täällä kotisohvalla ja toivoo parasta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy