Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Falkkon

Jäsenet
 • Content Count

  61
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Falkkon

 • Syntymäpäivä 21.06.1978

Converted

 • Coopperi
  3050
 • Puolimaraton
  ~1:40 (HCR 2013 korjauskertoimella)
 • Maraton
  3:57 (Varala 2012)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minustakin se tänä vuonna matkan varrella tarjottu cola oli aivan hirveän makuista. Ensimmäisellä pisteellä join sitä puoli mukillista, mutta toisen kerran skippasin. Maalihuollossa se maistui sen verran paremmalta, että join tölkillisen, mutta ei se silti hyvää ollut. Ehkä pitää laittaa palautetta colan mausta ja myös siitä hämäävästä Pepsi-kyltistä! Ja onnittelut maaliin tulleille myös minulta! Voisin naputella lyhyen kisarapsankin jakoon jossain vaiheessa.
 2. Moi! Tämä ehti valitettavasti jo mennä kaupaksi, mutta en vielä ehtinyt poistaa ilmoitusta. Pahoittelut.
 3. Myydään paikka HCR:lle eli Helsinki City Run -puolimaratonille, joka juostaan 18.5.2019. Tapahtuman sivut: http://helsinkicityrun.fi/ Hinta 40 € + järjestävälle taholle maksettava uudelleenrekisteröitymismaksu 10 €.
 4. Falkkon

  Krakova maraton 28.4.2019

  Tuli juostua Krakovassa tänä keväänä, joten tässä joitakin kommentteja. Ilmoittautumisessa oli hämmentävää, kun englanninkielinen lomake oli osin puutteellinen ja joutui käyttämään Google-kääntäjää. Pari miespuolista kaveria mm. onnistuivat ilmoittautumaan naisten sarjaan, tosin tämän sai sitten vielä expossa korjattua. Maksunkin kanssa oli itselläni jotain ongelmaa. Toivottavasti ovat parantaneet tätä puolta, vaikka toisaalta tämähän ei vaikuta itse tapahtumaan, kunhan ilmon vain saa sisään. Reitti oli pääosin leveää baanaa, mutta alussa muutaman kilometrin verran oli silti melkoinen ruuhka. Tämä yhdistettynä teräviin käännöksiin teki oman vauhdin juoksemisesta vaikeaa, mutta sitähän se on usein muissakin isoissa tapahtumissa. Omastakin mielestäni reitti oli melko tasainen ja siinä mielessä ihan ok ennätystenkin tavoitteluun. Lopussa oli ikävä parin kilometrin nousu takaisin vanhaan kaupunkiin ja maaliin. Nousumetrejä siinä ei tainnut tulla nettona pariakymmentä enempää, mutta siinä vaiheessa matkaa sekin vähä tuntuu kyllä. Yleisöä ja kannustusta reitin varrella ei ihan koko aikaa ollut. Jossain puolivälin jälkeen jäi mieleen todella pitkä ja puuduttava osuus, kun ensin juostiin kilometritolkulla yhtä tietä itään, ja siellä tehdyn pienen kierroksen jälkeen samaa tietä takaisinpäin länteen. No toisaalta tässä näki paljon vastaantulijoita, ja itsekin bongasin kaverit joukosta. Huoltopisteitä oli ainakin omaan makuuni riittävän tiheästi ja huoltopöydät jäivät mieleen todella pitkinä. Sen jälkeen kun tämän tajusi, niin ei ollut tarve mennä pahimman ruuhkan mukana ensimmäisen pöydän kulmalle, vaan pystyi hyvin juoksemaan vähän pidemmälle ja kurvaamaan pöydän luo vasta sitten. Maalihuolto oli vähän heikon puoleinen, siellä kun oli tarjolla vain banaania, vettä ja jotain kaloritonta vitamiinijuomaa. Maalialueella sijainneesta kartasta huomasin kuitenkin hetken istuskelun jälkeen, että joku "recovery meal" -alue oli yhden korttelin päässä olevalla aukiolla. Epäilimme, että se olisi maksullinen, mutta päätimme kuitenkin käydä katsomassa. Ei se ollut, vaan numerolappuun tussimerkintää vastaan sai yhden alkoholittoman oluen ja yhden lämpimän aterian, joka oli tortillaan kääritty banaani suklaakastikkeella. Melko erikoinen makuelämys! Juoksun jälkeen oli mukava istuskella jokirannan nurmikolla nauttimassa palautusjuomista, kun sääkin oli mainio. Itselleni jäi Krakovan maratonista enimmäkseen positiivinen kuva, vaikka oma juoksu ei kovin hyvin mennytkään. Iso tapahtuma ja sitä kautta suuren urheilujuhlan tuntua. Voin siis tätä kyllä suositella, jos tuolla päin haluaa maratonin juosta!
 5. Falkkon

  Tampere Maraton 25.8.2018

  Tapahtuma lähenee, joten herätelläänpä tätä ketjua! Sivuthan löytyvät osoitteesta http://www.tamperemaraton.fi/ . Reitti lähtee Ratinasta ja kiertää Arboretumin kautta Härmälään, josta parin mutkan kautta palataan takaisin. Se on profiililtaan kohtalaisen tasainen, mutta joitakin pienehköjä nousujakin mahtuu mukaan. Alusta on enimmäkseen asfalttia, mutta noin 1/3 mennään hiekkateitä pitkin. Edit: Reittikierros kierretään puolikkaalla kaksi ja maratonilla neljä kertaa. Puitteista olen ehkä jäävi sanomaan, koska olen järjestävässä seurassa jäsenenä. Aina on kuitenkin tullut kiitosta hyvistä ja sujuvista järjestelyistä sekä kannustavasta ilmapiiristä. Tapahtumaahan ovat järjestämässä juoksijat toisille juoksijoille. Itse olen menossa puolikkaalle jänikseksi jo viidettä kertaa, se on mukavaa talkoohommaa. 🙂
 6. Ok! Laitoin meiliä, ja tämä on nyt siis todennäköisesti myyty. 🙂
 7. Myydään paikka HCR:ään eli Helsinki City Run -puolimaratonille, joka juostaan 19.5.2018. Tapahtuman sivut: http://helsinkicityrun.fi/ Hinta 29 € + järjestävälle taholle maksettava uudelleenrekisteröitymismaksu 10 €. Edit: Myyty.
 8. Mukana ollaan! Itselläni ensimmäinen kerta Pyynikki-juoksussa ja samalla ensimmäinen kisakymppi. Sääennuste näyttää siltä, että voi joutua laittamaan nastarit jalkaan. Ei ole ihan sellainen keli tulossa, kuin visioin muutama viikko sitten ilmoittautuessani (shortsit, t-paita, aurinkoa ja iloisia kannustajia reitin varrella). :)
 9. Todennäköisesti myyty (kaksi henkilöä jo ilmoittautunut ostajaksi).
 10. Myydään paikka Helsinki City Run -puolimaratonille, joka juostaan 13.5.2017. Tapahtuman sivut: http://helsinkicityrun.fi/ Hinta 45 € + järjestävälle taholle maksettava uudelleenrekisteröitymismaksu 10 €. EDIT: Myyty!
 11. Falkkon

  Wihan kilometrit 2016

  Kiitokset jälleen järjestäjille, mainio tapahtuma! Oma ultra-debyytti 50k ei mennyt ihan putkeen, vaikka maaliin sentään pääsinkin. Alkumatka meni odotusten mukaisesti rennon reippaasti alle vitosen kilometrivaudeilla, mutta jostain tuntemattomasta syystä iski outo voimattomuuden tunne 30km jälkeen. Olisko sitten olleet energiat lopussa, vaikka tankkasin samoin kuin maratoneillekin ja otin geelejä samaan tahtiin kuin ennenkin, eikä esim. HCM:llä ollut mitään ongelmia sen suhteen edes maaliin tullessa. Oli miten oli, pahimmillaan tuntui että meinaan pyörtyä, joten oli pakko hellittää. Huoltopisteellä kyselin coca-colan perään ja sainkin sitä tiskin alta "only for you" -kommentilla. Tästä suurkiitos huoltohenkilöille, saattoipa ratkaista jopa maaliinpääsyni! Seisoskelin pöydän ääressä pari minuuttia ja söin muutakin, ja jaksoin sitten jatkaa. Loppumatka menikin lähinnä pk-vauhdilla tai hitaammin, eikä kiristämiseen ollut mahdollisuuksia. Parin viimeisen kierroksen aikana päätin, että alle 4:30 sentään pitää mennä. Hölkkäsin maaliin ajassa 4:28:22 (kun ennakkotavoite oli 4:10:n alle). Aika kevyeltähän se loppu tuntui tuolla vauhdilla, eikä jaloissa tai muutenkaan ollut mitään muita ongelmia edellämainitun lisäksi. Juuri nyt ei uusi ultra-kokeilu kiinnosta, mutta tunnetusti mieli voi muuttua nopeastikin. Vähän jäi kyllä kaivelemaan tuo seinään törmääminen noin aikaisin. ;)
 12. Falkkon

  Wihan kilometrit 2016

  Ei toiminut mulla, olisiko oikeuksien kanssa ongelmaa? FB kertoo että "Tämä sivu ei ole käytettävissä. Seuraamasi linkki voi olla virheellinen tai vanhentunut".
 13. Falkkon

  Wihan kilometrit 2016

  Huomiselle Wihalle ei taida olla Facebookissa tapahtumaa? AInakaan en löytänyt kuin vuodelle 2013 sellaisen. Eli ei voi mainostaa osallistuvansa. :)
 14. Falkkon

  Wihan kilometrit 2016

  Jos aiempien vuosien merkit pitävät paikkansa, niin live-seuranta tulee tuonne samaan paikkaan, jossa nyt on haamu-Wiha: http://www.kotikone.fi/pjh/running/wiha/wiha2016online.htm
 15. Falkkon

  Wihan kilometrit 2016

  Tekisi mieli lähteä Wihaan ensimmäistä kertaa selvittämään, mitä on maratonin tuolla puolen. 50 km olisi siis tähtäimessä. Vähän arveluttaa, riittääkö vajaan kahden viikon palautumisaika Pirkan Hölkän jälkeen. Pientä epävarmuutta siis vielä, joten jos osallistun niin jälki-ilmolla sitten aamulla. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy