Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MajoR

Jäsenet
 • Posts

  232
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  10km alle 40min vielä tänä vuonna?

Recent Profile Visitors

512 profile views

MajoR's Achievements

 1. Mitä käytät nykyään juoksutapahtumien etsimiseen? Ihan vaan googlea?
 2. Kävipä tuuri, että löysin Park Runin Helsingin tapahtuman tästä ketjusta! Minä, ja varmaan moni muukin, etsii juoksutapahtumia käytännössä pelkästään juoksija lehden juoksukalenterista: https://www.juoksija-lehti.fi/juoksukalenteri/ josta myös Tampereen tapahtuma löytyy. Ilmoittakaa ihmeessä Helsinginkin tapahtuma juoksukalenteriin, niin osallistuja määrä saattaa hyvinkin kymmenkertaistua! Ellei sitten tavoitteena ole ollut osallistuja määrän rajoittaminen. Joka tapauksessa, kun tällaisen tapahtuman vihdoin pääkaupunkiseudulta löysin, olen ehdottomasti tulossa aina silloin tällöin paikalle. 😃
 3. Hyvän näköistä tavaraa Lidlissä tulossa myyntiin. Itselläni on myös vain hyviä kokemuksia Lidlin urheiluvarusteista. Kenkiä en ole uskaltanut ostaa, pronaatio tuettuja ei taida edes löytyä?
 4. Pimeyden voimia vastustetaan kaikin keinoin: http://eemelinevaat.blogspot.fi/2015/10/taistelua-pimeyden-voimia-vastaan.html
 5. Jos joskus jossain palkinnoille pääsisi, niin kyllä pytty kelpaisi!
 6. Harjoitukset jatkuu, arpoja heitellään, huipulla tuulee... http://eemelinevaat.blogspot.fi/2015/10/arpa-on-heitetty.html
 7. Tänään on ensimmäinen päivä ilmoittautua mukaan osallistumisarvontaan. Arpa on nyt heitetty! Your request was successfully transfered. Have a nice day.At the earliest on December 1st, we will be sending out an email stating whether or not you have received a race spot for 2016 in Berlin.
 8. MajoR

  Maximivauhti

  En ole huippunopeutta koittanut mitenkään järjestelmällisesti esiin kaivaa, mutta viime viikolla oli yksi 8km PK lenkki jonka loppupuolella tein 3 lyhyttä kiihdytystä, eli ruskoa (strides). Ensimmäisen kiihdytyksen hetkellinen huippunoepus oli 2:24 min/km eli 25km/h. Tuo on korkein nopeus mihin olen harjoituksissani törmännyt. Ehkä se huippunopeus on tuota vielä jonkun verran kovempi, en mielestäni juossut edes aivan täysyiä, mikä ei tarkoituksena ollutkaan.
 9. Kiitos vastauksesta! Maratonit olen juossut keskisykkeellä 170 - 180, välillä vähän yli 180. Maksimisyke on n.208. Maratonvauhtinen tarkoittaa siis kohdallani käytännössä samaa asiaa kuin kuin tasavauhtinen vauhtikestävyysharjoitus. Tällä hetkellä mcmillanin laskuri antaa tällaiselle harjoituksella vauhdiksi 4:17 - 4:28min/km
 10. OlliL, Hieno nousu vaikeuksien kautta voittoon! Se että jättää harjoituksen väliin tai ottaa kevyemmin, puhumattakaan kisan väliin jättämisestä on välillä todella vaikeaa. Tarkoitatko maratonvauhtisilla harjoituksilla sen hetkistä arvioitua vauhtia, mitä olettavasti pysytyisit pitämään yllä maratonin verran, vai mahdollisesti jotain kaukaisempaa tavoite maratonvauhtia? Esimerkiksi mcmillanin laskuri antaa itselleni puolimaratonin ajan perusteella "maratonvauhdiksi" 4:34. Aion juosta seuraavan maratonin vasta 2016 syyskuussa, jolloin tavoiteena on alittaa 3 tuntia. Jos / kun teen "maratonvauhtisia" harjoituksia, milloin niitä kannattaa tehdä, ja mitä vauhtia?
 11. Henkilökohtaisesti juoksen aina mieluummin puolimaratonin kuin jonkun epämääräisen matkan (17,3km). Myös mahdollisuus juosta maraton keväällä pääkaupunkiseudulla on hieno juttu. Monelta osin samasta porukasta nämä tapahtumat varmasti totta kai kuitenkin kilpailevat.
 12. Ilmoittaudutaan mukaan tähänkin ketjuun. Tämän hetkinen kympin ennätys on vuoden 2012 Hakunilan uuden vuoden juoksun 41:13. Tämän vuoden Vantaan maratonilla meni puolimaraton aikaan 1:31;37, joten ei tuosta 40minuutin kympin kunnosta kovin kaukana olla. Seuraavan kerran yritän 40 minuuttia alittaa 14.11. Aktia Cup:issa. Mitään spesiaali kympin harjoittelua en ole tekemässä, vaan tämän rajan pitäisi alittua maratontreenauksen sivutuotteena.
 13. "Juoksun pääjärjestäjänä toimii Helsingin Jyry ry. Yleisurheilu." http://www.helsinkispringmarathon.net/#!s--nn-t/qhwa4 http://www.helsinginjyry.fi/
 14. Yhtään geeliä en ottanut, mutta eipä niitä puolimaratonilla tarvitsekaan. Maratonilla en myöskään lähtisi ottamaan geelejä, jos en ole kyseiseen merkkiin aiemmin perehtynyt. Hamstrausta on vaikea ymmärtää, koska silloinhan joutuisi ehkä hiljentämään vauhtia..
 15. Todella hienoa, että nyt löytyy pääkaupunkiseudultakin kunnollinen kevät maratonkilpailu! Todennäköisesti tulen mukaan puolikkaalle. Minua kovasti kiinnostaisi, onko reitti virallisesti mitattu? Tämä kiinnostaa siksi, että veljeni tarvitsee jonkun maraton ajan, että pääsee järkevään lähtöryhmään Berliinin maratonilla. Aiempi suunnitelma oli lähteä juoksemaan Yyteriin, mutta tämä kilpailu olisi varmasti monella tavoin parempi hänelle, jos vain tulos saksalaisille kelpaa. Tällaisen löysin Spring maratonin nettisivuilta: "Juoksun pääjärjestäjänä toimii Helsingin Jyry ry. Yleisurheilu."
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy