Jump to content
Juoksufoorumi.fi


lumimies

Jäsenet
 • Content Count

  52
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. lumimies

  Lenkkimusaa!!

  Kovaa juostessa Mokoma ja Sentenced on ihan ykkösiä. Muullon jotain ultrarauhallista esim. Bruce Springsteenin hitaampaa tavaraa.. Eivät varsinaisesti ole juoksuaiheisia... mutta toimivat hienosti.
 2. Se on ymmärtääkseni niin, että rasva lähtee vartalosta viimeisenä juuri keskeltä (voin olla väärässä, mutta tälläistä on tullut useissa keskusteluissa jne. vastaan) Pitää polttaa vaan enemmän kuin syö ja pitää proteiini määrä korkeana. Ja tietysti tehdä vatsalihasharjotuksia.
 3. Viikon sai treenattua flunssan jälkeen ja eilen iski vatsatauti... :seinä prkl. No ei sentään taida kauheasti kestää.
 4. Olen paria viikkoa vaille kakskymppinen miehenalku tampereleelta. Yritän kirjottaa itseäni ulos lukiosta tänä keväänä. Toivon mukaan opiskelu jatkuu intin jälkeen Helsingissä Japanin kielen merkeissä. Juostua on tullut vaihtelevasti ehkä pari vuotta. Joskus ollut kyllä pitempiäkin taukoja. Sinä isompana liikuntaharrastuksena on ollut erilaiset kamppailulajit. Nykyään tulee harjoteltua lähinnä Taichita.
 5. Tällä hetkellä soittimessa on pyörinyt jo jonkun aikaa Mokoman uus levy. Kaikein pisimpään pintansa on pitänyt Fugeesin The Score. Se kuulostaa hyvältä lähes aina.
 6. kolme laitoin. Suomea, enkkua ja Japania.
 7. lumimies

  Herätyyys!

  Aamu-unisena en ole hirveämmin aikaisia lenkkejä juossut. Välillä iskee into ja menen klo5.30 lenkkipolulle, mutta yleensä vedän sikeitä viimeiseen asti. Jos pitää herätä, niin kai se toimivin tapa on laittaa se herätyskello toiselle puolelle huonetta niin on pakko nousta jos haluaa sen pois päältä.
 8. Tässä vaiheessa kannattaa varmaan sanoa. että vaan jokatoinen viikkohan olen ton pitkän juossut. :kieli Ja kyllä tuosta juoksemisesta nautiskelee kaikilla lenkeillä. Olen vaan semmonen, että tuloksien tuijottelu tulee itsestään. Ei sitten tiedä onko moinen niin hyvä juttu. Tuntuu vaan homma mielekkäämmältä, kun saattaa huomata, että matkat menee nopeammin ilman yhtään suurempaa ponnistelua. Mutta nyt menee ihme pohdiskeluksi.
 9. Lisäsin juoman määrä lenkin aikana ja viidentoista kilsan jälkeen söin pullan veden kanssa. Oli aika eri meininki lopussa. Kyllähän se tuntu raskaalta, mutta ei mitään hirveää väsymystä. Taisi olla enemmän nesteistä kuin kunnosta kiinni tuo jaksaminen. Kaikkea sitä oppii.
 10. Voishan sitä vähän ruikuttaa. On kerääntynyt kasa hommia, jotka pitäis kirjottaa loppuun, mutta motivaatio puuttuu täysin. Vatsavaiva, joka oli syksyllä on taas nostanu päätään. Pitäis kuulemma välttää stressiä, mutta kuinkas sen nyt tekee, kun aikataulu puskee päälle.
 11. Kyllä se olut ja muu alkoholi taitaa olla ainut suurempi pahe, jota tulee harrastettua. Ruokapuolelta ehkä isot pihvit ja koditorian antimet. Tupakkaa menee joskus harvoin kaljan kanssa. Yleensä kun saapuu perjantai niin menee iso pihvi, joku leivos ja muutama pullo olutta. Viikolla pidän itseni yleensä tiukassa kurissa. Eilen kyllä maistui pari tuoppia kavereitten kanssa :oops: , mutta jätän sitten huomena pois.
 12. Tavoitteena olen pitänyt, että vois juosta maratonin "sitten joskus". Ongelmana on ens kesänä alkava intti ,jonka takia en ole viitsinyt asettaa tavoitetta aivan lähelle. Tietysti tästä juoksentelusta on varmaan apua sen palveluksen kansakin. Koitan varmaan hidastaa tota pitkää, vaikka ottaa vähän tunnolle painaa se kovasti yli kahden tunnin.
 13. Kysymys pitkästä lenkistä. Olen 19-vuotias mies ja juoksua on tullut harrastettua vaihtelevasti vajaa vuosi. Tällä hetkellä olen käynyt lenkillä 3-kertaa viikossa niin, että olen tehnyt yhden nopean vitosen tai intervalliharjotuksen, yhden kympin jonka olen yrittäny juosta niin, että on pientä hengästymistä ja lopussa saa hieman tapella. Kolmas harjotus on sitten ollut ns. pitkä lenkki. Kysymys onkin, että kannattaako pitkä lenkki vetää niin, että kotiin tullessa ei meinaa pysyä jaloillaan? Kokeilin 19-kilsan pitkää aikaisemman 13 tilalla ja viimeset viisi kilsaa oli tuskaa. Aikakin valahti hieman yli kahden tunnin. Onko tämmösellä lenkillä paikkaa aloittelijan treenissä? Lisäkysymyksenä, että onko tunnin ja vartin kymppi hyvä, huono vai rapakuntonen?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy