Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Salla

Jäsenet
 • Posts

  162
 • Liittyi

 • Last visited

About Salla

 • Syntymäpäivä 15.03.1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Salla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Salla

  Vaellustouhut

  Kyllä sopii nuorellkein ihan hyvin, itellä oli sillon nuorimmat 10 vuotiaita kaks kpl mukana ja pärjäsivät tosi hyvin. Kannattaa vetää sen hiekkarannan kautta, se kun on lapsista aina niin hauskaa!! Abisko olis haaveena mullakin ja kaveri siellä on monesti ollutkin joten ajattelin saada koulutusta ja karttoja sitten sieltä jos/kun se aika joskus tulee. Hauskoja reissuja kaikille ketkä nyt "loppukesästä" pääsee luonnosta nauttimaan!! Ja kertoilkaa sitten kans miten on reissut menneet...
 2. Salla

  Seikkailu-urheilu

  Hieno kuulla että selvisitte kisasta loistavasti!!! Sitte kun ootte palautuneet ni kertokaa ihmeessä lisää olis kiva kuulla enemmänkin... Lohjanjärveä odotellessa.....:tongue0014:
 3. Salla

  Vaellustouhut

  Heip! Sateesta huolimatta varmaan silti hieno reissu Savolka! Pääasia kuitenkin on että pääsee luontoon ja rentoutumaan....kyllä se sadekin siinä sivussa sitten menee Aloitan kohta uudessa työpaikassa (jes jes jes) joten en tiedä ehtiikö tehdä kunnon reissua. Mielelläni menisin uudestaan seitseminen/helvetinjärvi keikalle esim kolmeksi päiväksi kun se on tässä sopivan lähellä tai sitten ihan viikonloppu vielä lähempänä eli Teijolla, siellä en ole käynyt kesäaikaan lainkaan... Muitakin vinkkejä otetaan vastaan sillä ajatuksella että olis esim to-su tai pe-su. Ensi kesäksi kiinnostais lähtee norjaan tai ruotsiin...suunnittelu kai olis hyvä aloittaa jo pian.
 4. Hjello, varmasti tulee kaks naikkosta lisää jonain päivänä rasteille. Ai vitsi kun kiva lukee on suunnistuskärpäsen saaneita innokkaita viestejä! Mulla alko loma nyt joten tekis mieli käydä parikin kertaa ens viikolla, vähän alustavasti on Ennun kanssa puhuttu et mentäis, päivästä ei vielä tiedä, mutta seuraillaan tilannetta. Kun ei koko viikkoa ainakaan satais, koska sitte ei oo kiva metsässä niin juoksennella paitsi nyt kun kaikki lähtee hankkii nastarit niin sadekaan ei enää haittaa!!! Lähimaastossa rasteja tosiaan ti ke to pe ja la ainakin joten joku näistä....
 5. Salla

  Karttateline?

  http://relaa.com/index.php?topic=7074 Tuolta löytyy myös juttua siitä miten sellaisen voisi tehdä itse. Mä olen jo pitkään ollut karttatelinettä hankkimassa mut en millään haluis maksaa siitä 50 euroa, varsinkin jos sen voisi tehdä itse..... Jossain oli mainittu (en muista oliko tuon linkin puitteissa) että lidlistä sais eurolla jonkunlaisen mistä voisi pienellä askartelulla saada ihan hyvän. No en oo vielä ainakaan löytänyt. Ehkä pakko sitten vaan sellainen ostaa koska tähän mennessä oon menny kisoissa ilman, ja se on aika pelottavaa.... Kerro jos löydät jonkun hyvän ratkaisun!
 6. Salla

  Paavo Nurmi maraton 2007

  Onnea kaikille Paavottaneille ja etenkin eka kertalaisille puolikkaalla ja kokonaisella!! Oli myös tosi kiva nähdä muita seppolaisia ensimmäistä kertaa ikinä.... Kannustus matkan varrella olisi voinut jälleen kerran olla vähän pirteämpää mutta tein ainakin oman osuuteni Jälkipeleihin en sitten päässyt kun huoltoreissusta tuli odotettua pitempi ja pääsin takaisin rantaan vasta kuudelta ja automaattisesti luulin että ei siellä ketään enää ole....väärässäpä sitten olin :)
 7. Moikkis, olikos teillä se joku kokoontuminen ennen maraa sovittuna, tulisin mielelläni mukaan näyttäytymään ni josko sitte saisin aikaseksi lähtee yhteislenkeillekin paremmin Tänään päätin että en juokse huomenna kun ei toi nilkka kestä enkä aio samanlaisia rautateippauksia vääntää kun jukolassa, mutta tuun paikalle kannustamaan kuitenkin.... Niin ja tietysti tsemppiä kaikille täältä jos muuten ei nähdä!!!
 8. Terwe, Jukolaan mennään ja 6. osuus tiedossa aamusella!Jännää ja kivaa, toivotaan että teippaukset nilkassa kestää enkä ota neljän jalan kävelyä uudestaan harrastukseksi ensi viikolla Tsemppiä kaikille lähtijöille!!
 9. Salla

  Seikkailu-urheilu

  Moi! Vielä olen kaveria vailla!! Olen tässä tiistaista asti kävellyt neljällä jalalla kun nilkka pyörähti ympäri suunnistamassa, mutta tänään olen kävellyt vain yhdellä kepillä...heh kuulostaa epäilyttävältä. Mut olisin kyllä kovasti vielä kisaamaan menossa jos pari löytyy!! Kyllä kahdessa viikossa on oltava jo jossain menokunnossa.... Loistavaa olis jos kaveri löytyisi joten jos sulla vielä kiinnostusta on niin mennään ihmeessä!
 10. Mäkin tulen mielelläni mukaan, kun vähän on päässyt jo juoksemisen makuun, tosin tää viikko jää nyt väliin ja käytetään tekosyynä vaikka euroviisuja niiden tuomia kissanristiäisiä, joista ei voi olla poissa Myös helatorstai päivä voisi olla hyvä lenkkipäivä?!
 11. Salla

  Seikkailu-urheilu

  hih, kyllä niitä ohjeita kannattaa joskus lukea mut aina sillon tällön on sähläysvauhti niin luja että ei niitä ohjeita aina niin tarkkaan tuu luettua...niin tai näin ni eipä näkyny meitä ees tuloksissa laitoin jo kyselyn menemään asiasta, koska ei me nyt niiiin surkeita voitu olla....
 12. Salla

  Seikkailu-urheilu

  Joo ilman muuta vaan hihasta nykimään!! Hieno kisa oli ja hieno ilma, ja mikä parasta, tänään ei satu enää mistään Melonta meni huomattavasti paremmin mitä viimeksi, kyllä se kanootin kanssa oikein päin melominen auttaa paljon! Kuntoa kun vähän saisi lisää, ehkä kuntosarja oli väärä sarja, kun ei sitä kuntoa ollut Itse olisin kovasti menossa no limittiin 9.6 (sopii aloittelijoille oikein hyvin) mutta peloton parini Sunny on tukholmassa tekemässä ennätyksiä joten jos jotakuta kiinnostaa niin ilmoitelkaa... p.s kiitos kannustuksista katsojille, oli uskomaton fiilis kun joku oikein huusi ja kannusti; sai energiaa lisää ainakin kahden patukan verran :)
 13. Salla

  Venlat 2007 Lapua

  No mutta loistavaa, eikä enää periaatteessa siis puutu siis kuin kaksi!! En ole vielä tutustunut ilmoittautumisaikatauluihin ja -käytäntöihin, mutta otan selvää... Jos vielä kiinnostuneita ilmiintyy niin olisi kiva lähteä sepon talli joukkueella kokeilemaan, seurataan tilannetta. Hauskaa Wappua!!
 14. Salla

  Seikkailu-urheilu

  Spring Adventureen on myös ilmoittauduttu! Kunnontestausmielessä pakko lähteä, maaliin pääsy tavoitteena mutta tästä se sitten lähtee tällekin vuodelle... :)
 15. Salla

  Venlat 2007 Lapua

  Moikkis! Tuossa jo Jukolan puolelta juttua olikin ja jengiä kasailtiin. Ajattelin kysäistä olisiko seppolaisista naissuunnistajista joku kiinnostunut lähtemään juoksemaan venloja tänä vuonna Lapualle?? Neljä tarvittaisiin joukkueeseen ja mä voisin toimia järjestelyvastaavana jos joukkue kokoon saadaan. Itsellä tavallaan mahdollisuus mennä partiolaistenkin joukkueeseen, mutta jotenkin into olis vähän parantaa aikaakin (ja tietty sijoitusta) ja sehän paranee lisäämällä tiimiin teitä kovakuntoisia juoksijaneitoja!! Ilmoitelkaa jos olisi kiinnostusta!! :sign0163:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy